Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Myślisz? Może jednak spróbuje do soboty zaczekać Test miałam taki tanioch z allegro - gratis do owulacyjnych więc nie wiem jaki był, a na opakowaniu nie pisze.
No uważam. Mam zaklejone. Ale miałam po kąpaniu wczoraj a tak harcowałam w wodzie, taka była cieplutka... eh... Nad morzem w okolicach Darłowa dziś leje. Rodzice pojechali na tydzień a tu taka nie ładna pogoda. My mamy nad morze 600km wiec to spora wyprawa Na popołudniu skwaru ciąg dalszy... Wskoczyłabym do wody ale ta rozwalona noga eh..
Kiedyś nad wodą widziałam zużytego kondoma... Bez gumki nad jeziorem jeszcze większe emocje Ktoś był widać mało odważny
Ty Majówka kiedy testujesz? Ja na twoim miejscu już bym sikańca zrobiła Wytrwała jesteś
Zarodek dopiero ok.3 dni od zagnieżdżenia wytwarza hormon w czwartek będziesz miała 12 dni po owulacji to juz może cos pokazac jak będzie negatyw to powtórz w dniu @
Ja uparcie testuję dopiero 17 lipca, tak się boje tych ciąż biochemicznych ze strach wygrywa z ciekawością
Ja mieszkam na pojezierzu i mam same jeziora naokoło
Moja siostra kiedy stanęła na gwoździa, wiadomo noga ciągle narazona na brud także uważaj a bylas z tym gdzies u lekarza? Czy poradzilas sobie sama?
Trzymam kciuki za fasola i cierpliwość dla Ciebie!!
Na allegro są takie testy 10, może sobie zamów?Justine M lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Wiem dziewczyny dzięki temu nie jest tak smutno i samotnie... Jak przyjdzie @ to z Sylwia będziemy w podobnym czasie testowały
Majówka90 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hatfe - witamy! kciuki trzymamy - jakie objawy juz masz???
Ilonia - na pewno będzie dobrze! tylko tam nie pozabijaj ich na tej komisji
marzusiax - dzieks za podpowiedz i pociagniecie tematu, wpisalam pierwsza tempke i tego sie teraz trzymam.
Dalej uważam że temp to nie wyrocznia no ale jak juz mierzyc to sumiennie w miare.
Majówka90 - no kropelka krwi i ten wykres naprwade wygląda obiecująco, może Ty dobrą passe nam przywrócisz
Wiaterek, s1985 - dokładnie, zostajecie z nami, dopisujemy sierpień do wątku i jedziemy razem na tym wózku dalej.
Fajnie że moderatorzy wysłuchali prośby i zmienili nazwe - dziękujemy ślicznie
Agnieszka0812 - czekamy pazury obgryzamy
november123 - jestesmy obie przed ovu i staranka w trakcie
U mnie płodne na bank, weekend stosunkowo udany hahhahah
Dziś spadek tempki, może wreszcie owulacja będzie. Zobaczymy co testy owulacyjne pokażą wkrótce, w okolicach ovu robie nawet 3 dziennie jak trzebas1985, Majówka90, Agnieszka0812, november123 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Rozcięcie malutkie ale miejsce newralgiczne (około 1 cm- tak 5 mm głebokie) więcej histerii u znajomych było niż to warte. Ja się tam swojej krwi nie boję. Poczekam jeszcze 2 dni jak nadal będzie się lało z tego to się przejdę do lekarza, ale mam nadzieje że szycie nie potrzebne.
Agnieszka puki nie ma @ nic straconegos1985, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:9dp i dziś negatyw. Nawet cienia cienia nie ma. Jak jutro temp poleci w dół to będę miała piękne cycki na wykresie
Testuje któraś w tym tyg? Ja spróbuje poczekać do soboty. Chyba że sytuacja się wcześniej sama rozwiąże...
Jak po weekendzie? My wczoraj byliśmy nad jeziorem i w wodzie stanęłam na szkło. 2 tyg będę kuśtykać jak idiotka bo mam rozcięte śródstopie. Dobrze że to ja a nie jakieś małe dziecko których tam było sporo... Ludzie to są świnie...
tez mi sie kiedyś takie coś przytrafiło więc wiem jak cierpisz - ściskamMajówka90 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
monilia84 wrote:ehhehe Sylwia widzę, że z teścikami zaszalałaś heheh2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Przez ten tydzień zajmuję się czwrórką dzieciaczków, dwójka moja i dwójka siostry, dopiero 11 a ja już jestem wykończona Ogólnie jestem taka słaba
Ilonia jak tam na komisji?Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Przez ten tydzień zajmuję się czwrórką dzieciaczków, dwójka moja i dwójka siostry, dopiero 11 a ja już jestem wykończona Ogólnie jestem taka słaba
Ilonia jak tam na komisji?Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:słaba to dobry znak, Ilona chyba ich tam wybiła ;p
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia, wiem, że od wczoraj marudzę...słaba nie na ciążę, po prostu wampirki energetyczne ze mnie ciągną, we czwórkę mają różne szalone pomysły
Chciałabym mieć takie wampirki energetyczne. Pozwoliłabym im wyssać ze mnie energię całkowicieAgnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia, wiem, że od wczoraj marudzę...słaba nie na ciążę, po prostu wampirki energetyczne ze mnie ciągną, we czwórkę mają różne szalone pomysły2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
to nazywają się wulkany energii no i taki wiek ze jak się zgadają to ciebie sprzedadzą
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:to nazywają się wulkany energii no i taki wiek ze jak się zgadają to ciebie sprzedadzą
Renia7910, s1985, Majówka90, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga to ty masz istny sajgon w domu ehhehe.
Moja córka jak w któryś dzień przyprowadziła dwie koleżanki w jej wieku czyli 8 lat to prawie chatę mi rozniosły
Także życzę wytrwałości. Bo te moje to troszkę odchowane a twoje to jeszcze rzeczywiście wulkan energiiJustine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:noooo, kurczę weszłam do domu zrobić sobie kawę, a oni zdążyli polać się wodą z węza, wykąpać szczeniaka w basenie, pokłócić i wyrwać wszystką sałatę w ogródku, bo na obiad chcą2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek a Ty kiedy testujesz? czy na @ pierwsza po czekasz zeby termin określić jakiś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:55