Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Majówka, rób co Ci przyniesie spokój. Czasami takie oderwanie od forum dobrze robi na psychikę, zwłaszcza kiedy królują takie nastroje jak dzisiaj bo coś się stało. Ale wpadnij czasem i nawet bez czytania naszych postów daj znać, że wszystko w porządku. Każda historia z dobrym zakończeniem daje nadzieję, no i po tych kilkuset wymienionych postach martwimy się o siebie nawzajem
dokładnie tak, zżyłam się z Wami wszystkimi i normalnie po macoszemu prawie się martwięWiaterek lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Mnie dziś głowa boli strasznie więc się nie przejmujcie mną. Sory drażliwa jestem, kłuje mnie w brzuchu i się boję cholera, że coś jest nie tak. I jeszcze tych ludzi dzisiaj przychodzi jak jacyś poje..... jak przyjdę do domu to pójdę na rpwer i sie może troche odstresujęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Majówka wszystko będzie ok a jak będziesz potrzebowała kopniaka na poprawę nastoju to wracaj kiedy chcesz i posyłaj wiruski Rozumiem twoje obawy. Wpadnij czasem zakomunikować że rośniecie zdrowo
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Majówka90 wrote:Dziewczyny mam nadzieje ze mnie zle nie zrozumiecie ale na razie usuwam sie z forum. Mam takie odczucie ze każdy moj optymizm jest tutaj gaszony i znowu wkrada sie lęk. Dzis juz z tego rozbolał mnie brzuch a to na pewno nie jest dobre dla naszego dziecka.
Może kiedyś tu wrócę jak będę juz na innym etapie ciąży albo po prostu ochłonę.
Trzymam za was wszystkie kciuki. Nie będę znikać bez słowa bo będziecie się martwić.
PozdrawiamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:Aga masz racje... ja wcinam pistacje i dzis raczej tu juz nie wroce a jutro dopiero po usg...
Trzymajcie sie.s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No nie gadaj, ja na pewno wrócę po przebudzeniu, kurde martwię się tym moim apetytem, mam ochotę na pączka na ciepło, ten dupek mnie wykończy
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No nie gadaj, ja na pewno wrócę po przebudzeniu, kurde martwię się tym moim apetytem, mam ochotę na pączka na ciepło, ten dupek mnie wykończy
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Dokladnie. To nie tylko dupek
Do jutra kochane Sylwia do Cienie sie odezwe jak sie dowiem co musze miec na ten przelew2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Moje trochę ponad 300wypada blado..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18