Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga rozwiaz ten wor....i napisz nam ze pozytyw...plis...plis...plisJustine M wrote:Ilonia ja też wolę biegać sama,
kocham ćwiczenia, tylko ostatnio trochę się rozleniwiłam....
chodakowska ujdzie ale też wole mel b albo jillian a najbardziej kocham siłownie i dobry trening cardio połączony z wyciskaniem ale z kasą było krucho i musiałam zrezygnować ;(
dlatego z fit 58kg mięśni poszło na 68 i to tłuszczuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:47
s1985, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
przez Agę myslałam że kawy nie wypije bo się od kompa oderwać nie mogłam i nie miał kto mi zrobić ;p
Wiaterek, ilonia1984, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:przez Agę myslałam że kawy nie wypije bo się od kompa oderwać nie mogłam i nie miał kto mi zrobić ;p
Krejzolki jesteścieilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:przez Agę myslałam że kawy nie wypije bo się od kompa oderwać nie mogłam i nie miał kto mi zrobić ;p
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ach ta Aga, chyba chce nas przetrzymać żeby napięcie wzrosło, dobrze że nie zapodała nam przerwy na reklamy przed ogłoszeniem wyników hahahhaha
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
U dzieci?! Biedulinki Tata mój miał mówił że to okropnie boli Ketonal mu lekarz zalecił
W jakim miejscu im wyskoczyło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:11
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:Kobity nie robiłam testu, byłam z dziećmi siostry na doraźnej... Półpasiec, masakraPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Aga masakra, trzymaj się tam cieplutko. Będzie dobrze.
Dziewuszki moje właśnie się dowiedziałam, że szukają bomby przy mojej pracy. Także jakbym się już nie odzywała to znaczy, że wybuchłaRenia7910, Justine M, odrobinacheci lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Aga masakra, trzymaj się tam cieplutko. Będzie dobrze.
Dziewuszki moje właśnie się dowiedziałam, że szukają bomby przy mojej pracy. Także jakbym się już nie odzywała to znaczy, że wybuchła2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No właśnie o dziwo nie Ale pływają po Wiśle policjanty to może jednak kogoś wyławiają (co akurat niestety się zdarza), ale chyba nie bo za dużo wszystkiego - straż, policja, karetki itp.
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No właśnie o dziwo nie Ale pływają po Wiśle policjanty to może jednak kogoś wyławiają (co akurat niestety się zdarza), ale chyba nie bo za dużo wszystkiego - straż, policja, karetki itp.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 ja wszystko rozumiem, ale jak dzis nie znajdziesz minuty i nie nasikasz to Ci nakopiemy do tyłka
s1985, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku