Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo Majoweczko, gratuluję serdecznie jesteś pierwszą z nas, oby było nas więcej wierzę że teraz już wszystko będzie dobrze! Sciskam ciepło i życzę uśmiechniętych 9 miesięcy ♡.♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:12
Agnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dziekuje dziewczyny ;*
Pozwolicie, ze z wami tutaj zostanę? Nie chce mi się iść na fioletową stronę bo z wami tutaj się zżylamRenia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Dziekuje dziewczyny ;*
Pozwolicie, ze z wami tutaj zostanę? Nie chce mi się iść na fioletową stronę bo z wami tutaj się zżylam
No raczej Kiedy idziesz do lekarza?ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:http://zapodaj.net/a0e651dc9fc6f.jpg.html
Proszę kreska pokazała się praktycznie od razu jest prawie tak tłusta jak testowa ale zdjęcie tak tego nie oddaje
Pozdrowionka z Sianożet, w oczekiwaniu na pogodę
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Osz kujwa:) ale zajebiscie ale sie ciesze,nareszcie mamy fadolcia:) no i humor od rana mi poprawilas...hura,hura,jasne ze zostajesz z nami,nigdzie Cie nie puscimy a ja dzis pospalam jak nigdu,przez ta pogode chyba,kawke zrobilam i siorbie nosz kuzwa zajebisci Majoweczko,wierze ze teraz sie posypia fasolitki jedna po drugiej ktora nastepna do testowanka jest?
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
O to dlugo nie ma zadnej,wszyskie beda pod koniec lipca testowac,ale beda emocjie u mnie zaczynaja sie plodne,pierwszy sluz ujzalam plodny wlasnie a na moim drugim kacie jest pomaranczowe swiatelko:) mam co miesiac 2 bo nie mam zamiaru placic,a ze o email nie trudno,tak ze tylko wpisuje poprzednie cykle i w dupce mam tylko ciiiii
Agnieszka0812, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
NO WRESZCIE MOGĘ POSTAWIĆ
Majówka strasznie się cieszę!!! Jasne zostań, na fioletową zaglądniesz na pewno też. Kalendarz ciąży tam i na pewno podczytasz tam dziewuchy czasem też. Nam będzie miło jak zostaniesz.
Tak mi się przesunęła ovu więc raczej testowanie będzie 25, bo faze lutealną mam 12 dni. Zawsze. Także się przepisze zaraz. I dobrze w sob na urlop jade to jeszcze weekend zabalujeilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Dziewczyny ja z góry przepraszam mam nadzieję że żadna się nie obrazi ale umarłam ze śmiechu:
Już nie ważne czy blondynka czy brunetka, dla mnie mogłoby być przychodzi baba do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:41
ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytam bo wy juz niektóre doświadczone mamy chciałabym juz w przyszłym tyg pójść na USG, mogę to zrobić przed wizytą u lekarza prowadzącego? Bo obawiam się ze 2tyg do wizyty trudno będzie mi wytrzymać ;/ akurat teraz musiała pójść na chorobowe..
Justine M lubi tę wiadomość
-
Pewnie możesz tylko serduszka to raczej jeszcze nie będzie widać. U mnie dopiero w 7 zobaczyłam. Ja myślę, ze nawet warto sprawdzić. Pęcherzyk powinno być widaćWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
ja bym poszła Zresztą ja już w 5 tygodniu byłam u gina żeby potwierdzić No ale ja to ja. Niecierpliwa jestem Sama widzisz testy mi wychodzą negatywne a ja na bete dzisiaj idę, żeby na pewno sprawdzićWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:ja bym poszła Zresztą ja już w 5 tygodniu byłam u gina żeby potwierdzić No ale ja to ja. Niecierpliwa jestem Sama widzisz testy mi wychodzą negatywne a ja na bete dzisiaj idę, żeby na pewno sprawdzić
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
No właśnie tak stwierdziłam, ze będę mieć pewność. Bo tak to nie wiem czy sie piwa mogę napić czy nie i wyzuty sumienia mam jak sobie pozwolę na za dużo słodyczyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Majówka90 wrote:Dziewczyny pytam bo wy juz niektóre doświadczone mamy chciałabym juz w przyszłym tyg pójść na USG, mogę to zrobić przed wizytą u lekarza prowadzącego? Bo obawiam się ze 2tyg do wizyty trudno będzie mi wytrzymać ;/ akurat teraz musiała pójść na chorobowe..
na tym etapie uważam że tylko bete warto powtórzyć czy prawidłowo przyrsta a usg najwcześniej w 6 tygodniu. Jest małe, czasem trudno zoabczyć, serduszka moze nie złapać, może to wywołać tylko niepotrzebne stresy.
No ale to tylko moje zdanie.
Ja jak teraz zajde to ide na usg dopiero w 12tygilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość