Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Dobry wieczor kochane! Czuje sie tutaj jak dzieciak ;p Taka mlodziutka Ej! Chyba wkraczamy z mezem w koncu na droge, na ktorej powinnismy byc w naszym wieku! Tylko ja o lekach zapominam
Wiekszosc z Was to sie o drugie stara a ja? ;p Wiecie co, tak rano myslalam ze przeciez chcialabym miec 4 dzieci. Pierwszego nie ma a ja juz boje sie myslec co bedzie jesli problemy przy drugim beda Ale nie bedzie! Od razu zaciaze i bede miala wspaniala 3 synkow i moja ksiezniczke
U mnie owu chyba byla dzisiaj. Znaczy wczoraj/dzisiaj wiec mamy z mezem jeszcze troszke czasu Optymistycznie myslac. Nie odpuszczam! Chyba cos kiedys nas zblokowalo
Chcialam Wam podziekowac za te cieple slowa I w ogole za to ze jestescie to glupie i wredne ale w sumie fajnie wiedziec, ze ktos ma te same problemy.
Owocnego wieczoru kochane!
Żaden dzieciak!
Owulacja chyba miałaś wczoraj, po jutrzejszej temperaturze zobaczymy czy na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:33
-
Majówka90 wrote:Rocznik 92? to jesteś dwa lata mlodsza ode mnie
Żaden dzieciak!
Wydaje mi się ze wczoraj miałaś owulację, a pewność powinna być po jutrzejszej temperaturze
Chcialam Wam podziekowac za te cieple slowa I w ogole za to ze jestescie to glupie i wredne ale w sumie fajnie wiedziec, ze ktos ma te same problemy.
Owocnego wieczoru kochane!
No i 4 ode mnie i też się o pierwsze staram, a chce mieć 3 więc co 2,5 roku trzeba będzie rodzićWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Nie jest dziwny jest calkiem jak dla mnie normalny ovulka byla najprawdopodobniej 10 ale mogla byc tez 11,ale wyglada to wszystko obiecujaco,wiec teraz spokojnoe czekamy:) Ja wlasnie siedze w mega kolejce do mojego psychiatry,nie dosc ze prywatnie chodze to jeszcze tyle ludzi,masakra.Deszcz pada,nie wyspalam sie do tego mama moja soe rozchorowala na calego i bardzo sie martwie wiec wkurwa mam od rana i chce wrocic do lozka i zjesc jakies sniadanko bom glodna
Masz zwolnienie od psychiatry?
Co Twojej mamie dolega? Cos poważnego? -
Majówka90 wrote:Wiaterek Ty 88?
U nas tez pierwsze
88 Ja chciałam wcześniej, ale mój R. chciał żebym umowę na czas nieokreślony dostała. No i tylko czekam aż moje maleństwo przytulę do siebie Ale już niedługoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:88 Ja chciałam wcześniej, ale mój R. chciał żebym umowę na czas nieokreślony dostała. No i tylko czekam aż moje maleństwo przytulę do siebie Ale już niedługo
Tyle tych historii tutaj, ze juz się pogubiłamWiaterek lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Mi temperatura się podniosla znowu o dwie kreski na 37,1
Wiem, ze juz was denerwuje ale jeszcze bądźcie cierpliwe
Ja własnie też podniesioną temperaturkę mam. 37,1 dzisiaj było. Oczywiście @ jak nie było tak nie ma, za to jest zgaga. Jutro idę na betę jak @ nie przylezie. Chociaż chyba bardziej po to, że jakby cos było na rzeczy to żeby alkoholu nie pić i zaczać uważać na siebie. Wątpię w to bardzo, wiec raczej tylko dla sprawdzeniaJustine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Majówka90 wrote:A wy od kolejnego cyklu się staracie tak?
Tyle tych historii tutaj, ze juz się pogubiłam
Od kolejnego. Dlatego tak na tą małpicę (@) czekamJustine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Ilonia, mam nadziejé że córcia wyzdrowieje szybko, moja też coś kicha i smarka
Majówka wykończysz nas
Alicja, lipiec jestes na 24ego ale moge zmienić na 20 jeśli wolisz:) tylko daj znać bo napisałaś sierpnia?
u mnie wczoraj mocne 3 kreski na ovu, nie mocniejsze od kontrolnej ale prawe takiej samej mocy i z 3 siku - temp dalej niska - nawet popoludniami
A ja po ovu popoludniami mam tez wyzsza. Wychodzi na to ze 21 dzień cyklu - ovulacji dalej brak.
Wiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No i co - nie ma mnie tu 2 dni a tu majówka na jajku jak kwoka siedzi a dalej nie chce się pochwalić widzę Wiesz że ja pierwsza w kolejce po wirusy stoję?!
Wiaterek też 88 się kłania A miałaś robioną betę po zabiegu?
Jak tam laski po weekendzie?? Ja z muszę jeszcze poczekać bo w bagnie się ciaptać nie będziemy a chcice mam taką że szok
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:No i co - nie ma mnie tu 2 dni a tu majówka na jajku jak kwoka siedzi a dalej nie chce się pochwalić widzę Wiesz że ja pierwsza w kolejce po wirusy stoję?!
Wiaterek też 88 się kłania A miałaś robioną betę po zabiegu?
Jak tam laski po weekendzie?? Ja z muszę jeszcze poczekać bo w bagnie się ciaptać nie będziemy a chcice mam taką że szok
No właśnie nie robiłam, ale test ciążowy i wyszedł negatywny. Ja sobie powiedziałam, że jak do 14 nie dostanę tj. 30 dnia cyklu bo takie miałam pp to pójdę zrobić, bo co by nie mówić jakaś tam mini mini szansa jest
88 to bardzo fajny rocznikWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
marzusiax wrote:justine nie denerwuj się bo wykres wygląda ładnie. Oddychaj głęboko a zobaczysz że jutro temp odbije
haahahah juz to slysze i sobie powtarzam od 14 dnia cyklu czyli równo tydz a temp swoje ;PPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No ja 92. Tez chcialam wczesniej, ale maz ten sam rocznik i nie chcial
Justine na 20 sierpnia mnie wpisz. W lipcu raczej nic nie bedzie. Tylko 3 chociaz lepsze to niz nic.
Ajj dziewczyny... niedlugo wszystkie zaciazymy! ;*Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:haahahah juz to slysze i sobie powtarzam od 14 dnia cyklu czyli równo tydz a temp swoje ;P
Justine M lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:No ja 92. Tez chcialam wczesniej, ale maz ten sam rocznik i nie chcial
Justine na 20 sierpnia mnie wpisz. W lipcu raczej nic nie bedzie. Tylko 3 chociaz lepsze to niz nic.
Ajj dziewczyny... niedlugo wszystkie zaciazymy! ;*
Ja przy takich 3 w cyklu zaszłam w ciążę, więc się daWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki