Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No i co - nie ma mnie tu 2 dni a tu majówka na jajku jak kwoka siedzi a dalej nie chce się pochwalić widzę Wiesz że ja pierwsza w kolejce po wirusy stoję?!
Wiaterek też 88 się kłania A miałaś robioną betę po zabiegu?
Jak tam laski po weekendzie?? Ja z muszę jeszcze poczekać bo w bagnie się ciaptać nie będziemy a chcice mam taką że szok -
nick nieaktualny
-
Justine M wrote:haahahah juz to slysze i sobie powtarzam od 14 dnia cyklu czyli równo tydz a temp swoje ;P
Justine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wiaterek wrote:To do mnie? Jeśli do mnie to też o tym myslałam i pewnie rano siknę
Wiaterek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No jakoś do piątku muszę wytrzymać. Ale już mnie nosi
Mój mąż ma 3 zmianę, myślałam, że pojeździmy sobie nad jezioro a tu dupa;/ -
JEST!!!! Wreszcie!
Przełom !!!! Na granicy załamania nerwowego, wściekła z zieloności mówie ide pizdnąć tym termometrem jak to MarzusiaX proponowała ostatni sikam test i pierdziele to. Napisałam już koleżance że cykl stracony, że nie będziemy we 2 z brzuchami bo owuclacji nie mam. Ta co inseminacje 1 miala i zaszła parenaście dni temu - pisałam
I co??!
Zaczęło mnie podbrzusze jak na okrs pobolewać a to coś jajnik prawy poczułam, a test WRESZCIE POZYTYWNY
testowa mocniejsza od kontrolnej
także min 6 max 48godz bedzie ovu!!!
Wczoraj były więc jakby w razie dziś była ovu to jszcze żołnierzyki dadzą rade. całe szczęście nie poddaliśmy się z bo bym dziś wyła !
Mąż o 18 z pracy wróci będę już czekać, lepiej niech doładuje hehhahahhrhahahrhahWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:34
Wiaterek, missbum, Renia7910, monilia84, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
marzusiax wrote:No do ciebie do ciebie... Oj skoro twój men ma takie waleczne plemniory to na jedno dobrze a na inne to ci dwa dni w miesiącu nie płodne zostają?? Ha ha ha
Mój ma takie plemniory, ze hej My zawsze z gumką, chociaż bez jest lepiejAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:JEST!!!! Wreszcie!
Przełom !!!! Na granicy załamania nerwowego, wściekła z zieloności mówie ide pizdnąć tym termometrem jak to MarzusiaX proponowała ostatni sikam test i pierdziele to. Napisałam już koleżance że cykl stracony, że nie będziemy we 2 z brzuchami bo owuclacji nie mam. Ta co inseminacje 1 miala i zaszła parenaście dni temu - pisałam
I co??!
Zaczęło mnie podbrzusze jak na okrs pobolewać a to coś jajnik prawy poczułam, a test WRESZCIE POZYTYWNY
testowa mocniejsza od kontrolnej
także min 6 max 48godz bedzie ovu!!!
Wczoraj były więc jakby w razie dziś była ovu to jszcze żołnierzyki dadzą rade. całe szczęście nie poddaliśmy się z bo bym dziś wyła !
Mąż o 18 z pracy wróci będę już czekać, lepiej niech doładuje hehhahahhrhahahrhah2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnymissbum wrote:Justine, mi też dzisiaj pozytywny wyszedł
Marzusiax, może masz uczulenie na lateks?Justine M lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Justine dzialaj!!!
Nie wierze zeby przy 3 nam sie udalo
zależy kiedy były, czasem raz wystarczyRenia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku