Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:no teraz jakby kremowy ten śluz bardziej, tempke wlasnie zmierzylam sobie tak o bo coś upałów dziś nie czuje no i 37,1. Także może może, jednak ta ovu była jużcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:no byla jak tempka do gory poszla to teraz czekamy na malego Justysia bo chopak bedzie haha
no cóż, będzie w sukienkach po Mai chodzilRenia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia wiem, że dziewczyny biorą ten acard, a na co on właściwie ma pomóc? Przy staraniach czy co? Bez recepty jest?
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no acard to taka aspiryna w sumie nie zaszkodzi a skoro może pomóc to czemu nie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no acard to taka aspiryna w sumie nie zaszkodzi a skoro może pomóc to czemu nie
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Tez sie dzis nalazilam z mloda...na zakupy sie wybralysmy...za laszkami,ja nic sobie nie kupilam...ale corcia nadrobila i w ksiegarni bylysmy,taki mamy zwyczaj,ze 1 ksiazke miesiecznie sobie wybiera jaka chce..bo uwielbia czytac...drogie ksiazki sa strasznie ale coz...ciesze sie,ze czytac chce a niedlugo trzeba znowu do szkoly kupowac...i znow 500 zl na same podreczniki...drogie zycie w tym kraju strasznie
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:tak wlasnie on pomaga przy zagniezdzeniu...lepsze ukwienie jest endo po tym dzieki czemu latwiej sie wgrysc zarodkowi i nie twoza sie mikro skrzepy ktore nie pozwalaja na zagniezdzenie...to lek bez recepty na serducho zeby przeciwdzialac zawalom,zeby krew lepiej krazyla taki lek zapobiegawczy...ginekolodzy czesto przepisuja kobieta po poronieniach...poczytaj ja przestudiowalam to i sie skusilam 10 zl 60 tabletek kosztuje zaczyna sie brac po okresie i konczy z 5 dni przed
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
o ja lece teraz do emiku to tez sobie ten acard wezme jak bez recepty i ma pomóc to co mi szkodzi ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
no powiem wam,ze naprawde duzo sie naczytalam o tym zanim zdecydowalam...zaczelam szukac bo mi sie te skrzepy nie podobaja i tak doszlam do tego acardu...jest nie szkodliwy a wiele dziewczyn pisalo,ze po nim zaszly w ciaze...ale czy to akurat po nim..kij wie ale nie zaszkodzi wyprobowac tym bardziej,ze czesto ginekolodzy przepisuja zapobiegawczo wlasnie po poronieniach wiec moze warto zobaczymy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:no powiem wam,ze naprawde duzo sie naczytalam o tym zanim zdecydowalam...zaczelam szukac bo mi sie te skrzepy nie podobaja i tak doszlam do tego acardu...jest nie szkodliwy a wiele dziewczyn pisalo,ze po nim zaszly w ciaze...ale czy to akurat po nim..kij wie ale nie zaszkodzi wyprobowac tym bardziej,ze czesto ginekolodzy przepisuja zapobiegawczo wlasnie po poronieniach wiec moze warto zobaczymy
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:iloncia ale nasz poronienie nie polegała na tym że my sie same oczysciłyśmy wiec myslę że nam to chyba nic nie da ale jak nie zaszkodzi to wezme ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nosz kur... ten moj chlop przegina z ta praca...ja wiem,ze kasa potrzebna,ze gora domu do roboty jeszcze,ze zycie drogie...ale jak mi sie zajedzie to kto mi dziecko zrobi...ja sie pytam?sasiad do jasnej cholewci... tym nardziej,ze niebawem ovulka a on sily moze nie bedzie mial...no juz ,napewno:)definitywnie sie nie zgadzam na projekty poza praca,no chyba ze ze mna w wyrku :)ale chyba jutro juz koniec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 20:25
Justine M, Agnieszka0812, s1985, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kikaaa wrote:marzusiax a kiedy będziesz miała inseminację i jak się do tego przygotowywałas? bo mnie też to czeka, a TY już po kolejnej...
Marzusiax powiedz cos więcej o inseminacji, jestem zainteresowana
-
maż wyjeżdzał brałam tylko kwas foiowy, maż wraca a jak kwas foliowy, capivit total action, olej z wiesiołka i na dodatek acard ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18