Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Lewy jajnik mnie cały czas kłuje. Chyba @ idzie...
mnie NIGDY przed @ jajniki nie kłują mam tylko tępy ból w podbrzuszu, ale kłucie jajnika promieniujące to znany objaw na dzidzi
z moją tempką, no nie ekscytuje się, budziłam się ze 3 razy i mierzyłam pierwszy raz 36.1, potem za godz przebudzilam drugi i 36.3, w końcu budzik mnie obudził zmimerzyłam i 36.5. Wpisałam ostatnią tempkę ponieważ to stała pora u mnie 7:30 mierzę. No ale weź tu człowieku bądź mądry...
Śluz mam znowu rozciągliwy
test owu wczoraj wieczorem negatywny
dziś test owu mega negatywny ALE dużo dzis piję czesto duzo sikam i rozrzedzony mocz może być tego przyczyną
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying022 watermark.gif[/img]Wiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
s1985 wrote:kawo gdzie jesteś przybywaj, idę dziś krew oddać ;]
kochanie a czy oddawanie krwi to dobry pomysł jeśli starasz się o dzidzi??
Nie znam się, pytamPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
czy któraś zna, używała, słyszała o progesteronie w kremie, maści, żelu???
np taki:
http://allegro.pl/krem-wild-yam-naturalny-progesteron-97-naturalny-i5526660273.htmlPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:mnie NIGDY przed @ jajniki nie kłują mam tylko tępy ból w podbrzuszu, ale kłucie jajnika promieniujące to znany objaw na dzidzi
Justine ja bardzo chętnie tyle, że ja jestem 4 tygodnie po zabiegu, @ jeszcze nie było, a seksik tylko raz i to przerywany Więc raczej nie, ale kto wie, pewnie i takie przypadki się zdarzają. Jak @ nie przyjdzie do wtorku to pójdę na Bete i będę miała jasność.Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
dziewczyna z forum o niku Azande nie doczekała się @ po poronieniu. Poszła do gin że coś jej zostało, bo beta nie spadała, a okresu brak a tam zdziwko - 9ty tydzień już miała Nie mówię że akurat u Ciebie ale jest to możliwe
Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Justine M wrote:mnie NIGDY przed @ jajniki nie kłują mam tylko tępy ból w podbrzuszu, ale kłucie jajnika promieniujące to znany objaw na dzidzi
z moją tempką, no nie ekscytuje się, budziłam się ze 3 razy i mierzyłam pierwszy raz 36.1, potem za godz przebudzilam drugi i 36.3, w końcu budzik mnie obudził zmimerzyłam i 36.5. Wpisałam ostatnią tempkę ponieważ to stała pora u mnie 7:30 mierzę. No ale weź tu człowieku bądź mądry...
Śluz mam znowu rozciągliwy
test owu wczoraj wieczorem negatywny
dziś test owu mega negatywny ALE dużo dzis piję czesto duzo sikam i rozrzedzony mocz może być tego przyczyną
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying022 watermark.gif[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:25
Renia7910, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ojej nadzieje mi robicie. A z drugiej strony chyba przeraza mnie fakt ze mogłoby być dzieciątko. Pożyjemy zobaczymy
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Justine M wrote:kochanie a czy oddawanie krwi to dobry pomysł jeśli starasz się o dzidzi??
Nie znam się, pytamJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine M wrote:czy któraś zna, używała, słyszała o progesteronie w kremie, maści, żelu???
np taki:
http://allegro.pl/krem-wild-yam-naturalny-progesteron-97-naturalny-i5526660273.htmlJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
o i za to że krewkę oddałam miałam dziś wolne od pracy, ale za to tak sie na miescie nachodziłam że nogi mi do tyłka wchodzą ;p
ilonia1984, Renia7910, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:o i za to że krewkę oddałam miałam dziś wolne od pracy, ale za to tak sie na miescie nachodziłam że nogi mi do tyłka wchodzą ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:03
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no teraz jakby kremowy ten śluz bardziej, tempke wlasnie zmierzylam sobie tak o bo coś upałów dziś nie czuje no i 37,1. Także może może, jednak ta ovu była już
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Hej
A ja za niedlugo oszalejevz tym czekaniem nic nie czuje zeby byl fasol tylko sie roztyje nic wiecej :p. Bo jem bez opamietania pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:12
hiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość