Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://www.apo-discounter.pl/clearblue-cyfrowy-test-ciazowy-p-7842.html dziewczynki takie cudeńko chcę kupić ;]
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
'Jak najbardziej na wynik pomiaru może mieć wpływ "przeleżenie" kilkudziesięciu minut. Pomiar PTC należy wykonywać bezpośrednio po przebudzeniu. ''
Prawda to? Najwidoczniej zle mierze temp, bo ostatnio budze sie godzine, poltorej wczesniej, leze i czekam na godzine pomiaru i wtedy mierzeJustine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyTo ustaw sobie godzinę pomiaru na wcześniejszą, bo to leżenie to już przebudzenie i temp robi się wyższa.
A tak na marginesie - właśnie to oczekiwanie na pomiar jest powodem dla którego wiele dziewczyn rezygnuje z mierzenia...Justine M lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki okres na calego...lipa,bo upaly takie a trza sie meczyc...denerwuje sie dzis bo jutro na 10 komisjie z zusu mam...mam nadzieje,ze jakos przezyje i do pracy mi nie karza wracac.....bo by porazka byla no to co zaczynamy kolejny cykl,moze w tym sie udacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mi się wreszcie skończyła @, w takie upały to koszmar
Dziewczyny, głowa do góry, słyszałam o badaniach, które wskazują że w słoneczną pogodę łatwiej zajść w ciążę Ponoć dzięki witaminie D i endorfinomJustine M lubi tę wiadomość
-
missbum wrote:Mi się wreszcie skończyła @, w takie upały to koszmar
Dziewczyny, głowa do góry, słyszałam o badaniach, które wskazują że w słoneczną pogodę łatwiej zajść w ciążę Ponoć dzięki witaminie D i endorfinomJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ilonia trzymam kciuki za jutro, nie daj się. Rodzenie martwego dziecka to trauma okrutna, nikt nie ma prawa wymądrzać się ile ma trwać żałoba.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pap86 wrote:Miałam pokazać teściora!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9c66602ae93d9e9.html
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ten robiłam teraz w 29dc. Nie umiem Ci powiedzieć kiedy była owulacja. Zwykle miałam w 14 lub 15dc ale w tym udanym chyba była później patrząc na temperaturę na wykresie. Generalnie cykle mam 27dniowe.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcb104b8faf4.jpgSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Cześć dziewczyny,
można dołączyć? W marcu poroniłam wczesną ciążę. Właściwie od początku był bardzo słaby przyrost bety. Teraz staramy się dalej, na razie bezskutecznie. Od tego cyklu zaczęłam brać bromergon - okazało się, że mam wysoką prolaktynę. Staram się nie nakręcać, ale dzisiejszy skok temperatury wzbudził we mnie nadzieję. Chcę zatestować 11.07, choć pewnie do tego czasu nie wytrzymam:P Zwłaszcza, że pewnie powinnam w razie czego brać progesteron.Justine M lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualnys1985 wrote:yyyy??
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny