Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymissbum wrote:Majówka, ja miałam lekką temperaturę na początku ciąży, już po terminie miesiączki. Takie 37-37,2C. Moja gin powiedziała wtedy że to normalne we wczesnej ciąży.
...Ale równie dobrze to nie musi mieć nic wspólnego z ciążą, bo wszystko może być objawem i jednocześnie nie być objawem
Dajesz nadzieję! -
Kikaaa wrote:dziewczyny a gdzie i kiedy mierzycie temp. bo ja w sumie nie wiem niegdy tego nie robiłam??2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justys faktycznie dziwny masz ten wykres...ale wydaje mi sie,ze ovu byla w niedziele albo jakos tak...chyba ze,organizm sie przygotowywal a ovu nie bylo jeszcze,ale nie sadze...no zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo z ta Twoja temperature,moze ten spadek dzisiejszy jest chwilowy a jutro pojdzie do gory hm...a przewaznie kiedy masz ovulke?i ile trwal twoj cykl przed poronieniem ?
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWitajcie a moja temp wcale nie jest rewelacyjna nie mam rano nigdy 37 i nigdy nie miałam owszem w ciągu dnia mam ale rano nie
wogóle nie czuje się ciążowo tylko mam aptety i mnie jajniki kują co dzien i martwie się że moje starania, monitoring, zastrzyk, że poszedł na marne tyle kasy tyle czasu i poświecenia
A jak mierzycie temp termometrem owulacyjnym czy np elektronicznym to jak zapipcze tam po 5 sek wyciągacie? czy mierzycie dotąd az temp przestanie rosnąc!!?? ??
bo ja zauważyłam ze jak zapipczy i nie wyciagne odrazu termometra to po kilku sekundach idzie dalej do góry to jaki wynik bierzecie pod uwage ??? ...
pozdro -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Witajcie a moja temp wcale nie jest rewelacyjna nie mam rano nigdy 37 i nigdy nie miałam owszem w ciągu dnia mam ale rano nie
wogóle nie czuje się ciążowo tylko mam aptety i mnie jajniki kują co dzien i martwie się że moje starania, monitoring, zastrzyk, że poszedł na marne tyle kasy tyle czasu i poświecenia
A jak mierzycie temp termometrem owulacyjnym czy np elektronicznym to jak zapipcze tam po 5 sek wyciągacie? czy mierzycie dotąd az temp przestanie rosnąc!!?? ??
bo ja zauważyłam ze jak zapipczy i nie wyciagne odrazu termometra to po kilku sekundach idzie dalej do góry to jaki wynik bierzecie pod uwage ??? ...
pozdrohiacynta99 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Justys faktycznie dziwny masz ten wykres...ale wydaje mi sie,ze ovu byla w niedziele albo jakos tak...chyba ze,organizm sie przygotowywal a ovu nie bylo jeszcze,ale nie sadze...no zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo z ta Twoja temperature,moze ten spadek dzisiejszy jest chwilowy a jutro pojdzie do gory hm...a przewaznie kiedy masz ovulke?i ile trwal twoj cykl przed poronieniem ?
no właśnie statystycznie od wielu miesięcy 16dnia cyklu ,raz 17
czyli statystycznie wczoraj lub dziś
ale pamiętasz juz pisałam wcześniej czy którejś pp się zmieniło, bo wg obserwacji własnych głównie 'chcica' i 'śluz' już była
od 2 dni sucho, nie umiem określić, dziś nie wiem czy już kremowy czy to po wczorajszych
a no i z reszta cykl w ktorym zaszlam ostatnio mialam 3 dni posuchy w owulacje teoretycznie....
więc to też nie jest pewniak
maskara, widzę ovu też nie wyrywa sie z wyznaczaniem
byłam pewna że tempka dziś poszybuje a tu niet
przejrzalam poprzednie cykle kiedy trądzik i zawsze po, raz w dzień ovu
a ja od wczoraj mam kroste na poliku ropnąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:02
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
justine skopie ci tyłek o tych krostach - aż dziw że mnie jeszcze nie wysypało. zawsze zaliczam jakąś hormonówkę na twarzy paskudną . Nawet na ślubie miałam babola na brodzie I pindzia wtedy w poniedziałek na noc poślubną przyszła
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Justine M wrote:no właśnie statystycznie od wielu miesięcy 16dnia cyklu ,raz 17
czyli statystycznie wczoraj lub dziś
ale pamiętasz juz pisałam wcześniej czy którejś pp się zmieniło, bo wg obserwacji własnych głównie 'chcica' i 'śluz' już była
od 2 dni sucho, nie umiem określić, dziś nie wiem czy już kremowy czy to po wczorajszych
a no i z reszta cykl w ktorym zaszlam ostatnio mialam 3 dni posuchy w owulacje teoretycznie....
więc to też nie jest pewniak
maskara, widzę ovu też nie wyrywa sie z wyznaczaniem
byłam pewna że tempka dziś poszybuje a tu niet
przejrzalam poprzednie cykle kiedy trądzik i zawsze po, raz w dzień ovu
a ja od wczoraj mam kroste na poliku ropnąAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja pierdziele, lecę na cyce, a tu mi bratowa cała wystrojona, wypachniona swoje córki przywiozła i siedzę z 6 kuźwa MAĆ!!!! Gdybym ja jej chciała swoje na godzinkę podrzucić to nie ma opcji! Dobrze, że tu nie mieszkam, bo ciągle by mi podrzucała! Ona z tych co wszystko jak z katalogu, ja pierdziele. Na kolację zaserwowałam im właśnie hot-dogi, bo nie mam siły robić kanapeczki każdemu inną. No wyżaliłam się
Ilonia fruwasz bo córcia wróciła, co?
ilonia1984, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nooo fajnie tak chwile odpoczac,ale nudzilo mi sie juz strasznie bez niej, za czysto,za cicho...dzieci to najwiekszy skarb na swiecie,niktogo nie mozna mocniej kochac,niz swojego dziecka:) nie ma szans,a Ciebie to podziwiam,ja taka dobra nie jestem,jak juz naprawde trzeba to sie zajme,ale to jak juz noz na gardle i to siostrze...z szwagierka za soba nie przepadamy wiec i tak by nie przyprowadzila damessa :)bedziesz miala dosc dzieci...cudzych...na dlugo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:10
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Nooo fajnie tak chwile odpoczac,ale nudzilo mi sie juz strasznie bez nie za czysto,za cicho...dzieci to najwiekszy skarb na swiecie,niktogo nie mozna mocniej kochac,niz swojego dziecka:) nie ma szans,a Ciebie to podziwiam,ja taka dobra nie jestem,jak juz naprawde trzeba to sie zajme,ale to jak juz noz na gardle i to siostrze...z szwagierka za soba nie przepadamy wiec i tak by nie przyprowadzila damessa :)bedziesz miala dosc dzieci...cudzych...na dlugo
Tak myślę, że w sumie to bardzo dobrze, że teraz nie zaciążyłam, taka chora jestem masakra. Jeszcze ten wirus u dzieci, podleczę się i do dzieła, a może też właśnie nie zaciążyłam przez to że chora jestem...Bratowa w tym tygodniu to przegina bo już drugi raz! Ja rozumiem, że czasem może coś wypaść, ale bez przesady. Moje w tej bandzie też strasznie się rozbrykały, wrócimy do domu, to wszystko wróci na swoje miejsce Głos już prawie straciłam, może kupię sobie klakson i zamiast do nich gadać to będę trąbiła, co myślicie?ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny