Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMasz pająka???? Dzizas !!!! Brrrrr...! Fuj!
Sorki, nie mogłam się powstrzymać
Aga a może zmienisz ścieżkę kariery i założysz domowe przedszkole? Idzie Ci całkiem nieźle
Jutro będzie @, plamię już prawie cały czas.Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Masz pająka???? Dzizas !!!! Brrrrr...! Fuj!
Sorki, nie mogłam się powstrzymać
Jutro będzie @, plamię już prawie cały czas.
zgadzam sie co do pająka - masakra, nigdy tego nie zrozumiem
Niom Renia, to jak jutro menda zawita do dopiszemy @ i przepiszemy Cię na następne testowanko
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jakbym ja miała pająka to najprawdopodobniej nie miałabym męża Ale jedyne robaki jakich nie lubię to żuki jelonki i te koniki polne takie wielkie zielone. W sumie to nie wiem czemu, ale mnie przyprawiają o dreszcze A pajączek słodki Dzieciaki Agi też
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:https://parenting.pl/portal/nietrafione-pocieszenia-po-poronieniu
Czytałam już to wcześniej i zgadzam się. Ludzie czasami się zachowują jak takie osły. Niby chcą pomóc, pocieszyć a wychodzi z tego tylko tyle, ze czujemy się gorzej. Np. mój Tata zadzwonił do mnie w dniu po zabiegu praktycznie rozkazując mi się tym nie przyjmować i przytaczając przykład ze swojej pracy gdzie dziewczyna poroniła a teraz już niedługo będzie rodzić No super, ale nie tego potrzebowałam w tym momencie. Mama mnie tak bardziej ludzko pocieszała chociaż jak tylko się dowiedziała to poryczała się przez telefon, a że nie może się denerwować to w zasadzie ja jej musiałam mówić, że się wszystko ułoży. Potem to już mnie bardzo wspierałaAgnieszka0812, Justine M, missbum lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
hehe jak kupiłam pająka to był wielkości mojego paznokcia, no i już dwa lata go mamy i urósł troszkę ;], nie boję się go bo ja wogole się zwierzaków nieboję ;] jak byłam mała to wszelkie robactwo i zwierzynę do domu znosiłam ;] to coś mi zostało ;]
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jej tez kawy potrzebuje,a z wyra wstac nie moge,glowa mnie cos boli i mi noe dobrze :)Sysia pajaczek niezly,moj maz chodowal takiego jak zaczelismy sie spotykac,potem mial patyczaka,ale dalam mu jakiegos liscia z kwaitka i padl bidulek i mu przeszlo,potem zaczol mlodej kupowac chomiki,swinka morska byla,szczur a calkiem niedawno kkrolik miniaturka,ale nic na dluzsza mete nie wytrzymywalo i albo zdychalo albo wypadalo przez okno i uciekalo hahah tak ze teraz jest spokoj do kolejnego pomyslu pewnie,o kolejnym zwierzatku cudnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:06
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Ale tak do badań czy dla ogółu?
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Jej tez kawy potrzebuje,a z wyra wstac nie moge,glowa mnie cos boli i mi noe dobrze :)Sysia pajaczek niezly,moj maz chodowal takiego jak zaczelismy sie spotykac,potem mial patyczaka,ale dalam mu jakiegos liscia z kwaitka i padl bidulek i mu przeszlo,potem zaczol mlodej kupowac chomiki,swinka morska byla,szczur a calkiem niedawno kkrolik miniaturka,ale nic na dluzsza mete nie wytrzymywalo i albo zdychalo albo wypadalo przez okno i uciekalo hahah tak ze teraz jest spokoj do kolejnego pomyslu pewnie,o kolejnym zwierzatku cudnym
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hahahah nie,o tym kroliku ostatnim myslalam,zeby sie go pozbyc syf byl.okropny i capilo,musialam Aurele upominac ciagle zeby sprzatala...ale reki nie przylozylam,nie zdazylam,latal po balkonie jak zawsze i nagle go nie bylo a szczur,byl taki bialy z ogonem takim dlugim,chyba nalepsze zwierze i najmadrzejsze,zawsze na okno wchodzil i kubek zostawila mloda na oknie wlazl tam chyba i tez wylecial,no szczescia u nas zwierzaki nie maja,a swinka smierdziala wiec z tatusie wymyslili ze ja umyja szamponem haha za dwa dni padla ksiazke bym napisala naprawde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:16
Agnieszka0812, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Hahahah nie,o tym kroliku ostatnim myslalam,zeby sie go pozbyc syf byl.okropny i capilo,musialam Aurele upominac ciagle zeby sprzatala...ale reki nie przylozylam,nie zdazylam,latal po balkonie jak zawsze i nagle go nie bylo a szczur,byl taki bialy z ogonem takim dlugim,chyba nalepsze zwierze i najmadrzejsze,zawsze na okno wchodzil i kubek zostawila mloda na oknie wlazl tam chyba i tez wylecial,no szczescia u nas zwierzaki nie maja,a swinka smierdziala wiec z tatusie wymyslili ze ja umyja szamponem haha za dwa dni padla ksiazke bym napisala naprawde
Aż mi się moja siostra przypomniała. Ja i druga siostra miałyśmy jednego chomika przez 3 lata, a ona chyba ze 7 w tym czasieAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Ja już w trakcie picia kawki, kiedy wystygła nie wiem dzisiaj jak na razie @ dużo mniejsza, no jednak nadal inna niż przed zabiegiem, może i dobrze, cholera wie
ilonia1984, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mnie juz wkoncu nic nie boli...bo w ramtym cyklu calczas czulam brzuch jeszcze po tym zabiegu,to z tego sie ciesze,teraz jest w koncu jak bylo przed...ale okresy tez inne mam ale moze juz tak bedzie
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016