Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Majoweczka No to jutro czekamy z rana na fotke :)Justys to ty goraczke mas Maluch sie tam wbil juz chyba,spieszylo mu sie :* a mnie cos boli brzuch dzis...ale nie jajniki,tylko brzuch kij wie od czego siorbie herbatke mietowa moze przejdzie ;)Jak teraz nie zaciaze to tez poleze po ta luteine do lekarza niech cos daja a co
nie, nie u mnie po ovu to normalka, 37 i wiecej popoludniami az do @
(juz 37.7)
no nie kaszle nie smarkam normalnie sie czuje wiec to chyba wystrzał progesteronu po ovu
dobrze bo oznacza to że wydzieliło go sporo - a podejrzenia mam że poroniłam bo za niski progesteroon był - także cieszy mnie to podwójnie, dlatego że jeśli zafasolkuje to ten hormon jest i dużo
łyknęłam jedną tabletke duphastonu dzis wiec moze to być i to
jutro wezme dwie
To jak luteina - na zagnieżdzenie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:32
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
s1985 wrote:czyli duphastonu i lutka to na to samo ale lukte sie dowciapnie bierze
luteine można też pod język
oba to progesteron tylko duphaston jest pozyskiwany syntetycznie a luteina jest naturalnie
luteina jest tańsza
z forum google:
'' Luteina ma w składzie naturalny progesteron, a duphaston syntetyczny. Działanie jego jest w zasadzie takie samo, ale teoretycznie ma mieć mniej skutków ubocznych - np. nie powoduje wzrostu masy cciała, mniej negatywnych skutków gastrycznych itp.''Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:luteine można też pod język
oba to progesteron tylko duphaston jest pozyskiwany syntetycznie a luteina jest naturalnie
luteina jest tańsza
z forum google:
'' Luteina ma w składzie naturalny progesteron, a duphaston syntetyczny. Działanie jego jest w zasadzie takie samo, ale teoretycznie ma mieć mniej skutków ubocznych - np. nie powoduje wzrostu masy cciała, mniej negatywnych skutków gastrycznych itp.''2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ja nawet jednej setnej nie wiedziałam tego co wiem teraz w 1 ciąży....
szłam na żywioł i wszysko było dobrze i zaszłam w 2 cyklu
2 dziecko juz starsza, mądrzejsaz 'szkiełko i oko' w naszym przypadku testy owu i termometr hehe dieta, śledzenie cyklu to sro
poroniłam....
teraz to juz bym chyba mogła poradnie otwierać eehehh
Czasem mam wrażnie że nadmiar wiedzy i spina wcale nie pomaga....Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:ja nawet jednej setnej nie wiedziałam tego co wiem teraz w 1 ciąży....
szłam na żywioł i wszysko było dobrze i zaszłam w 2 cyklu
2 dziecko juz starsza, mądrzejsaz 'szkiełko i oko' w naszym przypadku testy owu i termometr hehe dieta, śledzenie cyklu to sro
poroniłam....
teraz to juz bym chyba mogła poradnie otwierać eehehh
Czasem mam wrażnie że nadmiar wiedzy i spina wcale nie pomaga....2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej. Dołączam bez kawy box mleka zabrakło. Siet. Któraś pytała o Tobiaszka. Od pasów w aucie nie. ,nie ma takiej opcji żeby dziecię się lamalo w brzuszku. To występuje tylko przy lamliwosci i w tym gorszym przypadku. Wierzę w cud. Jest niewiele takich osób. W moim województ. Znalazłam jedna . O matko. Serce aż pęka. ...
Któraś ma pełne piersi. .. eh u mnie to zawsze już parę dni po zwiastowali ciążę, to był pierwszy objaw juz bez testu. Teraz ciągle tak mam . Była. Wczoraj u gina i zapisał bromergon ,ale dziwne bez badań prl. Mówiłam, że mam pełne piersi, a on odrazu. . Eh
z
Justine M lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Bym poczekala jeszcze z pół roku ,ale się boje ,że się nie uda i dlatego mam parcie żeby już bo musze wiedzieć. Te trzy miesiące na pewno bd czekac a potem zobaczę. Wczoraj gin mówił, że v rok czekać żeby nie było kolejnej cesarkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Bym poczekala jeszcze z pół roku ,ale się boje ,że się nie uda i dlatego mam parcie żeby już bo musze wiedzieć. Te trzy miesiące na pewno bd czekac a potem zobaczę. Wczoraj gin mówił, że v rok czekać żeby nie było kolejnej cesarki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Już dawno nie
Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18