Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No i majowka sprzedala i @... jak to mowia do 3 razy sztuka, oby trafnie oj bedzie sie dzialo na urlopie
Mi temperatura sie podniosła o jedną kreskę na 36,9Wiaterek, missbum, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:No i majowka sprzedala i @... jak to mowia do 3 razy sztuka, oby trafnie oj bedzie sie dzialo na urlopie
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:no nie mów że @ dostałaś?
Justine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Majówka90 wrote:Ja juz dzisiaj miałam sen koszmarny, że bylam w ciąży, poszlam do łazienki i zalala mnie czarna krew (tak jak ostatnio sie działo)
Poczułam mega ulgę jak sie obudziłam.
Masz takie sny bo się boisz. PP mnie się ciągle śniło to co mnie spotkało. Budziłam się i płakałam. Będzie dobrze zobaczysz Wszystkie tu wierzymy, że Ci się udaRenia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyNo to dziwna noc była, bo mi się śniło zew ciąży siedziałam pod gabinetem lekarskim i płakałam bo bałam się wejść, żeby mi nie powiedział że serduszko przestało bić. W realu wyrok usłyszałam na izbie przyjęć, widocznie zostanie trauma przed usg i lekarzem...
Justine M lubi tę wiadomość
-
Ja na samą myśl że zobaczę położną która nie znalazła u mnie tętna mam gęsią skórkę...
Dziewuszki powiedzcie mi - w okresie do owulacji picie alkoholu nie zaszkodzi? Alkohol nie zaburza owulacji?Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Czyli alko nie zaburza owulacji? Bo co by miało jedno do drugiego a nawet raczej pomaga bo wyluzowuje głowa Nie mówię upijać się ale zimne piweczko alko cola z rumem, anyżówka z wodą mniam
Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Majówka90 wrote:Niestety tak jezeli znowu ja stracę w 5 tyg to nie chce wiedzieć i tak plulam sobie w brodę ze za wczesno test zrobiłam. Wole sobie oszczedzic.
Ale mi przed chwilą bol wszedł w dol brzucha na moment aż krzyknelam, pobieglam do wc ze może @ ale nie, cisza..
Takie bole miałam kilka godzin po rozpoczęciu @a nie przed.
Matko, tyle nadziei organizm daje!
Temperaturę ciała pod pachą mam 37,2 co zawsze mam 36,6.
OszalejęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 11:26
-
marzusiax wrote:niezapominajka to będziesz miała kolejne IUI?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:12
-
http://meteor-turystyka.pl/kaszub-swarzewo,swarzewo.html#foto to link do noclegu. Nie ma tam plaży ale do władka jest kawałeczek i będziemy płacić po 30zł za osobę za nocleg Wczoraj zarezerwowaliśmy Jakiś cud był bo w tydzień w szczycie sezonu w dobrej cenie nic już nie idzie znaleść
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
niezapominajka wrote:W tym cyklu nie, bo nie mam możliwości. Mam za to męża pod ręką, będziemy próbowali naturalnie, choć miałam przeczekać jeszcze ten cykl. Ale, że w związku z przedłużeniem cyklu pp, nie załapiemy się na sierpień (mój A pracuje za granicą), zdecydowaliśmy, że co ma być to będzie Do domu wracam 18.08 i spróbuję się umowić do gina - w planach laparo i IUI w październiku. A może juz nie będzie trzeba...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...