Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? Ja nigdy nie mierzyłam temperatur, nie badałam śluzu itp. Jakoś tak głupio mniej więcej wiem kiedy mam owu. Robią mi się ładne włosy, takie błyszczące, skóra jest promienista i bez syfków (a mam z tym nieraz problem) i w ogóle jakoś się tak czuję dobrze.
Z nami problem jest taki, że my bardzo chcemy. Ja mojemu cały czas powtarzałam, że za pierwszym razem i tak się nie uda i chyba w to święcie wierzyłam. A tu psikus i Fasol był. Także nie spinać się i do roboty dziewczynki. Zafasolkujmy forummonilia84, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Wiecie co? Ja nigdy nie mierzyłam temperatur, nie badałam śluzu itp. Jakoś tak głupio mniej więcej wiem kiedy mam owu. Robią mi się ładne włosy, takie błyszczące, skóra jest promienista i bez syfków (a mam z tym nieraz problem) i w ogóle jakoś się tak czuję dobrze.
Z nami problem jest taki, że my bardzo chcemy. Ja mojemu cały czas powtarzałam, że za pierwszym razem i tak się nie uda i chyba w to święcie wierzyłam. A tu psikus i Fasol był. Także nie spinać się i do roboty dziewczynki. Zafasolkujmy forumWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:02
Wiaterek, Justine M, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No własnie, ten plemniczek sie jeszcze do jajeczka dostać musi Wiecie jak jest - czasem mój się dobiera do mnie a ja nie mam ochoty. To tak samo z naszym jajeczkiem. Kapryśne jest nie zawsze ma ochotę
Ale ostatecznie i tak ulegam w końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:06
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
ja mu dam...kapryszenie niech sobie zostawi na potem...na kolejne 30 lat a nie kuzwa teraz mi kaprysi jak ja w fazie rozrodczej jestem...i psychika,instynkt maciezynski wlaczyla...no jakies nienormalne to jajeczko chyba nooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:11
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Jedno kapryśne, a drugie już nie (no mam nadzieję, bo jak nie to...grrr)
No, także dziewczyny - koniec lipca i sierpień jest nasz :]ilonia1984 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja staram się spokojnie czekać
Jeszcze ok. 5 dni do terminu miesiączki, juz bliżej jak dalej, tyle wytrzymałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:25
Majówka90, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:nooo baaaa jasne,ze wytrzymasz...mamy inne wyjscie? a ja znowu od nowa...co za kaszanka...ale zleci
Bardzo mi pomaga to forum
Tak jak pisałam u nas nikt prawie nie wie o staraniach a tu mogę sie wygadać, opisać co mi leży na sercu.
Dzieki ze jesteście! ;*
Dowiedziałam sie ze pod koniec lipca mamy chrzciny w rodzinie, będę musiała sie tajniaczyć jeżeli zaszłam w ciążęJustine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Zapamietajcie w razie czego żeby od Iloni nie dostac lania trzeba pisac test wyszedl pozytywny inaczej - haha bo pisanie ze negatyw grozi wpierd....em - dosłownie
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Majówka90 wrote:Bardzo mi pomaga to forum
Tak jak pisałam u nas nikt prawie nie wie o staraniach a tu mogę sie wygadać, opisać co mi leży na sercu.
Dzieki ze jesteście! ;*
Dowiedziałam sie ze pod koniec lipca mamy chrzciny w rodzinie, będę musiała sie tajniaczyć jeżeli zaszłam w ciążęJustine M wrote:Zapamietajcie w razie czego żeby od Iloni nie dostac lania trzeba pisac test wyszedl pozytywny inaczej - haha bo pisanie ze negatyw grozi wpierd....em - dosłownieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:25
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Hej co tam słychać bo ja testuje po niedzieli tzn w niedziele zrobię test i w poniedziałek a we wtorek betę śpię co chwile i jem co godzinę hehe
hiacynta99 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:Ja tak szczerze mówiąc słabo wierzę w psychologię. Człowiek tak naprawdę musi sam stanąć twarzą w twarz ze swoim lękiem.
A psychika często blokuje ciążę.
Ja szczerze mówiąc na codzień nie rozmyślam o ciąży
Pobolewa mnie prawy jajnik bo chyba z niego owulacja byla.Majówka90 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Majówka90 wrote:Bardzo mi pomaga to forum
Dzieki ze jesteście! ;*
Dowiedziałam sie ze pod koniec lipca mamy chrzciny w rodzinie, będę musiała sie tajniaczyć jeżeli zaszłam w ciążęilonia1984, Justine M, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:dokładnie się z tobą zgadzam ja też sama musiałam sobie poradzić bo psychologa mi dali że musiałam czekać ponad miesiąc wiec zrezygnowałam
s1985 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny polecam wam wszystkim ,bez znaczenia na stan czy błogosławiony czy nie, takie wypociny co drugi dzień, dobrze robi na odstresowanie się a co za tym idzie i dobra forma i zdrowie,
Ilonka ty biegasz nie? ja to nie mam z kimilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
https://www.youtube.com/watch?v=ks_tqbwh8-s
https://www.youtube.com/watch?v=nmJXHq5n300
https://www.youtube.com/watch?v=ByvEUgL_NjE
https://www.youtube.com/watch?v=hLAflGwnnqQ
https://www.youtube.com/watch?v=nBKU4Awm0lw
tak wygląda mniej więcej mój wieczór ;]
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dziewczyny polecam wam wszystkim ,bez znaczenia na stan czy błogosławiony czy nie, takie wypociny co drugi dzień, dobrze robi na odstresowanie się a co za tym idzie i dobra forma i zdrowie,
Ilonka ty biegasz nie? ja to nie mam z kimJustine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016