X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze studiów. Prawie 2 lata jej nie widziałam. No i co? W 7 miesiącu ciąży jest. Będzie mieć córeczkę. Ciesze się strasznie ale tak mnie to sieklo ze później na imprezie czekałam tylko aż znajomi wyjdą i ryczałam przez pół nocy.
    No ja 5 minut temu dowiedziałam się że 2 moje najlepsze przyjaciółki z czasów studiów zaciążyły - jedna już ma chłopca, druga niedługo rodzi. Super wiadomość, tylko czemu mi smutno??

Justine M lubi tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się ostatnio dowiedziałam o koleżance ale jakoś się ucieszyła wymacalam jej brzuch pogadaliśmy chwilkę i nie przejęłam się tym zbytnio, dziewczyny głowa do góry

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Niestety tak. Właśnie weszłam zerknąć co u Was słychać i poprosić abyś przepisała mnie na sierpień 9.08 testowanie.

Niom to rozpoczęłaś sierpniową liste :)

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez na sierpien w sumie powinnam sie zapisac okres powinnam dostac 2 wiec mysle ze na 1 mnie mozna wpisac hehe kuzwa albo nie...niech bedzie ten ostatni,ostatnio jako pierwsza wam i sobie szczescie nie przynioslam wiec moze przyniose jako ostatnia :) a jak tam mala baletnica?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:10

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknelam na 1 stronke Hatfe miala testowac wczoraj i nic nie wiemy,cisza :) a jutro hiacynta testuje trzmamy kciuki...bo potem juz na majoweczke czekamy :)

Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ja tez na sierpien w sumie powinnam sie zapisac okres powinnam dostac 2 wiec mysle ze na 1 mnie mozna wpisac hehe kuzwa albo nie...niech bedzie ten ostatni,ostatnio jako pierwsza wam i sobie szczescie nie przynioslam wiec moze przyniose jako ostatnia :) a jak tam mala baletnica?

no na wyniki trzeba czekać, pare dni conajmniej,ale na pewno zda :)-
    nauczycielka w tajemnicy szepnęła mi że będzie mieć jedną z głównych ról w Śpiącej Królewnie w Grudniowej produkcji Majka grać. Serce mi rośnie, moja kochana ballerina. Dumna jestem bardzo.

ilonia1984, s1985, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dumna mama to szczesliwa mama :) Moja cora jak teraz wychodzila na srodek przed cala szkola bo dyplomy,czerwony pasek odbierala to myslalam,ze z tej dumy odfrune zaraz...cudowne uczucie :)Ale leje u nas...tylko spac :)

Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Dumna mama to szczesliwa mama :) Moja cora jak teraz wychodzila na srodek przed cala szkola bo dyplomy,czerwony pasek odbierala to myslalam,ze z tej dumy odfrune zaraz...cudowne uczucie :)Ale leje u nas...tylko spac :)
    A twoja córka teraz idzie do piątej czy do szóstej klasy?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do piatej,balam sie tej czwartej klasy troszke,bo do 3 to te dzieciatka pod kloszem chowane jednak...ale daje sobie niezle rade,zobaczymy co bedzie dalej ;)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja do szóstej bo ona rok szybciej poszła do szkoły

Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor kochane! Czuje sie tutaj jak dzieciak ;p Taka mlodziutka :) Ej! Chyba wkraczamy z mezem w koncu na droge, na ktorej powinnismy byc w naszym wieku! Tylko ja o lekach zapominam :(

Wiekszosc z Was to sie o drugie stara a ja? ;p Wiecie co, tak rano myslalam ze przeciez chcialabym miec 4 dzieci. Pierwszego nie ma a ja juz boje sie myslec co bedzie jesli problemy przy drugim beda :( Ale nie bedzie! Od razu zaciaze i bede miala wspaniala 3 synkow i moja ksiezniczke <3

U mnie owu chyba byla dzisiaj. Znaczy wczoraj/dzisiaj wiec mamy z mezem jeszcze troszke czasu ;) Optymistycznie myslac. Nie odpuszczam! Chyba cos kiedys nas zblokowalo :(

Chcialam Wam podziekowac za te cieple slowa :) I w ogole za to ze jestescie <3 to glupie i wredne ale w sumie fajnie wiedziec, ze ktos ma te same problemy.

Owocnego wieczoru kochane! <3

Justine M, ilonia1984, Majówka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, niektóre z nas marzą chociaż o jednym dziecku, nie wszystkie jesteśmy takimi szczęściarami jak Ilonia i reszta ;) tak więc głowa do gory, nie jesteś sama :)

Kikaaa, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jedną księżniczkę mam drugą w niebie, księcia ale jednak nadal marzy mi się jeszcze dziewuszka

Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, kazda chce miec dzieci. Rzadko ktora kobieta decyduje sie na jedynaka. Ja mam nadzieje na duza rodzine i przynajmniej dwojke swoich maluszkow. Teraz ide cos zjesc do tabsow i uciekam do meza :)
    Milej nocy kochanienkie <3 ;*

s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę, że moja @ zaznaczona, no to wstępnie wpiszę się na 11.08 :)

ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry moje dobre duszyczki! Mozecie zerknac na wykres i powiedziec co myslicie? Jest co najmniej... dziwny?
    Ja chce testowac 20 sierpnia jak cos :) mozna mnie wpisac.
    Uciekam sie szykowac do pracy. U nas pogoda okropna :( pada deszcz i szaro i ponuro. Jesien w srodku lata :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja chyba 20 lipca mialas na mysli

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Moze ja ci pomogę, jak marzusiax zajeta ; co chcesz wiedziec?
    A twój mąż w jakim kraju pracuje?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Dzien dobry moje dobre duszyczki! Mozecie zerknac na wykres i powiedziec co myslicie? Jest co najmniej... dziwny?
    Ja chce testowac 20 sierpnia jak cos :) mozna mnie wpisac.
    Uciekam sie szykowac do pracy. U nas pogoda okropna :( pada deszcz i szaro i ponuro. Jesien w srodku lata :)
    Nie jest dziwny jest calkiem jak dla mnie normalny :) ovulka byla najprawdopodobniej 10 ale mogla byc tez 11,ale wyglada to wszystko obiecujaco,wiec teraz spokojnoe czekamy:) Ja wlasnie siedze w mega kolejce do mojego psychiatry,nie dosc ze prywatnie chodze to jeszcze tyle ludzi,masakra.Deszcz pada,nie wyspalam sie do tego mama moja soe rozchorowala na calego i bardzo sie martwie :( wiec wkurwa mam od rana i chce wrocic do lozka i zjesc jakies sniadanko bom glodna ;)

Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Nie jest dziwny jest calkiem jak dla mnie normalny :) ovulka byla najprawdopodobniej 10 ale mogla byc tez 11,ale wyglada to wszystko obiecujaco,wiec teraz spokojnoe czekamy:) Ja wlasnie siedze w mega kolejce do mojego psychiatry,nie dosc ze prywatnie chodze to jeszcze tyle ludzi,masakra.Deszcz pada,nie wyspalam sie do tego mama moja soe rozchorowala na calego i bardzo sie martwie :( wiec wkurwa mam od rana i chce wrocic do lozka i zjesc jakies sniadanko bom glodna ;)

Ech, współczuję :( choć ja siedzę już w pracy :) U nas też szaro, buro i nijako. Ale po weekendzie smutków dziś mam humor dobry (jak na razie :)) więc mam nadzieję, że nic mi go nie zepsuje. Z mamą na pewno będzie dobrze. Śle przytulasy i odezwę się później :*

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ