Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze studiów. Prawie 2 lata jej nie widziałam. No i co? W 7 miesiącu ciąży jest. Będzie mieć córeczkę. Ciesze się strasznie ale tak mnie to sieklo ze później na imprezie czekałam tylko aż znajomi wyjdą i ryczałam przez pół nocy.
Justine M lubi tę wiadomość
-
Ja też się ostatnio dowiedziałam o koleżance ale jakoś się ucieszyła wymacalam jej brzuch pogadaliśmy chwilkę i nie przejęłam się tym zbytnio, dziewczyny głowa do góry
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Niestety tak. Właśnie weszłam zerknąć co u Was słychać i poprosić abyś przepisała mnie na sierpień 9.08 testowanie.
Niom to rozpoczęłaś sierpniową listePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ja tez na sierpien w sumie powinnam sie zapisac okres powinnam dostac 2 wiec mysle ze na 1 mnie mozna wpisac hehe kuzwa albo nie...niech bedzie ten ostatni,ostatnio jako pierwsza wam i sobie szczescie nie przynioslam wiec moze przyniose jako ostatnia a jak tam mala baletnica?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:10
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja tez na sierpien w sumie powinnam sie zapisac okres powinnam dostac 2 wiec mysle ze na 1 mnie mozna wpisac hehe kuzwa albo nie...niech bedzie ten ostatni,ostatnio jako pierwsza wam i sobie szczescie nie przynioslam wiec moze przyniose jako ostatnia a jak tam mala baletnica?
no na wyniki trzeba czekać, pare dni conajmniej,ale na pewno zda -
nauczycielka w tajemnicy szepnęła mi że będzie mieć jedną z głównych ról w Śpiącej Królewnie w Grudniowej produkcji Majka grać. Serce mi rośnie, moja kochana ballerina. Dumna jestem bardzo.
ilonia1984, s1985, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Dumna mama to szczesliwa mama Moja cora jak teraz wychodzila na srodek przed cala szkola bo dyplomy,czerwony pasek odbierala to myslalam,ze z tej dumy odfrune zaraz...cudowne uczucie :)Ale leje u nas...tylko spac
Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dumna mama to szczesliwa mama Moja cora jak teraz wychodzila na srodek przed cala szkola bo dyplomy,czerwony pasek odbierala to myslalam,ze z tej dumy odfrune zaraz...cudowne uczucie :)Ale leje u nas...tylko spac2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dobry wieczor kochane! Czuje sie tutaj jak dzieciak ;p Taka mlodziutka Ej! Chyba wkraczamy z mezem w koncu na droge, na ktorej powinnismy byc w naszym wieku! Tylko ja o lekach zapominam
Wiekszosc z Was to sie o drugie stara a ja? ;p Wiecie co, tak rano myslalam ze przeciez chcialabym miec 4 dzieci. Pierwszego nie ma a ja juz boje sie myslec co bedzie jesli problemy przy drugim beda Ale nie bedzie! Od razu zaciaze i bede miala wspaniala 3 synkow i moja ksiezniczke
U mnie owu chyba byla dzisiaj. Znaczy wczoraj/dzisiaj wiec mamy z mezem jeszcze troszke czasu Optymistycznie myslac. Nie odpuszczam! Chyba cos kiedys nas zblokowalo
Chcialam Wam podziekowac za te cieple slowa I w ogole za to ze jestescie to glupie i wredne ale w sumie fajnie wiedziec, ze ktos ma te same problemy.
Owocnego wieczoru kochane!Justine M, ilonia1984, Majówka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już jedną księżniczkę mam drugą w niebie, księcia ale jednak nadal marzy mi się jeszcze dziewuszka
Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kochane, kazda chce miec dzieci. Rzadko ktora kobieta decyduje sie na jedynaka. Ja mam nadzieje na duza rodzine i przynajmniej dwojke swoich maluszkow. Teraz ide cos zjesc do tabsow i uciekam do meza
Milej nocy kochanienkie ;*s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry moje dobre duszyczki! Mozecie zerknac na wykres i powiedziec co myslicie? Jest co najmniej... dziwny?
Ja chce testowac 20 sierpnia jak cos mozna mnie wpisac.
Uciekam sie szykowac do pracy. U nas pogoda okropna pada deszcz i szaro i ponuro. Jesien w srodku latailonia1984 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Moze ja ci pomogę, jak marzusiax zajeta ; co chcesz wiedziec?
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Dzien dobry moje dobre duszyczki! Mozecie zerknac na wykres i powiedziec co myslicie? Jest co najmniej... dziwny?
Ja chce testowac 20 sierpnia jak cos mozna mnie wpisac.
Uciekam sie szykowac do pracy. U nas pogoda okropna pada deszcz i szaro i ponuro. Jesien w srodku lataJustine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Nie jest dziwny jest calkiem jak dla mnie normalny ovulka byla najprawdopodobniej 10 ale mogla byc tez 11,ale wyglada to wszystko obiecujaco,wiec teraz spokojnoe czekamy:) Ja wlasnie siedze w mega kolejce do mojego psychiatry,nie dosc ze prywatnie chodze to jeszcze tyle ludzi,masakra.Deszcz pada,nie wyspalam sie do tego mama moja soe rozchorowala na calego i bardzo sie martwie wiec wkurwa mam od rana i chce wrocic do lozka i zjesc jakies sniadanko bom glodna
Ech, współczuję choć ja siedzę już w pracy U nas też szaro, buro i nijako. Ale po weekendzie smutków dziś mam humor dobry (jak na razie ) więc mam nadzieję, że nic mi go nie zepsuje. Z mamą na pewno będzie dobrze. Śle przytulasy i odezwę się później :*Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki