Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:No wkurzaja...tz moze nie ale smutno sie robi,ale niebawem my tez bedziemy z takimi szkrabami smigac czas leci...Majoweczko ze mnie nie ma co byc dumna,jak by mi sie okres 1 dzien spoznial i bym testu nie machnela wtedy by mozna byc dumnym,jestes naprawde bardzo cierpliwA:) podziwiam :*
ilonia1984, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo mówisz że się boisz test zrobić żeby się nie rozczarować że może być biochemiczna, a nie zastanawia ciebie że się @ będzie czy już spóźnia?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:W sumie najdłuższy miałam 34 dniowy, potem juz mogę witać się z gąską2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ona worek, a raczej wózek rozpakuje a potem to już poleci. Czekam na gości. O 18 mają być więc narobilam mnóstwo bardzo pysznych i bardzo niezdrowych rzeczy: ślimaki z ciasta francuskiego z pasta z suszonych pomidorów i serem, pycha
s1985, missbum lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ona worek, a raczej wózek rozpakuje a potem to już poleci. Czekam na gości. O 18 mają być więc narobilam mnóstwo bardzo pysznych i bardzo niezdrowych rzeczy: ślimaki z ciasta francuskiego z pasta z suszonych pomidorów i serem, pycha
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka, ja bym nie wytrzymała, podziwiam twoją silną wolę!
Wkurza mnie gdy moje znajome obwieszczają, że są w ciąży, ale jeśli ty jesteś to autentycznie będę się cieszyć, dasz nam wszystkim nadziejęJustine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ona worek, a raczej wózek rozpakuje a potem to już poleci. Czekam na gości. O 18 mają być więc narobilam mnóstwo bardzo pysznych i bardzo niezdrowych rzeczy: ślimaki z ciasta francuskiego z pasta z suszonych pomidorów i serem, pycha
-
Ja tez podziwiam a ja pije cydr hehe i jem kielbaski i szaszlyczki,troche zla bylam bo ten nasz dom to skarbonka,okazalo sie ze trzeba szambo wymienic...koparki itd i znowu siana w ujjj a kasa byla odlozona na sypialnie i tak zawsze,ale dziablam troche i mi lzej w totka bym mogla wygrac,ale za latwo by bylo bawcie sie dziopy pije wasze zdrowie ;)i za nasze jak najszybsze zaciazenie
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja tez podziwiam a ja pije cydr hehe i jem kielbaski i szaszlyczki,troche zla bylam bo ten nasz dom to skarbonka,okazalo sie ze trzeba szambo wymienic...koparki itd i znowu siana w ujjj a kasa byla odlozona na sypialnie i tak zawsze,ale dziablam troche i mi lzej w totka bym mogla wygrac,ale za latwo by bylo bawcie sie dziopy pije wasze zdrowie ;)i za nasze jak najszybsze zaciazenie
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja piepsze,tyle nie pilam,oszczedzalam sie zdrowo jadlam i co...i poronilam,lato jest nie bede siedziec i patrzec jak znajomi pija piwko,drineczki oooo nie nalezy mi sie odstresowanko i teraz co sobota imprezka,nie mowie ze sie nawalam ale nie zaluje sobie...szkoda zycia,jeszcze w tamtym cyklu sie oszczedzalam bo myslalam ze zajde,teraz skonczylam z tym im wiecej o tym mysle to jest gorzej,nie chce tak zyc...zyje normalnie bo inaczej na lep mozna dostac :)odpuscilam i z tego moge sie cieszyc bo meczylam sie w tamtym miesiacu za bardzo i mozliwe ze sie poblokowalam ,ale was nie odpuszcze uzaleznilam sie od was pipki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 19:53
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja teraz mocze się w wannie i szykuje się do jutra dla mojego mężczyzny jestem taka wyposzczona i napalona na niego mrau
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny