Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie chcę nikogo krytykować ani bronić ale ja majówkę rozumiem. Pisała mi kiedyś że kilka lat leczyła się na nerwice. Zrezygnowała z leków, bo podczas starań i ciąży nie wolno brać psychotropów. Mam nerwice, mam ataki lęków i powiem Wam że to jedno wielkie hujostwo!! które nie pozwala oddychać, spać, jeść, normalnie funkcjonować, myśleć o czymkolwiek innym niż lęki. Każda z nas tutaj ma jakiś swój życiowy bagaż ale nie ktrytykujcie jej że zdecydowała opuścić to forum. Ja ją akurat rozumiem... Najlepiej dla niej jest własnie żyć "na ciążowym haju" w przekonaniu że wszystko jest i będzie w porządku...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Dziewczyny nie chcę nikogo krytykować ani bronić ale ja majówkę rozumiem. Pisała mi kiedyś że kilka lat leczyła się na nerwice. Zrezygnowała z leków, bo podczas starań i ciąży nie wolno brać psychotropów. Mam nerwice, mam ataki lęków i powiem Wam że to jedno wielkie hujostwo!! które nie pozwala oddychać, spać, jeść, normalnie funkcjonować, myśleć o czymkolwiek innym niż lęki. Każda z nas tutaj ma jakiś swój życiowy bagaż ale nie ktrytykujcie jej że zdecydowała opuścić to forum. Ja ją akurat rozumiem... Najlepiej dla niej jest własnie żyć "na ciążowym haju" w przekonaniu że wszystko jest i będzie w porządku...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
wrocilam z pracy, wchodzę do domu patrze a tu podłoga w mieszkaniu zyje włąsnym zyciem ;p no to zabrałam się za pozadki a po nich zgłodniałam i wszamałąm bułkę ;]
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:wrocilam z pracy, wchodzę do domu patrze a tu podłoga w mieszkaniu zyje włąsnym zyciem ;p no to zabrałam się za pozadki a po nich zgłodniałam i wszamałąm bułkę ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:a myślałam, że ty nic nie jesz
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/Sleepsuit-shop-girls/Sleepsuit-shop/3
http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/special-girls/special-occasion/1Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:59
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/Sleepsuit-shop-girls/Sleepsuit-shop/3
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Ilonia jest blondynka chyba
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:U mnie cykl pt:"wszystko,tylko nie nauka"
Trening,peeling,odkurzanie,sernik zbrzoskwiniami dla męża do pravy(to akurat musialam) i muffiny fasolowe dla mnie;)
o boże jaką mam zgagę, a i nie pojechałam do firmy tak mi się nie chciałos1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja tak miałam, przed egzaminami okna myłam, żyrandole, karnisze, wszystko było "ważniejsze" i do zrobienia w pierwszej kolejności dawaj przepis na muffiny!
o boże jaką mam zgagę, a i nie pojechałam do firmy tak mi się nie chciałoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Puszka fasolki czerwonej, dwa jajka,lyzka oleju(ja daje kokosowy) troszke proszku do pieczenia,kakao naturalne,cos do poslodzenia(banan,stewia,ksylitol,miod,jak kto woli) i ew jakies wiorki kokosowe,albo inny dodatek.Miksuje i do foremek ,do piekarniak 180stopni,30minut
-
lunadelrospo wrote:Puszka fasolki czerwonej, dwa jajka,lyzka oleju(ja daje kokosowy) troszke proszku do pieczenia,kakao naturalne,cos do poslodzenia(banan,stewia,ksylitol,miod,jak kto woli) i ew jakies wiorki kokosowe,albo inny dodatek.Miksuje i do foremek ,do piekarniak 180stopni,30minut2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ja tak miałam, przed egzaminami okna myłam, żyrandole, karnisze, wszystko było "ważniejsze" i do zrobienia w pierwszej kolejności dawaj przepis na muffiny!
o boże jaką mam zgagę, a i nie pojechałam do firmy tak mi się nie chciałoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia ja miałam infekcje w ciąży, póki nie piecze, nie boli trza się udać do apteki i powiedzieć o co kaman, dostaniesz probiotyki bez recepty, bo jak się rozwinie to do gina po receptę. Ja to chłopa wysyłałam do apteki, w ciązy może być nawet infekcja od płynu, którego zawsze się używa, a w ciąży działa nie korzystnie, no niestety tak czasem bywa, zbliżają się upały, a to jeszcze gorzej...wiem, że nie należy podmywać się częściej niż dwa razy dziennie, żeby całkowicie nie wypłukać flory bakteryjnej, bo można wyjałowić...sorki za bezpośredniość, aleja miałam dwa porody w sierpniu i tak od maja walczyłam z infekcjami
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15