Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No dobrze majowka nie bede krzyczala skoro czujesz ze jest na rzeczy to test to tylko proforma ja tez przy Krzysiu czulam ze sie udalo. Wiem co czujesz. Ja tak naprawde poczulam ze jestem w ciazy dopiero w 9tc gdzie uslyszalam serduszko u gin. Ale zobaczysz - strachu nie unikniesz bo jestes na tym forum i widzisz jakie kobiety maja problemy i ''przygody''. Osobiscie wolalam byc w blogiej nieswiadomosci, ale przez to z poterznym hukiem spadlam na ziemie.
Tez miewam krotkie okresy. Mnie gin powiedziala ze jest chociaz jeden obfity dzien to jest ok. Dzis jest 3 dzien a jutro pewnie wystarcza wkladki. Wczoraj mnie zalewalo wystarczy...
No dokladnie, raz cos pójdzie nie tak a potem każdy ból wydaje się patologiczny i groźny..
Niektóre kobiety nie doceniają swoich ciąż.
Dzis pól roku po śmierci Twojego synka? [*] Na pewno wyprosi wam maluszka u Boga ;* taka czysta Duszyczka! Na pewno mu nie odmówi!
Czytałam gdzies, ze myślisz czy nie pojechać do Częstochowy? Dwa razy w miesiącu są spotkania otwarte na Przeprosnej Gorce, cos pięknego!
Ja o malucha modlilam się Nowenną Pompejańską dziewczyny na innym wątku tez o niej pisalyilonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
no widzicie wy macie skape a mnie zalewa jak nigdy,zawsze maialam skape @ a teraz masakra i te skrzepy,ale trwaja tyle co kiedys wiec nie bede marudzic...jak narazie,teraz wszystko wydaje sie inne i podejzane,ja to sie martwie wlasnie,ze bede panikowac jak zajde w ciaze i drzec o kazdy dzien...oby nie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Moje cykle to ostatnio dla mnie kompletna zagadka. Zawsze miałam po 26 dni, teraz się wydłużyły do jakiś 30 dni i do tego @ trochę słabsze i krótsze niż wcześniej, a śluz pojawia się albo tak pięknie jak nigdy przed ciążą, albo dla odmiany przez cały cykl jest praktycznie taki sam. W tym cyklu już zupełnie z nim zgłupiałam
Justine M lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej. Mam pytanie . 28 poronilam. Samo się oczyscilo. 10 tydz, ale serduszko nie biło od dwóch tygodni. Pochowalismy Aniołka Zosie. Ah pytanie. Jakie badania zrobić ? Szukam wytłumaczenia, wcześniej leczylam się na PRL przed pierwszą ciążą, obecnie na tsh. Teraz prl była ok . Czy może za wcześnie na badania ?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:no widzicie wy macie skape a mnie zalewa jak nigdy,zawsze maialam skape @ a teraz masakra i te skrzepy,ale trwaja tyle co kiedys wiec nie bede marudzic...jak narazie,teraz wszystko wydaje sie inne i podejzane,ja to sie martwie wlasnie,ze bede panikowac jak zajde w ciaze i drzec o kazdy dzien...oby nie
Iloniu ja jeszcze nie wiem czy zaszłam a juz drżę.
Właśnie zjadłam jajecznicę bo mi się zachciało na noc
W podbrzuszu mi tak bulgocze i czuje takie rozpieranie jakbym tam miała słoniątko;-)
-
Majówka90 wrote:Iloniu ja jeszcze nie wiem czy zaszłam a juz drżę.
Właśnie zjadłam jajecznicę bo mi się zachciało na noc
W podbrzuszu mi tak bulgocze i czuje takie rozpieranie jakbym tam miała słoniątko;-)marzusiax lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
alka89 wrote:Hej. Mam pytanie . 28 poronilam. Samo się oczyscilo. 10 tydz, ale serduszko nie biło od dwóch tygodni. Pochowalismy Aniołka Zosie. Ah pytanie. Jakie badania zrobić ? Szukam wytłumaczenia, wcześniej leczylam się na PRL przed pierwszą ciążą, obecnie na tsh. Teraz prl była ok . Czy może za wcześnie na badania ?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Hej. Mam pytanie . 28 poronilam. Samo się oczyscilo. 10 tydz, ale serduszko nie biło od dwóch tygodni. Pochowalismy Aniołka Zosie. Ah pytanie. Jakie badania zrobić ? Szukam wytłumaczenia, wcześniej leczylam się na PRL przed pierwszą ciążą, obecnie na tsh. Teraz prl była ok . Czy może za wcześnie na badania ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
alka89 wrote:A jak tj ze staraniami ? Chyba już zawsze bd się bała, że może być powtorka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Po pierwszym poronieniu lekarze nie zlecają żadnych badań.
Mnie lekarze nie zlecili żadnych badań, tak jak napisała majówka, po pierwszym nie zlecająJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny