Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:W każdym banku mają kurs podany i oni przeliczają, rozumiem, że w funtach masz zapłacić?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Sysia,wątek nie umarł.. Jeżeli wydarzyła się jakas tragedia jednej z nas,bedzie ciężko.. Ale umialysmy się wspierać w prostych sprawach,a gdy ta pomoc i rozmowa jest potrzebna to juz nie?
Justine,jesli poczuje potrzebę moze do nas wróci.Jeśli nie,musimy to uszanować. Moze usuwajac wszystko,chciala nam przekazać to,czego nie umiała napisać.
Ale my tu jesteśmy i bedziemy,dla nas i dla Niej.
Agnieszka twój post jest pierwszy na 1 stronie więc może ty z edytowałabyś post żeby zrobić listę? Nie wiem czy nawet jak by Justi wróciła to da radę odzyskać stary 1 post.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:Przewalutowanie słabo korzystnie dla Ciebie..
no ale to ie będzie chyba aż tyle kosztować, zeby trzeba bylo sie aż tak przejmowaćAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Marzusiax ja nie będę robiła listy, bo ja wątku nie zakładałam. Nie ma co dywagować, Nie wiemy co się stało, nie jestem zwolenniczką naciskania. Jeżeli Justynka będzie chciała to przyjdzie czas i do nas napisze, naciskanie może zadziałać odwrotnie. Zachowajmy spokój i cierpliwość, proszę Was, wszystkie tu mądre babeczki jesteście i nie róbcie zamieszania, po prostu bądźmy cierpliwe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 12:30
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Marzusiax ja nie będę robiła listy, bo ja wątku nie zakładałam. Nie ma co dywagować, Nie wiemy co się stało, nie jestem zwolenniczką naciskania. Jeżeli Justynka będzie chciała to przyjdzie czas i do nas napisze, naciskanie może zadziałać odwrotnie. Zachowajmy spokój i cierpliwość, proszę Was, wszystkie tu mądre babeczki jesteście i róbcie zamieszania, po prostu bądźmy cierpliwe...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDziewczyny poczekajcie kilka dni z tą listą. Jezeli cos się stało i jest w szoku to niech ochlonie. Za kilka dni jak emocje opadną to napisze co się u niej wydarzyło. Dajmy jej czas... Ona w afekcie może usunela wszystko co jej się kojarzylo z ciąża jezeli juz jej nie ma.. Jak wróci i zobaczy nowa listę to pomyśli ze szybko wszystko wróciło do normy a jej obecność nic nie znaczyla.
Zrobicie jak uważacie ale mysle ze tak będzie najlepiej.
Witam w 12tc.
Justynko
Agnieszka0812, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Cierpliwość? Ja też nie znam R. mi strasznie na to narzeka, że jestem niecierpliwa
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Dziewczyny poczekajcie kilka dni z tą listą. Jezeli cos się stało i jest w szoku to niech ochlonie. Za kilka dni jak emocje opadną to napisze co się u niej wydarzyło. Dajmy jej czas... Ona w afekcie może usunela wszystko co jej się kojarzylo z ciąża jezeli juz jej nie ma.. Jak wróci i zobaczy nowa listę to pomyśli ze szybko wszystko wróciło do normy a jej obecność nic nie znaczyla.
Zrobicie jak uważacie ale mysle ze tak będzie najlepiej.
Witam w 12tc.
Justynko2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:No przelew tez mozna zrobic ja tez skicze do banku sie dowiem co i jak
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Te Sylwia, a przecież przekazy pienieżne robią na poczcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 12:38
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP