Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo oczywiście że nie Natomiast wcale nie jestem szczęśliwa że mój J tyle pracuje. Tym bardziej mi to doskwiera bo siedzę w domu już dłuższy czas, więc jak on wychodzi to zostaję sama z kotem. Wiem że pracuje tyle bo ślub, planowany wyjazd itd. ale nie lubię
Najbardziej jest mi przykro gdy tak jak teraz - owulacja, płodne dni, ja wyjątkowo chętna a on zmęczony albo w ogóle go nie ma. A później rozczarowanie bo test negatywny znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 07:57
Stópka lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:No oczywiście że nie Natomiast wcale nie jestem szczęśliwa że mój J tyle pracuje. Tym bardziej mi to doskwiera bo siedzę w domu już dłuższy czas, więc jak on wychodzi to zostaję sama z kotem. Wiem że pracuje tyle bo ślub, planowany wyjazd itd. ale nie lubię
Najbardziej jest mi przykro gdy tak jak teraz - owulacja, płodne dni, ja wyjątkowo chętna a on zmęczony albo w ogóle go nie ma. A później rozczarowanie bo test negatywny znowu...Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:No oczywiście że nie Natomiast wcale nie jestem szczęśliwa że mój J tyle pracuje. Tym bardziej mi to doskwiera bo siedzę w domu już dłuższy czas, więc jak on wychodzi to zostaję sama z kotem. Wiem że pracuje tyle bo ślub, planowany wyjazd itd. ale nie lubię
Ja jak mi się trafi L4 to siedzę sama w 4ech ścianach... Rodzina daleko, poza tym każdy pracuje wiec nawet przez tel za bardzo nie mają czasu pogadać, znajomi to samo... masakra. Chciałam chociaż psa, no ale z drugiej strony szkoda byłoby psa żeby siedział bite 9h zamknięty w mieszkaniu... Bo przecież do pracy trzeba chodzić...Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Mnie to szlak trafia jak ja mam płodne a mój jest w domu, ale w kręgosłupie mu coś strzeli (bo niestety ale ma problemy), no i jak tu podziałać? On się nie ruszy bo go boli, ja też nie poskacze, bo wszystko go ciągnie i weź tu człowieku zmajstruj fasolkę.
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Mnie to szlak trafia jak ja mam płodne a mój jest w domu, ale w kręgosłupie mu coś strzeli (bo niestety ale ma problemy), no i jak tu podziałać? On się nie ruszy bo go boli, ja też nie poskacze, bo wszystko go ciągnie i weź tu człowieku zmajstruj fasolkę.
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia dziękuję za podpowiedz co do ćwiczeń Dzisiaj mam imprezę u znajomych ale od soboty się wezmę. Własnie poćwiczyłabym brzuch i nogi choć jak chodziłam na fitness to strasznie lubiłam treningi cardio, sama nie wiem czemu, ale taka pozytywnie nakręcona byłam po tym, no i faktycznie lepiej się czułam ze sobą. Zaczęłam trochę tyć po rzuceniu palenia i wtedy działałam ostro żeby nie przytyć. Tyle, że później kupiliśmy mieszkanie, zaczęły się remonty, załatwienia i nie było za bardzo czasu, bo jak wychodziłam o 6:30 z domu to wracałam o 22:00 i serio nie bardzo miałam siłę żeby ćwiczyć. No i tak jakoś rok zleciał
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fff614e58283.jpg
Ja dziś tak w nocy miałam, istna masakra, w dodatku jeździły karetki, straż, nie mogłam spać, przeniosłam się do pokoju chłopaków i tam jakoś ciszej, zasnęłam na łóżku piętrowym. Potem wstałam przed 5, chłopu kanapki do pracy, położyłam się o5.30 i do 8 nawet nie mogłam oczu otworzyć, normalnie dobudzić się nie mogłam....Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Sysia dziękuję za podpowiedz co do ćwiczeń Dzisiaj mam imprezę u znajomych ale od soboty się wezmę. Własnie poćwiczyłabym brzuch i nogi choć jak chodziłam na fitness to strasznie lubiłam treningi cardio, sama nie wiem czemu, ale taka pozytywnie nakręcona byłam po tym, no i faktycznie lepiej się czułam ze sobą. Zaczęłam trochę tyć po rzuceniu palenia i wtedy działałam ostro żeby nie przytyć. Tyle, że później kupiliśmy mieszkanie, zaczęły się remonty, załatwienia i nie było za bardzo czasu, bo jak wychodziłam o 6:30 z domu to wracałam o 22:00 i serio nie bardzo miałam siłę żeby ćwiczyć. No i tak jakoś rok zleciał
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
U mnie to jest tak (no a przynajmniej było, bo zmienia pracę od września): ja wstaję on śpi, ja się maluję, prostuję włosy itp. potem go budzę i pytam czy woli prasować sobie koszulę czy robić kanapki, i zawsze wybiera kanapki
Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
katkaz wrote:Ja swojemu już od dawna nie robię, ma dwie raczki, to niech se robiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1f44de8189f.jpg
Przed chwilą chciałam wyrzucić moj wczorajszy test ovu..patrzę a tam jakby lreska blada,ale wczoraj przez dobre 5 minut NIC nie było! Zrobilam teraz i test czysciutki,bez nawet cienia drugiwj kreseczki!
Powiedzcie mi,ze to po czasie tak testy wariuja vez znaczenia,a nie ze przegapilam ovu..przeciez to nie jest możliwe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:32