Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiatam sie z wyrka z ciezka i bolaca glowa ;)Sylwius My to tam pikus to ty dzis z wyrka nie bedziesz wychodzic :)Baw sie.dobrze i nadrabiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:20
s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:Mam w koncu SWOJEGO kompa Nie czytalam Was bo po prostu za duzo mam do nadrobienia
Niestety nie mam dobrych wiesci. Mozna mnie wykreslic z listy. Tak jak juz gdzies pisalam, maz daje dupy, tylko szkoda ze nie mi. Mamy powazny kryzys, nie wiem czy z tego wyjdziemy czy nie. Napewno w ciaze nie zajde bo wiatropylna nie jestem
Dziewczynki trzymam za Was kciuki
kochana bardzo CIe przytulam ;( ;*Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 wrote:Wiatam sie z wyrka z ciezka i bolaca glowa ;)Sylwius My to tam pikus to ty dzis z wyrka nie bedziesz wychodzic :)Baw sie.dobrze i nadrabiaj
ilonia1984, niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
u mnie dalej cyrki, zapierdziel ze zdjęciami, więc przynajmniej o tym zjeba....m wykresie nie myślę szybka kawa i zaraz lecę na balety hehe egzaminy, moja córcia jescze śpi, trzymajcie kciuki bo coś mi smarka i kicha, nie jest w formie
Myślę że zda egzamin bo jedna z lepszych w grupie.
Buziaki, miłej niedzieli kochane
ps. Majówka trzymam MOCNO kciuki ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:25
ilonia1984, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Majoweczko jak tam? Okresiku nie ma...bobas sie zadomowil na amen marzusiax a ty gdzies nam zaginelas,co tam u Ciebie?niezapominajka jak tam poerwszy @,niebawem staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:50
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Majoweczko jak tam? Okresiku nie ma...bobas sie zadomowil na amen marzusiax a ty gdzies nam zaginelas,co tam u Ciebie?niezapominajka jak tam poerwszy @,niebawem staranka
Temperarura nadal wysoka wiec dzisiaj tez się nie pojawi
We wtorek 18 wysoka temperatura, jak nic się nie zmieni to w środę zrobię test, będzie 5 dni po terminie @ i ginekolog juz pozwolił wtedy robic test
Kacyk Cię troszkę męczy?ilonia1984, s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:u mnie dalej cyrki, zapierdziel ze zdjęciami, więc przynajmniej o tym zjeba....m wykresie nie myślę szybka kawa i zaraz lecę na balety hehe egzaminy, moja córcia jescze śpi, trzymajcie kciuki bo coś mi smarka i kicha, nie jest w formie
Myślę że zda egzamin bo jedna z lepszych w grupie.
Buziaki, miłej niedzieli kochane
ps. Majówka trzymam MOCNO kciuki ;*Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No troszke meczy,mam zamiar spedzic dzien a przynajmiej polowe dnia w wyrku :)Nie ma i nie bedzie kochana Sysia to jestes rozdziewiczona hehe teraz to juz pojdzie jak z platka
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
mam przerwe na lunch, kawa i slodkie bulki z lidla no i ovu - wiadomo
test ovu rano był mocny, wiec powtórzyłam, kreska parawie tak mocna jak kontrolna. No cyrk! ( w sumei takiej mocy kreski już miałam przed 14dc...)
Czyżbym miała tak późną owulacje - to co teraz bede miec cykle 35dniowe czy co
bo temp dalej niska, chociaz popołudniami raz 36.6 a raz 37.1 - trudno coś określić.
Na wszelki wypadek po sesjach zdjęciowych popołudniu jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:10
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja czuję się coraz dziwniej
Ciągle chce mi się spać, mam tyle śluzu ze myślałam ze to @. Jak poloze głowę na poduszce do od razu helikopter mi się odpala
Dzis jadę na urodziny do siostrzeńca a tak mi się nie chce.. Nic mi się nie chce!
Dzis z mężem byliśmy w Kościele a ja czuje jakby mi cos kapalo no i się zdenerwowałam bo ja bez podpaski i w sukience.. Ale to tylko śluz:)
s1985, missbum, ilonia1984, Renia7910, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
U mnie lekki ból jajników (obu! zawsze boli jeden, może będą bliźniaki? ) i test owulacyjny prawie prawie pozytywny rano, chyba powtórzę wieczorem.
Dziewczyny, czy po pozytywnym teście owu jeszcze go powtarzacie, jeśli tak to jak długo? Owulacja jest do 24 godzin po pierwszym poztywnym wyniku, tak? U mnie w poprzednich cyklach jednego dnia miałam dwie krechy równie wyraźne, a nastepnego dnia tą testową mocniejszą od kontrolnej - który wynik uznać za pozytywny?
Dopytuję bo chcę być pewna, staramy się i tak codziennieilonia1984, s1985, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reniu tulciam nie smutkaj,ten cykl bedzie szczesliwszy,zobaczysz :)Majoweczko juz bym chciala Ci pogratulowac oficjialnie a tu do srody musze czekac :)misbbum ja niegdy.nie mialam ciemniejszej,najczesciej sa takie same ale dosc jasne...musisz przeczytac ulotke,na moich pisalo chyba ze maja byc te 2 kreski w takim samym kolorze i nie wazne czy jasne czy ciemne obydwie takie same,wiec mysle ze ten 1 pozytywny,ale moge sie mylic:) bo ja to sie nie znam ;)Justys faktycznie Ci sie cos ta ovulka przesunela,zeby tylko faza lutealna trwala tyle samo,bo jesli bedzie krutsza to malec nie zdazy sie wgrysc,kuzwa ale od czego to sie tak popiepszylo A moze ovulka byla wczesniej a te testy juz groszka wyczuwaja i wychodza ja tak.mialam w tamtej ciazy testy wychodzily ovu a test ciazowy byl cien cienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 15:11
Renia7910, missbum, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewuszki moje Majoweczka nas tak w niepewności trzyma ze hej. U mnie @ nadal brak chociaż brzuch boli od kilku dni.Trochę się martwię bo takie miałam pierwsze objawy tamtej ciąży tj. Ból brzucha przez tydzień przed prognozowana @, pełne piersi, ale takie inne niż na okres. No i nie wiem w zasadzie.
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze studiów. Prawie 2 lata jej nie widziałam. No i co? W 7 miesiącu ciąży jest. Będzie mieć córeczkę. Ciesze się strasznie ale tak mnie to sieklo ze później na imprezie czekałam tylko aż znajomi wyjdą i ryczałam przez pół nocy.Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki