Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytomegalie i toxoplazmowe robiłam przed pierwszą ciążą i jedno z dwóch było źle, wiec musze powtórzyć. Ciekawe czy juz v teraz mogę czy poczekać ? Myślałam, że dzień poronienia to pierwszy dzień cyklu . Czy jak mam liczyć ? Ogólnie to jestem po cc, wiem, że szybko zaszłam. Tak wyszło, ale teraz lekarze mówią różnie. W szpitalu, że 3 msce i można się starać ,a inni ,że jeszcze rok minimumTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:To jeszcze świeże jest, nic dziwnego ze jest Ci ciężko.
Ja jeszcze nie mam potwierdzenia czy jestem w ciąży a ciągle sprawdzam czy nie plamię i każdy bol brzucha duszności wywołuje..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
Justine M lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Mi powiedział ze jak @ przyjdzie to będziemy szukać przyczyny, choć najpewniej jej nie znajdziemy. A jestem po pierwszym poronieniu. Także to chyba od lekarza zależy.
Jutro będzie miesiąc od zdarzenia, a mi dzięki Wam jest łatwiej.s1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Ja przed testem czułam ciążę bo tak jak wcześniej miałam odrazu mleko, teraz tez mam . Czuje . Może zbadać prl ? Kurde tyle pytań mam
Nie wiem wiesz urodzilas jedno zdrowe dziecko wiec może warto odczekać i spróbować znowu?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Mi powiedział ze jak @ przyjdzie to będziemy szukać przyczyny, choć najpewniej jej nie znajdziemy. A jestem po pierwszym poronieniu. Także to chyba od lekarza zależy.
Jutro będzie miesiąc od zdarzenia, a mi dzięki Wam jest łatwiej.Wiaterek, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
Ojejku.. A jak Twój synek teraz się czuje?Justine M lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Mam ja blisko. Myślałam, że nie bd aż tak źle bo mam Tobiaszka, 8 mscy ma ,ale jest bardzo źle. Z Tobim mieliśmy poważne problemy, cala ciążę leżałam i wszyscy mówili, że bd roślina. Jeździliśmy po całej Polsce, a tak naprawdę to wierzę w cud. Wymodlilismy sobie to. Miał podejrzenie wrodzonej lamliwosci kości. Juz w ciazy miał złamana nóżke. . Długa historia. ..
Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek dobrze prawi...potrzebny jest czas i wiara,zobaczysz,ze sie wszystko ulozy...czas goi rany,wiem,ze to o dupe rozbic jak ktos tak pisze i mowi,mnie to pamietam tylko zloscilo,ale my tu wiemy juz wszystkie,ze tak jest i tylko czas potrafi ukoic bol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:41
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrze Ci radzą ;* musi minąc czas, żeby oswoic się ze stratą. Nie da się tego niestety podgonic zapraszamy do nas częściej, tutaj zawsze każdy każdemu pozytywnego kopa da! bo każda z nas wie co to strata.
s1985, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość