Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny10 u mnie się drugi trymestr zacznie za 2 tygodnie
Nic mi się nie stało tylko spać w ogóle nie mogłam tak mnie mulilo dwie noce myślałam ze oszaleje. Ale zmniejszylam dawkę duphastonu i jak reka odjął dzis spalam cala noc. I pryszcze znikają! Co za syf z tego dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 12:40
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:10 u mnie się drugi miesiąc zacznie za 2 tygodnie
Nic mi się nie stało tylko spać w ogóle nie mogłam tak mnie mulilo dwie noce myślałam ze oszaleje. Ale zmniejszylam dawkę duphastonu i jak reka odjął dzis spalam cala noc. I pryszcze znikają! Co za syf z tego dupkaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:10 u mnie się drugi trymestr zacznie za 2 tygodnie
Nic mi się nie stało tylko spać w ogóle nie mogłam tak mnie mulilo dwie noce myślałam ze oszaleje. Ale zmniejszylam dawkę duphastonu i jak reka odjął dzis spalam cala noc. I pryszcze znikają! Co za syf z tego dupkaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Majówka90 wrote:10 u mnie się drugi trymestr zacznie za 2 tygodnie
Nic mi się nie stało tylko spać w ogóle nie mogłam tak mnie mulilo dwie noce myślałam ze oszaleje. Ale zmniejszylam dawkę duphastonu i jak reka odjął dzis spalam cala noc. I pryszcze znikają! Co za syf z tego dupka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Ja od wczoraj biorę dupka... i już dziś cyce czuję jak grzeją
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
To mnie też trochę powirusujcie, może się coś zagnieżdża bp moja temp. wzrasta... oby tak było to może mnie się uda was trochę zawirusowac
Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, katkaz, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualnyStópka wrote:Majówka, a tak Ci gin kazał dupka w ciąży ciągnąć? Bo mi przy ciąży zmniejszyla dawkę i po tygodniu kazała odstawić i tak się zastanawiam czy to był dobry ruch...
-
Wiaterek wrote:A widzisz, dywagować to ja znałam :p ale cierpliwość? Masakra jakie trudne słowo
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Ja plamilam ale stara krwią, nie zagrazalo to ciąży a miałam brać profilaktycznie bo moj organizm sam wystarczająco dużo progesteronu produkuje bo badalam. Na poczatku bez dupka wynosił 27 (9-33) a tydzień po dupku tez 27. Wiec tylko się truje nim a mam same skutki uboczne.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyU mnie owulacja wczoraj była, teraz odliczanie... Ale trochę podbrzusze dalej boli, może uda mi się J namówić na poprawkę wczorajszego, tak na wszelki wypadek
Justynko jeśli nas czytasz to plizzz, odezwij się. Dla nas to szok, nie jestem w stanie wyobrazić sobie co Ty przeżywasz. Biorę pod uwagę najgorsze u Ciebie, ale szczerze mam nadzieję że się mylęs1985, Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja plamilam ale stara krwią, nie zagrazalo to ciąży a miałam brać profilaktycznie bo moj organizm sam wystarczająco dużo progesteronu produkuje bo badalam. Na poczatku bez dupka wynosił 27 (9-33) a tydzień po dupku tez 27. Wiec tylko się truje nim a mam same skutki uboczne.Stópka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Ale ja już zaraz II trymestr zaczynam, wg belly juz zagrożenie największe minelo
Agnieszka0812, Wiaterek, katkaz lubią tę wiadomość