Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Na innym wątku był problem z uzupełnianiem listy, bo prowadząca gdzieś zagineła w bojach i wiecie co zrobiły? W podpisach każda napisała :
- ciężarna - termin ostatniej @ i termin porodu
-staraczka - termin ostatniej @ i termin testowania
I lista z głowykehlana_miyu lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczęta! Ale mi serce wali, masakra, dobra wstaje, bo już się wybyczyłaaczm... Nie ja tego pączka teraz nie jadłam, tylko ochotę mam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Na innym wątku był problem z uzupełnianiem listy, bo prowadząca gdzieś zagineła w bojach i wiecie co zrobiły? W podpisach każda napisała :
- ciężarna - termin ostatniej @ i termin porodu
-staraczka - termin ostatniej @ i termin testowania
I lista z głowy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Natalii00 wrote:Dziewczyny jak do konca tyg nie dostne @ a bedzie to 6 tyg od zabiegu to powinnam sie martwic?
Cholera, ale mnie zgaga złapała, no mam za swoje przez to obżarstwo
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny mam pytanie, mam nowy termometr ovu, bo w tamtym bateria nie trzyma i przy mierzeniu muszę zdejmować obudowę żeby działało, i teraz mogę używać nowego, dwa na raz żeby mieć porównanie czy jednakowo mierzą, czy tylko starego, żeby tym samym mierzyć?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majoweczko! Właśnie sledziłam ulotkę Dupka i tu właśnie przy dawkowaniu jest napisane:stosowanie w przypadku zmniejszenia poronienia, wymienione są przypadki gdy pacjentka nie poroniła i gdy poroniła. Gdy poroniła należy przyjąć 2 tabletki na dobę, stosować do 12 tc,Ty Kochana nie myśl, że my i Twoja lekarka uwziełysmy się na Ciebie. My chcemy jak najlepiej, i lekarka też nie przepisała bez powodu, po prostu po poronieniu,kolejna ciąża jest pod szczególnym nadzorem. I my tak jak Ty jesteśmy pewne, że wszystko jest i będzie dobrze! Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:47
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Dziewczyny poczekajcie kilka dni z tą listą. Jezeli cos się stało i jest w szoku to niech ochlonie. Za kilka dni jak emocje opadną to napisze co się u niej wydarzyło. Dajmy jej czas... Ona w afekcie może usunela wszystko co jej się kojarzylo z ciąża jezeli juz jej nie ma.. Jak wróci i zobaczy nowa listę to pomyśli ze szybko wszystko wróciło do normy a jej obecność nic nie znaczyla.
Zrobicie jak uważacie ale mysle ze tak będzie najlepiej.
Witam w 12tc.
JustynkoAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPrzykro mi że Majowka tak zareagowała na mój komentarz, niestety pisałam z autopsji. Też byłam w 11 tygodniu i Ovu wysłał mi info że ryzyko poronienia znacznie spada. Gin zalecił brać luteinę do 11 tyg więc zaczęłam ją pomalutku odstawiać, ostatnią wzięłam we wtorek. W piątek maluszkowi przestało bić serduszko. Rozumiem frustrację pryszczami i mdłościami natomiast ze swojej strony nigdy nie wybaczę sobie że nie brałam dalej. Wiem, lekarz kazał, dobrze się czułam itd. To było złudne. Przykro mi Majowka.
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Przykro mi że Majowka tak zareagowała na mój komentarz, niestety pisałam z autopsji. Też byłam w 11 tygodniu i Ovu wysłał mi info że ryzyko poronienia znacznie spada. Gin zalecił brać luteinę do 11 tyg więc zaczęłam ją pomalutku odstawiać, ostatnią wzięłam we wtorek. W piątek maluszkowi przestało bić serduszko. Rozumiem frustrację pryszczami i mdłościami natomiast ze swojej strony nigdy nie wybaczę sobie że nie brałam dalej. Wiem, lekarz kazał, dobrze się czułam itd. To było złudne. Przykro mi Majowka.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Co tu sie dzis dzieje,mowie,ze do pipiy dzien od rana ja dostalam checi na fasolke po bretonsku,norobilam sie nakroilam boczusia naprzyprawialam i nie smakuje mi,nie mam smaku nie wiem co jej jest,albo mi jest,chlopa nie ma cora u przyjaciolki na nocowanie pojechala i dupa,mam nadzieje ze moj A zje,bo ja sobie nalozylam i dupa...bleee,wogole moj dzis stwoerdzil,ze w lodowce moejsca nie ma,nakupuje bo oczy chca otworze i lezy i tak calczas a on nie nadanza wyjadac...masakra tak jest...napiepsza mnie ta noga co osa upiepszyla cebula przykladalam i nie pomaga macie jakis przepis na ukaszenie jeszcze zeby nie bolalo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:09
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016