Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
słuchajcie szok, mój organizm naprawdę mega się zresetował
po pierwszej ciąży, Majka ma już 5 lat (juz w ciąży się zaczęło) miałam alergie na farby do włosów, nawet roślinne. O dziwo nawet na henne, brwi mi babka zrobiła to dwa wypalone paski mi zostały i drapanie 4 dni
Ostatnia próba lekkiej henny wlaśne miała miejsce pare miesiecy temu, no bo człowiek się ludził że może mi przeszło.
zrobiłam ombre, mówie a folie nie będą dotykać skóry bedzie git
ciut na szyji sobie tylko dotknelam farba zeby test alergiczny zrobić - nic
dziś dowaliłam sobie jeszcze pasemka lorealem sun kissed, leave it in, rekami gołymi nic
Oficjalnie mogę stwierdzić że od poronienia przeszła mi alergia na barwniki farby, henny itd.
Ovulacje obstawiam że była 14lub15dc, nie na bank ale na 90%, same z wykresu tak podpowiadałyście
Tak owulację miałam przed pierwszą ciążą - książkowo.
Może wyregulowało się coś po tym restarcie, może jak z komputerem ten restart był potrzebny....? nie wiem jak to inaczej tłumaczyć - mówi się już któraś napomknęła wcześniej o większej płodności po poronieniu.
Ja miałam normalnie chcice, śluzu płodnego pełno (od miesiecy tyle nie miałam)
Mam wielką nadzieję teraz że mój organizm wrócił do normy, do tego co powinno być i mocno wierzę w szczęśliwe zakończenie tego cyklu i zdrową ciąże i zdrowe dziecko, bo cokolwiek było to się chyba unormowałoilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyPowiem Ci że ja ostatnio wydedukowałam podobne wnioski - jest już lato a ja nie mam duszności, a do takiego stanu doszła moja alergia przed ciążą. Minął tez chroniczny refluks i migreny, ale to już kojarzę z izolacją od mojego pracodawcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 23:23
Justine M, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
o właśnie, alergie, też w tym roku nie musiałam nic brać na kichanie ani oczy - no to też!Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
jutro wygasa mi abonament na ovu, wszystko będzie black and white ;(
(30min później):
nom to już po północy, 'twoj normalny dzień zawsze black and whiiiiiite'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 00:07
Renia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No a jak!!! Piękne różowo fioletowe promyczki - wakacyjnie, kobieco i na temat
Trzeba się otoczyć dobrą energią, pozytywną, ciepłą barwą, miłym słowem, gestem.
Wziąć głęboki oddech, uśmiechnąć się i wrzucić na luz.
Weekend w końcu c'nies1985, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Kurcze brzuch mnie zaczyna boleć. Chyba w nocy @ przyjdzie. Może też w ten acard zainwestuje2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! Mąż mój przyjechał dziś całą noc zero @, jakos dziwnie... Miłego weekendu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kikaaa wrote:Marzusiax powiedz cos więcej o inseminacji, jestem zainteresowana
Ja jak wczoraj weszłam w szał zakupów w internetowej aptece to wydałam 150zł Ale masakra jakaś z tymi aptekami tu na miejscu. Na necie witaminy vita-expert dla kobiet w ciąży 10zł a ja na miejscu płace 23zł! Wziełam 3 opakowania od razu
Zamówiłam sobie inofem i dla męża salfazin. Dziewczyny zalecały. Jak może pomóc to czemu nie Lubie mieć świadomość że robię wszystko co się da żeby sobie pomóc. Mam nadzieje że paczuszka przyjdzie najpóźniej w środę bo to trzeba brać na owulację
Dziewuszki miłego weekendu.Justine M, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
http://tinypic.com/r/k1au78/8
Testy ovu
U dolu wczoraj wieczor u gory dzis rano z 1 siku...
Rece opadaja, taki mocny juz mialam wczesniej. Poprostu czuję jak wale głową w mur...Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:http://tinypic.com/r/k1au78/8
Testy ovu
U dolu wczoraj wieczor u gory dzis rano z 1 siku...
Rece opadaja, taki mocny juz mialam wczesniej. Poprostu czuję jak wale głową w mur...Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJustynko rzuc te testy, seks przecież jest, jak masz zajsc to i tak zajdziesz;-)
Przez te testy osiwiejesz
Własnie przez takie spięcia i kontrolowanie może się owulacja spóźniac. Stres też może ją przesuwac. Mierz sobie temperaturę, ona Ci pokaże kiedy była owuJustine M, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justys no ja jak takie testy mialam to za 2 dni tem rosla i byly plodne...powiem Ci ze mozliwe,ze ovulka sie przesunela,mialo do niej dosc a nie doszlo...i teraz szykuje sie na nowao ale Majoweczka nasza opanowana ma racjie w 100 procetach,olej te testy kochaj sie co 2 dzien przynajmiej i w dupie z tym,nie mysl o tym inaczej zwariujesz.U mnie tez bardzo ciekawie,dzis zapiepszam ulica w sukienecce,nagle czuje jak po nogach mi cos leci...woda normalnie,wodnisty sluz,nigdy takiego nie mialam...zaciaglam mego do wyrka przedchwila i ide miesko na grila polozyc...obiad czeba zjesc jakis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:07
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016