Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
A mojego neszcze nie ma,pojechał po pracy si mieszkania coś ogarnąć..
A ja się tutaj ucze grzecznie,ale po treningu wykąpana ,swieza,pachnąca..a Młody u dIadków..więc jak tylko przyjdzie,to go dopadnę! Zestaw gotowy;)Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Mój ma wolne przyszłam do domu i pytam: chcesz się seksic? Chyba mi się nigdy nie zdarzyło tak wprost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:28
Agnieszka0812, lunadelrospo, s1985, Renia7910, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Raz w zyciu zafarbowalam włosy. 20 lat, dzien przed sylwestrem.
Miał byc kasztan,prosta ciezka grzywka.
Fryzjerka zaproponowała mi,ze może inny ze taki pomieszany kqsztan,dwa tony ciemniejszy( dwa tony w jej tlumaczeniu to tyle ck nic)i ja się zgodzilam...wyszłam z tego salonu w szoku dopiero w domj moja mama jak m ie zobaczyla i padła to do mnie dotarło.. Włosy taki kolor prawie czarny z bordowym/oberzyna polyskiem pod światło.. Grzywka centymetr nad brwiami..ja blada,bez makijazu,jak zombie kleopatra..
I sobie obiecalam że dopoki nie będę znacząco siwieć,nie zafarbuję nigdy włosów.Agnieszka0812, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Ale patrzcie jak baby sciemniaja, wymówka z bólem głowy jest do dupy mnie przynajmniej na chwile przestała boleć
s1985, Renia7910, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki