Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Boze ale sie rozpisalyscie!
Ja robue lampy w fabryce :p nie to ze chcialam byc farmaceuta i mam ksiegowosc i rachunkowosc skonczona. No coz...
Libido... u nas w nocy bylo goraco. Dobrze, ze maz ma leb na karki bo inaczej zlalabym zakaz.
Spalam z 10h i dalej ciezko mi wstac. Wczoraj sie objadlam leczo u mamuski mej
Miss jak ja Ci zazdroszcze! Ja na usg jutro, a ciazy w ogole nie czuje yh.
Sysiu testy wysle w poniedzialek co by szybko doszly. A z mezem pogadam jak sie paypal ogarnia haha!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Wąek nie umarł, musimy cierpliwie czekać...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia,wątek nie umarł.. Jeżeli wydarzyła się jakas tragedia jednej z nas,bedzie ciężko.. Ale umialysmy się wspierać w prostych sprawach,a gdy ta pomoc i rozmowa jest potrzebna to juz nie?
Justine,jesli poczuje potrzebę moze do nas wróci.Jeśli nie,musimy to uszanować. Moze usuwajac wszystko,chciala nam przekazać to,czego nie umiała napisać.
Ale my tu jesteśmy i bedziemy,dla nas i dla Niej.s1985, Renia7910, katkaz, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, Luna ma rację. Własnie teraz nie wiemy co się stało, każda jest trochę w szoku i dlatego nie wraca co normalnych rozmów. Justine jak będzie chciała pogadać lub nam opowiedzieć co się stało to sama przyjdzie.
Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:A nie możesz puścić zwykły przelew?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:nie wiem ja mam walutowe konto ale w euro i nie wiem jak mi to policzy czy wlasnie nie lepiej zrobic z walutowego, bede jutro w banku to się dowiem nich mi doradza ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15