Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytomegalie i toxoplazmowe robiłam przed pierwszą ciążą i jedno z dwóch było źle, wiec musze powtórzyć. Ciekawe czy juz v teraz mogę czy poczekać ? Myślałam, że dzień poronienia to pierwszy dzień cyklu . Czy jak mam liczyć ? Ogólnie to jestem po cc, wiem, że szybko zaszłam. Tak wyszło, ale teraz lekarze mówią różnie. W szpitalu, że 3 msce i można się starać ,a inni ,że jeszcze rok minimumTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:To jeszcze świeże jest, nic dziwnego ze jest Ci ciężko.
Ja jeszcze nie mam potwierdzenia czy jestem w ciąży a ciągle sprawdzam czy nie plamię i każdy bol brzucha duszności wywołuje..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
Justine M lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Mi powiedział ze jak @ przyjdzie to będziemy szukać przyczyny, choć najpewniej jej nie znajdziemy. A jestem po pierwszym poronieniu. Także to chyba od lekarza zależy.
Jutro będzie miesiąc od zdarzenia, a mi dzięki Wam jest łatwiej.s1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Ja przed testem czułam ciążę bo tak jak wcześniej miałam odrazu mleko, teraz tez mam . Czuje . Może zbadać prl ? Kurde tyle pytań mam
Nie wiem wieszurodzilas jedno zdrowe dziecko wiec może warto odczekać i spróbować znowu?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Mi powiedział ze jak @ przyjdzie to będziemy szukać przyczyny, choć najpewniej jej nie znajdziemy. A jestem po pierwszym poronieniu. Także to chyba od lekarza zależy.
Jutro będzie miesiąc od zdarzenia, a mi dzięki Wam jest łatwiej.Wiaterek, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
Ojejku.. A jak Twój synek teraz się czuje?Justine M lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
dobrze ze wszystko z Tobiaszkiem ok. Kochana będzie dobrze. Daj sobie trochę czasu. Juz nigdy nie będzie tak samo, ale z czasem będzie łatwiej. Z mojej strony przytulam Cie bardzo mocno. Wiem, że to boli. Porycz sobie jak Ci trzeba, daj.sobie czas na żałobę.
Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek dobrze prawi...potrzebny jest czas i wiara,zobaczysz,ze sie wszystko ulozy...czas goi rany,wiem,ze to o dupe rozbic jak ktos tak pisze i mowi,mnie to pamietam tylko zloscilo,ale my tu wiemy juz wszystkie,ze tak jest i tylko czas potrafi ukoic bol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:41
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrze Ci radzą ;* musi minąc czas, żeby oswoic się ze stratą. Nie da się tego niestety podgonic
zapraszamy do nas częściej, tutaj zawsze każdy każdemu pozytywnego kopa da! bo każda z nas wie co to strata.
s1985, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość