Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Ja mam dzisiaj lenia. Pogoda super 33' w sloncu takze tylka lepiej nie wychylac Mój mezus zaprosil mnie dzis do kina takze mily wieczor sie szykuje:)
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja byłam się odhamic na paznokciach, teraz zabieram dzieci lecę do rodziców i na galerie na zakupy a jutro RODOS
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny co tam u Was? Ilonia przytulam mocno i wierzę w moc lipca :*
No wlasnievlipiec to moj miesiac moje urodziny moze i mi sie poszczesci. Ja jestem 5 dpo bo glupi of mi ovu przesunol. U mnie nic sie nie dzieje tylko po luteinie jestem mega spiaca jajnik prawy stale mnie kuje. I w pracy strasznie drazni mnie chemia i srodki dezynfekcyjne. Dusze sie po nich i dostaje ataku kaszlu. A wczesniej mnie tak nie uczulaly.. Ilona trzymaj sie zaczynasz nowy cykl lepiej zaczac nowy niz czekac na @Justine M lubi tę wiadomość
-
Stosunkowy dzien nie bedzie bo @ zagoscila, ale mily na pewno. A co do RODOS to ja tez jutro sie tam wybieram he he i bede robila smażing
Marzusiax ale pysznosci przygotowalas, zjadlabym takie cudo
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
RODOS - rodzinny ogród dzialkowy ogrodzony siatką o takie Rodos mi chodziło ;P też będzie u nas smażone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:06
hiacynta99, monilia84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMy dzisiaj byliśmy nad jeziorem mój mąż zapobiegliwy i mogłam opalać tylko nogi
U mnie dodatkowy wysyp krost, mam nadzieję, ze hormonalny! Jezeli nie to idę znowu do dermatologa bo juz mam ich dość ;/
Mąż pojechał na imprezę oddziałową a ja mam popołudnie dla siebieJustine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Ilonia, no poczekaj jeszcze z dzień, no jak się rozkręci to Ci wpisze tą wredną suczowatą @ i dopisze na 31ego.
Rodos - weź mnie!!!
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny co tam u Was? Ilonia przytulam mocno i wierzę w moc lipca :*
Lepiej powiedz co u Ciebie? czekamy na wieściPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
to mierzenie tempki rano to jakaś czarna magia nigdy tego nie ogarne,
wyłączyłam budzik zmierzyłam 36.4 no ale po drzemce po 10 min zadzwonil znowu mysle e nie wiem czy wystarczajaco dlugo trzymalam termometr bo moze mi si przysnelo czy cos, mierze 36.7. i weź tu człowieku bądź mądry co wpisać....
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
pap86 wrote:s1985 ja się zastanawiałam nad tymi żelami (jest jeszcze conceive plus) bo wydawało mi się, że mam bardzo mało śluzu. Generalnie tak na zewnątrz to naprawdę rzadko widywałam ale okazuje się, że to, że ja go nie obserwuję (tego dobrego śluzu do zapłodnienia) to nie znaczy, że go nie ma! Zaszłąm w ciążę w styczniu zaraz po tym, jak już w internecie ceny sprawdzałam i teraz też już chciałam zamawiać aplikatory i co? i okresu nie ma, za to pozytywny test ciążowy hehe
Tak a propos to jutro powtarzam test żeby sobie zobaczyć czy kreseczka ciemniejsza.
a czemu Ty na liście nie jesteś??? przegapiłam Cię czy jak ???Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
marzusiax wrote:Fuck... nie zajarzyłam A już myślałam że ciepłe kraje i wgl
Dobrze że mam wentylator bo nie wyróbkaJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pap86 wrote:Justine ja mocnien udzielam sie na watku ciaza po poronieniu i tu sie nie wpisywalam na liste.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No my wszystkie popatrzyłybyśmy
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP