Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to Ilonia masz super bo miałyśmy zabieg w podobnym czasie, Ty już 3 cykl i dni płodne a ja 2 @ nie mogę się doczekać, 3 dzień plamię, dzisiaj rano trochę więcej, myślałam że to @ ale gdzie tam, znowu sucho. Meczy mnie to, nerw maksymalny no i wyjadam słodycze. Spojrzałam na siebie w lusterku dzisiaj i normalnie wstręt, taka się zrobiłam sflaczała jakaś
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:No to Ilonia masz super bo miałyśmy zabieg w podobnym czasie, Ty już 3 cykl i dni płodne a ja 2 @ nie mogę się doczekać, 3 dzień plamię, dzisiaj rano trochę więcej, myślałam że to @ ale gdzie tam, znowu sucho. Meczy mnie to, nerw maksymalny no i wyjadam słodycze. Spojrzałam na siebie w lusterku dzisiaj i normalnie wstręt, taka się zrobiłam sflaczała jakaś
-
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Reniu ja w pierwszej ciąży plamilam 3 dni brązowym śluzem. Brązowe te plemienia są?
-
dokładnie Ilonia zwariuje już zwariowałam, nerwica, dobrze że robote mam w weekend się zajmę
dziś impreza wieczorna 18 latka który kilka dni temu wygrał mistrzostwa świata w tańcu dla UK, 3 tańce, 3 medale zdobył na Mistrzostwach w Rumunii.
Jutro też cały dzień zdjęcia robie, tylko w szkole baletowej. Egzaminy Royal Ballet. Moja córka też będzie zdawać!! (na profilowej fotce moja Majeczka, klasa Primary Ballet, będzie zdawała do Grade 1)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:54
s1985, Alicja92, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Wczoraj i przedwczoraj różowy, dosłownie odrobinka ale najwięcej wieczorem. Dzisiaj rano dużo brązowego ale później już nic totalnie. Jeśli nie dostanę @ to jutro rano zrobię ten test, ale podejrzewam że po prostu jeszcze nie doszłam do siebie po zabiegu
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:dokładnie Ilonia zwariuje już zwariowałam, nerwica, dobrze że robote mam w weekend się zajmę
dziś impreza wieczorna 18 latka który kilka dni temu wygrał mistrzostwa świata w tańcu dla UK, 3 tańce, 3 medale zdobył na Mistrzostwach w Rumunii.
Jutro też cały dzień zdjęcia robie, tylko w szkole baletowej. Egzaminy Royal Ballet. Moja córka też będzie zdawać!! (na profilowej fotce moja Majeczka, klasa Primary Ballet, będzie zdawała do Grade 1)
-
Reniu ja 3 dni plamilam przed 1 okresem,przy tym juz 2 dni zanim sie rozkrecilo a przwd zabiegiem nigdy nie plamilam poprostu dostawalam okres.Justys sliczna Majeczka jest,przecudna:* powiem wam ze ja troche odpuscilam ,wyluzowalam z ta ciaza kur...wakacjie sa slonko swieci...co ma byc to bedzie do wrzesnia podchodze luzno potem zaczne sie martwic jak cos
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Córcia śliczna faktycznie a Ilonka ma rację. Co ma być to będzie. Tylko te babki w ciąży u z małymi dzieciaczkami wkurzają.
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Reniu ja 3 dni plamilam przed 1 okresem,przy tym juz 2 dni zanim sie rozkrecilo a przwd zabiegiem nigdy nie plamilam poprostu dostawalam okres.Justys sliczna Majeczka jest,przecudna:* powiem wam ze ja troche odpuscilam ,wyluzowalam z ta ciaza kur...wakacjie sa slonko swieci...co ma byc to bedzie do wrzesnia podchodze luzno potem zaczne sie martwic jak cos
Najwazniejszy jest luz!
Mi się spóźnia okres dopiero 1 dzień, czekam...ilonia1984, Wiaterek, missbum lubią tę wiadomość
-
No wkurzaja...tz moze nie ale smutno sie robi,ale niebawem my tez bedziemy z takimi szkrabami smigac czas leci...Majoweczko ze mnie nie ma co byc dumna,jak by mi sie okres 1 dzien spoznial i bym testu nie machnela wtedy by mozna byc dumnym,jestes naprawde bardzo cierpliwA:) podziwiam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mam w koncu SWOJEGO kompa Nie czytalam Was bo po prostu za duzo mam do nadrobienia
Niestety nie mam dobrych wiesci. Mozna mnie wykreslic z listy. Tak jak juz gdzies pisalam, maz daje dupy, tylko szkoda ze nie mi. Mamy powazny kryzys, nie wiem czy z tego wyjdziemy czy nie. Napewno w ciaze nie zajde bo wiatropylna nie jestem
Dziewczynki trzymam za Was kciukiJustine M lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Córcia śliczna faktycznie a Ilonka ma rację. Co ma być to będzie. Tylko te babki w ciąży u z małymi dzieciaczkami wkurzają.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Alicjio nie dobrze,ale moze to chwilowe,moze da sie to jeszcze uratowac,pod warunkiem,ze warte jest to ratowania bo jesli nie to tego swiatu jest pol kwiatu Agus nie mialam tak nigdy myslisz,ze juz po okresie?To tez by bylo dziwne,ale dziene rzeczy sie u nas wszystkich prawie dzieja po...hormony szalejacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Wczoraj na mieście szła taka jedna z 3 i czwarte w brzuchu, ale to nic, szła z fają! Jak widzę ciężarówki i wózki typu gondola to zwyczajnie mi jest przykro, ale jednak jak widzę ciężarna z papierochem to normalnie jestem wkurwiona i mam ochotę takiej oczy wydrapać.
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Mam w koncu SWOJEGO kompa Nie czytalam Was bo po prostu za duzo mam do nadrobienia
Niestety nie mam dobrych wiesci. Mozna mnie wykreslic z listy. Tak jak juz gdzies pisalam, maz daje dupy, tylko szkoda ze nie mi. Mamy powazny kryzys, nie wiem czy z tego wyjdziemy czy nie. Napewno w ciaze nie zajde bo wiatropylna nie jestem
Dziewczynki trzymam za Was kciuki
Sciskam Cię mocno i życzę dużo siły. W ostatecznym rozrachunku wychodzi że nie ma tego złego...Justine M lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Jestem z Ciebie dumna!!
Najwazniejszy jest luz!
Mi się spóźnia okres dopiero 1 dzień, czekam...Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18