Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie chcę nikogo krytykować ani bronić ale ja majówkę rozumiem. Pisała mi kiedyś że kilka lat leczyła się na nerwice. Zrezygnowała z leków, bo podczas starań i ciąży nie wolno brać psychotropów. Mam nerwice, mam ataki lęków i powiem Wam że to jedno wielkie hujostwo!! które nie pozwala oddychać, spać, jeść, normalnie funkcjonować, myśleć o czymkolwiek innym niż lęki. Każda z nas tutaj ma jakiś swój życiowy bagaż ale nie ktrytykujcie jej że zdecydowała opuścić to forum. Ja ją akurat rozumiem... Najlepiej dla niej jest własnie żyć "na ciążowym haju" w przekonaniu że wszystko jest i będzie w porządku...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Dziewczyny nie chcę nikogo krytykować ani bronić ale ja majówkę rozumiem. Pisała mi kiedyś że kilka lat leczyła się na nerwice. Zrezygnowała z leków, bo podczas starań i ciąży nie wolno brać psychotropów. Mam nerwice, mam ataki lęków i powiem Wam że to jedno wielkie hujostwo!! które nie pozwala oddychać, spać, jeść, normalnie funkcjonować, myśleć o czymkolwiek innym niż lęki. Każda z nas tutaj ma jakiś swój życiowy bagaż ale nie ktrytykujcie jej że zdecydowała opuścić to forum. Ja ją akurat rozumiem... Najlepiej dla niej jest własnie żyć "na ciążowym haju" w przekonaniu że wszystko jest i będzie w porządku...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
wrocilam z pracy, wchodzę do domu patrze a tu podłoga w mieszkaniu zyje włąsnym zyciem ;p no to zabrałam się za pozadki a po nich zgłodniałam i wszamałąm bułkę ;]
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:wrocilam z pracy, wchodzę do domu patrze a tu podłoga w mieszkaniu zyje włąsnym zyciem ;p no to zabrałam się za pozadki a po nich zgłodniałam i wszamałąm bułkę ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:a myślałam, że ty nic nie jesz
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/Sleepsuit-shop-girls/Sleepsuit-shop/3
http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/special-girls/special-occasion/1Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:59
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:http://pl.nextdirect.com/pl/newborn/Sleepsuit-shop-girls/Sleepsuit-shop/3
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Ilonia jest blondynka chyba
szkoda mi troszke tego forum,bo juz nigdy nie bedzie takie jak na poczatku
ale co zrobic...jesli ktos ma sie wkurwiac tym forum i ludzmi i jesli ludzie maja sprawiac przykrosc i nie wazne jest teraz to czy tak jest czy nie,to faktycznie powinien sie usunac,bo nie powinno nam byc przykro przez obcych ludzi,ja np mam tam w dupie,mnie tam nikt nie wkurza ale ja mam taki harakter, ale kazdy jest innY,tak samo widze ze Alus sie wkurwaia na kwietniowkach,po co jej to ja bym to dawno pizgla bo w realu mamy za duzo problemow tu mamy wlasnie miec od tego ucieczke,co do Justynki moze nie powinnam,ale powiem wam tylko,ze z dzidzia wszystko wporzadku...zeby sie nikt nie martwil i koncze temt bo.to nie moja sprawa co i jak i dlaczego...a teraz z innej beczki,dziewczyny jestem glodna a nie mam co zjesc....to sa jaja cala lodowa zarcia a ja nie mam co zjesc,umre z glodu zanim chlop wroci,bo on zawsze cos wymysli,albo zrobi i wtedy jakos smakuje...chyba zamowie pizze tylko czy ja ja zjem,bo ostatnio jedza moje oczy :)Agus a co do chrapiacego chlopa,to moj tez coraz bardziej zaczyna chrapac w nocy i go leje i.kopie takie mam nerwy,a on sie kiedys rano budzi i mowi,ty to mnie chyba bijesz w nocy obolaly jestem jakis
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:U mnie cykl pt:"wszystko,tylko nie nauka"
Trening,peeling,odkurzanie,sernik zbrzoskwiniami dla męża do pravy(to akurat musialam) i muffiny fasolowe dla mnie;)dawaj przepis na muffiny!
o boże jaką mam zgagę, a i nie pojechałam do firmytak mi się nie chciało
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja tak miałam, przed egzaminami okna myłam, żyrandole, karnisze, wszystko było "ważniejsze" i do zrobienia w pierwszej kolejności
dawaj przepis na muffiny!
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Puszka fasolki czerwonej, dwa jajka,lyzka oleju(ja daje kokosowy) troszke proszku do pieczenia,kakao naturalne,cos do poslodzenia(banan,stewia,ksylitol,miod,jak kto woli) i ew jakies wiorki kokosowe,albo inny dodatek.Miksuje i do foremek ,do piekarniak 180stopni,30minut
-
lunadelrospo wrote:Puszka fasolki czerwonej, dwa jajka,lyzka oleju(ja daje kokosowy) troszke proszku do pieczenia,kakao naturalne,cos do poslodzenia(banan,stewia,ksylitol,miod,jak kto woli) i ew jakies wiorki kokosowe,albo inny dodatek.Miksuje i do foremek ,do piekarniak 180stopni,30minut2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ja tak miałam, przed egzaminami okna myłam, żyrandole, karnisze, wszystko było "ważniejsze" i do zrobienia w pierwszej kolejności
dawaj przepis na muffiny!
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ilonia ja miałam infekcje w ciąży, póki nie piecze, nie boli trza się udać do apteki i powiedzieć o co kaman, dostaniesz probiotyki bez recepty, bo jak się rozwinie to do gina po receptę. Ja to chłopa wysyłałam do apteki, w ciązy może być nawet infekcja od płynu, którego zawsze się używa, a w ciąży działa nie korzystnie, no niestety tak czasem bywa, zbliżają się upały, a to jeszcze gorzej...wiem, że nie należy podmywać się częściej niż dwa razy dziennie, żeby całkowicie nie wypłukać flory bakteryjnej, bo można wyjałowić...sorki za bezpośredniość, aleja miałam dwa porody w sierpniu i tak od maja walczyłam z infekcjami
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15