Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=ks_tqbwh8-s
https://www.youtube.com/watch?v=nmJXHq5n300
https://www.youtube.com/watch?v=ByvEUgL_NjE
https://www.youtube.com/watch?v=hLAflGwnnqQ
https://www.youtube.com/watch?v=nBKU4Awm0lw
tak wygląda mniej więcej mój wieczór ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:51
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Kochanie Ja biegam tylko i wylacznie sama...aj teraz to mozna nazwac bieganiem...kiedys mialam bzika...uwielbialam to.Sluchawki,dobra muza i biegne przed siebie...wtedy nie ma problemow,nie mysli sie o niczym zlym...wszystko jest pozytywne,tylko ze mna zawsze byl problem po zimie zeby do tego powrocic,teraz jeszcze ta ciaza i totalny brak energi.Probowalam biegac z przyjaciolka z moim A...ale bardzo mnie to rozprasza i nie daje satysfakcji jakos Znam duzo ludzi ktorzy wola biegaz z kims...ja jakos akurat to wole robic sama,dziwne bo ja raczej uwielbiam ludzi i ich towarzystwo
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Sysia haha tak na siostre gadam a ona sie wkurza...gorzej sie wkurza jak mowie syka :)nie moge otworzyc...a chcialam...jakies cwiczenia?duzo tez cwiczylam kiedys;) ale ja zdziadzialam...masakra .Przez to poronienie wszystkiego mi sie odechcialo...naprawde...normalnie czasem patrze na siebie jak nie na siebie
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mel B moja ulubiona...tysiac razy lepsza od tej sztywnej chodakowskie...mam sentymet...w tatym roku cwiczylam co wieczor jak w pracy bylam...a co 2 jak w domu...do tego biegalam ,ale mialam miesnie a teraz same sadlo heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:57
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hehehe też i chodaka ćwiczę ale to mam podzielone, poprstu lubie widzieć cwiczenia , nie lubie jak są pokazne raz czy tam na papierze, mel ma dobrą gadkę podczas ćwiczeń ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://www.runcolors.pl/pl/product/zx-700-7 dziś sobie kupiłam na nowy sezon to maż się śmikał ze to do ćwiczeń to mówię że i na rower ;p
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
zaczynalam od chodakowskiej...skalpel pamietam po 2 tyg pomyslalam zrobie kilera...i zdechlam po 5 minutach hahah ale meczylam go az nie robilam calego bez wytchnienia...cwicz kochana,bardzo dobrze,podziwiam :)nie wiem czy mi kiedys wroci chec i wena na cwiczenia...przelamuje lody jak narazie co do biegania...moze i kiedysc przelamie do cwiczen...ale chyba po porodzie dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:06
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:http://www.runcolors.pl/pl/product/zx-700-7 dziś sobie kupiłam na nowy sezon to maż się śmikał ze to do ćwiczeń to mówię że i na rower ;pcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hihi ja to bez tego już dnia nie wyobrażam sobie ;] 3mam za twoje chęci kciuki ;] killer zabójca
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiem ze duzo dziewczyn krytykuje skalpel chodakowskiej ze nudny monotonny i wogole slaby. ja w tamtym roku przez miesiac cwiczylam skalpel przy ktorym widzialam efekty tylko z niego zreaygnowalam bo byl strasznie monotonny. Przerzucilam sie na cwiczenia z jilian michaela (chyba dobrze napisalam-ona odchudzala amerykanow na tlc) , pocilam sie jak swinia, sapalam a nie bylo takich efektow jak przy tym nudnym skalpelu. Z czym to jest zwiazane? Widac mi nie sluza treningi kardio tylko takie takie cwiczenia robione spokojnie i dokladnie.
A jak myslicie - cwiczenia moga utrudniac zajscie w ciaze? Ruch dla zdrowia jest raczej zalecany,,,ilonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Wiem ze duzo dziewczyn krytykuje skalpel chodakowskiej ze nudny monotonny i wogole slaby. ja w tamtym roku przez miesiac cwiczylam skalpel przy ktorym widzialam efekty tylko z niego zreaygnowalam bo byl strasznie monotonny. Przerzucilam sie na cwiczenia z jilian michaela (chyba dobrze napisalam-ona odchudzala amerykanow na tlc) , pocilam sie jak swinia, sapalam a nie bylo takich efektow jak przy tym nudnym skalpelu. Z czym to jest zwiazane? Widac mi nie sluza treningi kardio tylko takie takie cwiczenia robione spokojnie i dokladnie.
A jak myslicie - cwiczenia moga utrudniac zajscie w ciaze? Ruch dla zdrowia jest raczej zalecany,,,2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
z chodakowskiej to mam skalpel I i II skalpel wyzwanie, turbo spalanie, secret i dziś zamówiłam te z piłką nowe ;] mąż się śmieje ze to moje biblie ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:30
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJak doszłam do siebie po zabiegu to też ćwiczyłam, co drugi dzień najczęściej, przeplatane z jazdą na rowerze. Spasowałam niedawno, po tych dziwnych bólach brzucha. Trudno, widocznie nie jest mi dane być szczupłą. Ale na rowerze jeżdżę nadal
s1985 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Jak doszłam do siebie po zabiegu to też ćwiczyłam, co drugi dzień najczęściej, przeplatane z jazdą na rowerze. Spasowałam niedawno, po tych dziwnych bólach brzucha. Trudno, widocznie nie jest mi dane być szczupłą. Ale na rowerze jeżdżę nadal
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ilonia ja też wolę biegać sama,
kocham ćwiczenia, tylko ostatnio trochę się rozleniwiłam....
chodakowska ujdzie ale też wole mel b albo jillian a najbardziej kocham siłownie i dobry trening cardio połączony z wyciskaniem ale z kasą było krucho i musiałam zrezygnować ;(
dlatego z fit 58kg mięśni poszło na 68 i to tłuszczuilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:Ilonia ja też wolę biegać sama,
kocham ćwiczenia, tylko ostatnio trochę się rozleniwiłam....
chodakowska ujdzie ale też wole mel b albo jillian a najbardziej kocham siłownie i dobry trening cardio połączony z wyciskaniem ale z kasą było krucho i musiałam zrezygnować ;(
dlatego z fit 58kg mięśni poszło na 68 i to tłuszczuilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Bardzo mi pomaga to forum
Tak jak pisałam u nas nikt prawie nie wie o staraniach a tu mogę sie wygadać, opisać co mi leży na sercu.
Dzieki ze jesteście! ;*
Dowiedziałam sie ze pod koniec lipca mamy chrzciny w rodzinie, będę musiała sie tajniaczyć jeżeli zaszłam w ciążę
Nam chyba wszystkim pomaga dlatego namiętnie się tu rozpisujemy
Dziewczyny nienawidzę biegać. Uwielbiam sporty wszelkiego typu a niecierpię biegać. Obrzydzili mi to w szkole jak na sekcję mnie wzięli. Za to wszelkiego typu ćwiczenia jak najbardziej, chociaż też się zapuściłam ostatnioilonia1984, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki