Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez idę. Może jutro będzie lepiej. Mam nadzieje ze jeszcze wszystko wróci do normy i dziewczyny do nas wrócą liczę na to bo chyba by mi ich brakowało
benitka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Moja energia spi i chrapie a ja pewnie znowu bede wyla do ksieznica... uwaga - podobno owulacja w okolicach pelni gwarantuje 2 krechy pomarzyc mozna
Dalej mnie brzuch pobolewa... ale jak by mial wczeniej przyjsc Ridż to testy owu wyszly by negatywnie przeciez...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:A Sysia pewnie ćwiczy:)
Co dzisiaj Sysia?Mialas Wiaterkowi napisać, co chodakowskiej polecaszAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
na brzuch najlepszy secret na nogi skalpel dla poczatkujących tak mi się wydaje ta nowa płyta z piłką ( noja obecnie bez piłki robie ) turbo wyzwanie hmm na wszystko, kiler podobno morduje, raz go robiłam ale oddychać nie mogłam po nim ;p wiec nie katuje się są jeszcze takie co kupiłam z gazeta chodaka, to z ciężarkami tez uwielbiam 5 rund i takie poł intensywwne ale na drugi dzien chodzić ciężko, skaplel wyzwanie takie lajtowe lubię je dzielić na dwie części i łaćzyć z mel B ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:To ja się nie dziwię,ze Ty chcesz cyfrowe ciążowe,skoro tak lubisz;)
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:na brzuch najlepszy secret na nogi skalpel dla poczatkujących tak mi się wydaje ta nowa płyta z piłką ( noja obecnie bez piłki robie ) turbo wyzwanie hmm na wszystko, kiler podobno morduje, raz go robiłam ale oddychać nie mogłam po nim ;p wiec nie katuje się są jeszcze takie co kupiłam z gazeta chodaka, to z ciężarkami tez uwielbiam 5 rund i takie poł intensywwne ale na drugi dzien chodzić ciężko, skaplel wyzwanie takie lajtowe lubię je dzielić na dwie części i łaćzyć z mel B ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No tak skalpel ten pierwszy, to taki trochę jak w liceum na wf-ie, niby łatwy, ale pierwszy raz zrobiłam tylko do połowy secret też mam, piłki jeszcze nie, tzn.piłkę mam-płyty nie. Pierwszy raz dobrze sobie obejrzeć na "sucho"
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18