Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Hatfe wrote:Cześć dziewczyny,
można dołączyć? W marcu poroniłam wczesną ciążę. Właściwie od początku był bardzo słaby przyrost bety. Teraz staramy się dalej, na razie bezskutecznie. Od tego cyklu zaczęłam brać bromergon - okazało się, że mam wysoką prolaktynę. Staram się nie nakręcać, ale dzisiejszy skok temperatury wzbudził we mnie nadzieję. Chcę zatestować 11.07, choć pewnie do tego czasu nie wytrzymam:P Zwłaszcza, że pewnie powinnam w razie czego brać progesteron.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:To ustaw sobie godzinę pomiaru na wcześniejszą, bo to leżenie to już przebudzenie i temp robi się wyższa.
A tak na marginesie - właśnie to oczekiwanie na pomiar jest powodem dla którego wiele dziewczyn rezygnuje z mierzenia...
Czyli powinnam zmierzyć jak się obudzę tak? i żeby już godziny nie zmieniać to dodać do wyniku 0,1 co godzinę? Jak się obudzę o 7 a o 8 robiłam pomiary, to do pomiaru z 7 dodać 0,1 dobrzerozumiem? Chyba że się nie obudzę wcześniej to pomiar zrobić normalnie?Justine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ojej ja nastawiałam budzik na 6.00, mierzyłam, zapisywałam i szlam spać dalej
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A tak w ogóle to mój M. wstaje o 3-3:30 i wtedy zawsze się przebudzam by dopilnować czy wstał do pracy ... i Jak tu mierzyć temp jak potem o 6-7 się budzę
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Dziewczyny dziś na papierze zobaczyłam kropki krwi takie minimalne. Nie wiem czy się uszkodziłam termometrem czy jak. Boje się na cokolwiek nastawiać... Niech już będzie sobota...
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Dziewczyny dziś na papierze zobaczyłam kropki krwi takie minimalne. Nie wiem czy się uszkodziłam termometrem czy jak. Boje się na cokolwiek nastawiać... Niech już będzie sobota...
Ja miałam w czwartek chyba kropelkę krwi, taka malutką
Ale potem juz nic nie bylo wiec nie wiem co toJustine M lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Ja miałam w czwartek chyba kropelkę krwi, taka malutką
Ale potem juz nic nie bylo wiec nie wiem co toJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:no widzę ze czwartek to spadek temp jak na zagnieżdżenie
Może to kropeczka dała znać ze dotarla na miejsce zakwaterowania
Ale boje się wierzyć zeby potem doła nie zaliczyć... ;/s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj dzień plamień jak widzę, bo mi się również przytrafiło. Ale nie mam pojęcia czy to rzeczywiście zagnieżdżenie - poczytałam mądrości doktora Google i wychodzi że to może być różnego rodzaju podrażnienie, a ja czuję się średnio po jeździe na rowerze. No i serduszkowanie rano było, może stąd podrażnienie... Nic to, w piątek testuję, lepiej wiedzieć wcześniej
-
nick nieaktualny