Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie nadrobie nie hu hu tak zescie naskrobaly jak bylam w pracy...
Do mnie popoludniu dzwonili z kliniki ze nie musze brac tabletek bo wyniki krwi wskazuja na to ze za kilka dni @ sama mnie nawiedzi... ale ja chyba i tak chociaz ze 3 dni pobiore dla pewnosci...s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Hmm..nie wiem,co Ci doradzic..tyle juz czekalaś,może wytrzymaj te kilka dni,nie wiem dwa trzy i samo przyjdzie?
A nie no 2-3 na pewno nie bo powoedzieli ze do ok 14 dni sie pojawi...
A co do kontroli to co wizyte mi krew pobieraja i robia pelen obraz hormonow czyli w sumie jakies 4 razy w ciagu cykluAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Tal naprawdę to Ty wiesz lepiej niz my..bo jestes w tym na bieżąco.. Nie sadzilam,ze dla nich te kilka dni to 2 tygodnie..
Może faktycznie zastosuj ten lek,skoro przepisali,to cyklu niebpowinien ci rozwalic
no w sumie nie dwa a do dwóch max... no ale zawsze jest to ryzyko...
No a co do rozwalenia cyklu to tym się ani troche nie przejmuję, bo ja zaraz od @ zaczynam znów stymulację zastrzykami, monitoringi itp działania dalsze w klinice tak więc i tak będę zawsze wiedziała kiedy co i jak u mnie... Bez zastrzyków to mi nic cyklu nie musi rozwalać bo u mnie na porządku dziennym cykl 27 dniowy potem 60 a na koniec 30... -
Cześć dziewczyny, a mi dzisiaj delikatnie temp spadła, ale narazie jeszcze jestem dobrej myśli...
A powiedzcie mi jaki termometr najlepiej kupić ovu? Chodzi mi o firmę, z których jesteście najbardziej zadowolone?Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczyny, a mi dzisiaj delikatnie temp spadła, ale narazie jeszcze jestem dobrej myśli...
A powiedzcie mi jaki termometr najlepiej kupić ovu? Chodzi mi o firmę, z których jesteście najbardziej zadowolone?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ja w aptece dostałam jakiegoś za 12 zł, promocja była. Daje radę
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A ja mam zły dzień od świtu Wczoraj nie było bo J zmęczony, dzisiaj miał do pracy wychodzić o 8 co uważam za zdecydowanie za wcześnie, a zanim wstałam to już 3 telefony i w biegu o 7.20 wyszedł, wróci w środku nocy. Męczy mnie to (2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:A ja mam zły dzień od świtu Wczoraj nie było bo J zmęczony, dzisiaj miał do pracy wychodzić o 8 co uważam za zdecydowanie za wcześnie, a zanim wstałam to już 3 telefony i w biegu o 7.20 wyszedł, wróci w środku nocy. Męczy mnie to (
Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.