Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na usg za wczesniej,ja jak poszlam w 5 tyg to bylo widac pecherzyk i cialko i lekarz mi kazal przyjsc za 2 tygodnie i dopiero cos bylo,wiec ja tez tym razem sie tak nie bede spieszyc,ale wiem jak to jest jak sie chce,tez mi ostatnio dziewczyny mowily zebym poczekala a ja nie sluchalam.Ale jak zajde w ciaze to na pewno pojde odrazu do lekarza po dupka albo luteine na podtrzymanie,napewno bede sie lepiej i troche bezpieczniej czuc
Agnieszka0812, Justine M, alka89 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dziewczyny pytam bo wy juz niektóre doświadczone mamy chciałabym juz w przyszłym tyg pójść na USG, mogę to zrobić przed wizytą u lekarza prowadzącego? Bo obawiam się ze 2tyg do wizyty trudno będzie mi wytrzymać ;/ akurat teraz musiała pójść na chorobowe..
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
do lekarza bym poszla,nie koniecznie na usg bo za wczesniej ale na badanie i po skierowanie na wyniki,idz na kase chorych niech Cie skieruje na wyniki...a z nimi juz sobie pojdziesz do swojego lekarza,takie moje zdanie ;)Ja tak zrobie teraz jak tylko zobacze 2 kreski
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej Majówka, spokojnie. Nie stresuj się Jest dobrze, jesteś w ciąży, powinnaś się cieszyć upajać tym stanem. Jak pójdziesz za 2 tygodnie to tez będzie ok. Faktycznie Justine ma rację. Jak nie widać serduszka od razu to się człowiek tylko stresu naje, a zupełnie niepotrzebnie bo koło 6-7 tygodnia się pojawia. Maluszek musi sobie rosnąć swoim tempem
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:do lekarza bym poszla,nie koniecznie na usg bo za wczesniej ale na badanie i po skierowanie na wyniki,idz na kase chorych niech Cie skieruje na wyniki...a z nimi juz sobie pojdziesz do swojego lekarza,takie moje zdanie ;)Ja tak zrobie teraz jak tylko zobacze 2 kreski
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justine M wrote:na tym etapie uważam że tylko bete warto powtórzyć czy prawidłowo przyrsta a usg najwcześniej w 6 tygodniu. Jest małe, czasem trudno zoabczyć, serduszka moze nie złapać, może to wywołać tylko niepotrzebne stresy.
No ale to tylko moje zdanie.
Ja jak teraz zajde to ide na usg dopiero w 12tygWiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka a nie mówiłam!! Wiedziałam że zabrałam twoją @ to teraz się zgłaszam po wirusy
To jest twoja decyzja, ale ja do lekarza byłam umówiona na 8-9 tc i jak bym teraz zaszła to pewnie tak bym chciała wizytę. Ładnie widać fasola, serduszko pika Pewnie jak bym teraz zadzwoniła że test mam pozytywny to by gin chciała bym jak najszybciej przyszła, bo zrobiłam się "pacjentką wysokiego ryzyka"...
Twoja decyzja. Ty w sumie nie poroniłaś tylko miałaś ciąże biochemiczną. Jak byś była po poronieniu to od razu wio do lekarza po leki na podtrzymanie, a tak to nie wiem... A jak już teraz pójdziesz to serduszka na pewno nie będzie i się zestresujeszAgnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Masz racjie ja to zawsze kabinuje,dar mam od malego hehe no ale czemu nie,wyniki porobic za darmo i z nimi do lekarza,on i tak nic nie zobaczy a na wyniki skieruje ostatnio tez na wyniki skierowanie wzielam od lekarza na NFZ i dopiero z nimi poszlam do swojego,jeszcze przez 9 miesiecy sie naplacimycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ale Majówka mówiła, że ma pakiet w LuxMedzie. Nie wiem jak dużo obejmuje, bo ja przez mojego męża mam wszystko, wiec się nawet nie zastanawiam czy jakieś badanie jest potrzebne czy nie, po prostu robię, bo mojem R. i tak z pensji pobierają za ten pakiet i tak. Więc chodzę prywatnie
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ale Majówka mówiła, że ma pakiet w LuxMedzie. Nie wiem jak dużo obejmuje, bo ja przez mojego męża mam wszystko, wiec się nawet nie zastanawiam czy jakieś badanie jest potrzebne czy nie, po prostu robię, bo mojem R. i tak z pensji pobierają za ten pakiet i tak. Więc chodzę prywatnie
wskaźnik protrąbinowy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:39
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A no to jasne,ze tak...ja niestety tak dobrze nie mam...gdybym jeszcze miala na kase chorych jakiegos kakretnego lekarza,ale niestyty ale ogolnie to nie o to chodzi,wyniki moze sobie zrobic wczesniej,bedzie wiedziec czy wszystko wporzasiu,ale ja tez inaczej podchodze do tego po tym poronieniu jak tylko zajde to bede zapierniczac do lekarza po cos na podtrzymanie i po skierowanie na wyniki,a w 7 tyg juz do mojego lekarza na usg :)kuzwa mac,ja mysle co bedzie gdy zajde...najpierw zajsc trzeba
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dziewczyny ja żadnych badań nie będę na wlasna rękę, poczekam na wizytę
Wiaterek, Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15