Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:ilonia jakie to proszki ci zalecił?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:10
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Jeszcze na studiach jak do rodziców jeździłam, ale potem z 2 godzin im się 4 przeciągnęło i zaczęłam autobusami. Ale pociagiem się wygodniej jechało
ilonia1984, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej, dziewczyny, odważyłam się w końcu dołączyć do tego wątku. Część z Was znam już trochę z innych wątków, które podczytywałam, Marzusiax zachęciła mnie do przyjścia tutaj. Jestem po dwóch poronieniach, 10tc w styczniu z łyżeczkowaniem i samoistne w kwietniu, 5tc. Teraz czekam na wyniki ostatnich badań i po najbliższej @ mam nadzieję wrócić do starań. Boję się jak nie wiem, ale strasznie, strasznie chcę mieć dziecko.
ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Hej, dziewczyny, odważyłam się w końcu dołączyć do tego wątku. Część z Was znam już trochę z innych wątków, które podczytywałam, Marzusiax zachęciła mnie do przyjścia tutaj. Jestem po dwóch poronieniach, 10tc w styczniu z łyżeczkowaniem i samoistne w kwietniu, 5tc. Teraz czekam na wyniki ostatnich badań i po najbliższej @ mam nadzieję wrócić do starań. Boję się jak nie wiem, ale strasznie, strasznie chcę mieć dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:28
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kehlana dobrze ze dołączyłas im nas więcej tym większa szansa na wiruski
Kupiłam testy ciążowe bo mnie tak nakrecilyscie ale czuje ze@ przylezie i będziecie mnie mogły wpisać na sierpniowe testowanieJustine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No wiem,ale jesli organiz nie byl by gotowy to by do zaplodnienia nie doszlo...tak mi mowil lekarz w szpitalu,widzisz moj organizm nie byl gotowy i mimo ze sie bzykalam w plodne itd itp to ciazy nie ma...mam nadzieje ,ze teraz juz bedzie...a ty sie nie stresuj,co ma byc to bedzie,a jak bedzie wiaterek maly to jestem pewna,ze bedzie wszystko cudnie i pieknie,musi byc dobrze i tyle :*
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No wiem,ale jesli organiz nie byl by gotowy to by do zaplodnienia nie doszlo...tak mi mowil lekarz w szpitalu,widzisz moj organizm nie byl gotowy i mimo ze sie bzykalam w plodne itd itp to ciazy nie ma...mam nadzieje ,ze teraz juz bedzie...a ty sie nie stresuj,co ma byc to bedzie,a jak bedzie wiaterek maly to jestem pewna,ze bedzie wszystko cudnie i pieknie,musi byc dobrze i tyle :*
Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Dzięki za miłe przyjęcie! @ powinnam dostać 23 lipca, ale trochę mi się rozregulował cykl po poronieniach, więc zobaczymy jak będzie.
Kojarzę Twoje wpisy z innym wątków, które sobie podglądam
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ilonka kocham Cie normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:11
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A po co Majówka ma testować -szkoda testa - niech się na usg umawia Ma taką piękna temperaturkę że zaraz jej skali na termometrze braknie
Ilonia ciekawie ten skład wygląda. Ale to można w ciąży stosować? Jak ja prosiłam gin o coś na nerwy bo miałam obronę mgr w ciąży to co wykrzyczała na mnie że jestem w ciąży, żebym sobie zaparzyła meliskę i chodziła na spacery. Jest ostrożną gin. Zakaz farbowania włosów itp..
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:A po co Majówka ma testować -szkoda testa - niech się na usg umawia Ma taką piękna temperaturkę że zaraz jej skali na termometrze braknie
Ilonia ciekawie ten skład wygląda. Ale to można w ciąży stosować? Jak ja prosiłam gin o coś na nerwy bo miałam obronę mgr w ciąży to co wykrzyczała na mnie że jestem w ciąży, żebym sobie zaparzyła meliskę i chodziła na spacery. Jest ostrożną gin. Zakaz farbowania włosów itp..s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A po co Majówka ma testować -szkoda testa - niech się na usg umawia Ma taką piękna temperaturkę że zaraz jej skali na termometrze braknie
Ilonia ciekawie ten skład wygląda. Ale to można w ciąży stosować? Jak ja prosiłam gin o coś na nerwy bo miałam obronę mgr w ciąży to co wykrzyczała na mnie że jestem w ciąży, żebym sobie zaparzyła meliskę i chodziła na spacery. Jest ostrożną gin. Zakaz farbowania włosów itp..
Dziewczyny ja tez podejrzewam ciążę i już mam parnoje, czasem mnie pobolewa podbrzusze jak na @ a mi się już gorąco robi, że coś się złego dzieje staram się dużo leżec na zapas.
W ciągu godziny byłam już 5 razy w wc, wystarczy, że szklankę wody wypiję i już siku lecę
Po cichu już się umówiłam na wizytę, mąż ma pakiet dla mnie w Luxmedzie, najwyzej odwołam bo to przez internet się zapisujeRenia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak konsultowałam swoja sytuację jak planowałam zajsc w ciąże i opowiadałam, że mam problemy z nerwami i stresem to ginekolog mi powiedziała ze jak coś to będzie mi przepisywała jakieś specyfiki dla kobiet w ciąży także na pewno można cos brac
Marzusia a masz problem ze stresem? -
Majoweczko kobieta czuje ciaze...ja tez miala fazki ze sluz,ze temperatura,ze cycki bola inaczej,ale nie czulam tego czegos...jak ostatnio,ze poprostu wiedzialam,ze sie udalo wiec mysle,ze twoje przeczucia sie sprawdza twardzielko :)co do tych specyfikow,to mo wlasnie ginekolog mowil,ze nerwy mozna koic witaminami i ziolkami w ciazy bez szkody,jak czekalam tydzien na wyrok czy fasolek rosnie to mialam leki ziolowe przepisane na nerwy,ale nie pamietam jak sie nazywaly nawet...to byl najgorszy tydzien w moim zyciu zakonczony najgorszym wydarzeniem w moim zyciu kur...nawet nie chce mi sie O tym myslec bo ciary przechodza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016