Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:A ty prowadzisz wykres na ovu?
A tak w ogóle to ja się dopiero uczę tych temperatur, śluzów i objawów, bo nigdy tego nie robiłam. Nawet na kurcie przedmałżeńskim miałam ściągnięty z internetu wykres ;P
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Zależy od laboratorium, u nas w szpitalu do 17 mają czynneWiaterek wrote:Ja to normalnie jakaś głupia jestem. Po południu to ja nie wiem czy ktoś mi krew pobierze. Ech. Chyba będę musiała jutro rano pójść
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Gratuluję przyszłej mamusi. Ciesze się Twoim szczęściem. Jak juz to bete sprawdź czy dobrze przyrasta. Usg to tylko stres bo serduszka nie bd . Życzę spokojnych 9 miesięcy
Justine M, Majówka90, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Bo ubogo jakoś u ciebieWiaterek wrote:A tak w ogóle to ja się dopiero uczę tych temperatur, śluzów i objawów, bo nigdy tego nie robiłam. Nawet na kurcie przedmałżeńskim miałam ściągnięty z internetu wykres ;P2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:No ta moja znajoma to bardzo zadowolona, trójkę dzieci tam urodziła
u nas jak wszystko ok to 3 doby po porodzie wychodzisz, a ona tego samego dnia
No i nie ma zamiaru tu wracać, początkowo budowali dom w Pl, a teraz go sprzedają w surowym stanie, bo zdecydowali zostać na stałe
mnie przyjeli o 14 nastepnego dnia kolo 16 juz wychodzilam. chcieli mnie trzmac i trzymac, ale chcialam wyjsć to wypuścili
widzialam info ze w PL ma być zewnątrzoponowe za darmo na standardzie, fiu fiu - ciesze się, wreszcie cywilizacja dociera
o ile jeszcze będzie w szpitalu anestezjolog i bedzie miał czas, zobaczymy w praktyce
ja z boku tak patrze na UK i na PL i widze takie wnioski w UK jedna skrajność za bardzo na nature liczą i unikają ingerencji o ile nie muszą za to w PL na siłę ingerują, faszerują z wejścia.
Dla mnie to nienormalne np jak laska poszła do gina że ciąża, nie zbadał jej nawet hormonów ale dał dupka sporą dawkę tak na zaś.
Z jednej skrajności w skrajność. w UK dupek został wycofany w 2008 roku. Jest inny lek cyclogest, progesteron.Tamten badali i badali i uznali że nie pomaga a dużo skutków ubocznych powoduje.
No więc jeśli w jednym kraju wycofali ze sprzedaży a w 2 dają z wejścia zdrowej babie to ja się zaczynam też zastanawiać.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez w miasteczku obok mnie, jest klinika,moj ginekolog tam wlasnie pracuje,wypelnia sie wczesniej karte i jak jedziesz rodzic to odrazu dostajesz znieczulenie...mialam tam zabieg teraz i naprawde opieka zajebista moja przyjaciolka tam rodzila i bardzo sobie chwalila,nie to co w moim miescie...porazka;)a jak sie wchodzi przy drzwiach jest wielki transparent ,,rodzic po ludzku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:27
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
A z tym rodzeniem cc czy sn to różnie bywa... w jednym szpitalu tak w drugim inaczej, no i od lekarzy zależy.Justine M wrote:mnie przyjeli o 14 nastepnego dnia kolo 16 juz wychodzilam. chcieli mnie trzmac i trzymac, ale chcialam wyjsć to wypuścili

widzialam info ze w PL ma być zewnątrzoponowe za darmo na standardzie, fiu fiu - ciesze się, wreszcie cywilizacja dociera
o ile jeszcze będzie w szpitalu anestezjolog i bedzie miał czas, zobaczymy w praktyce
ja z boku tak patrze na UK i na PL i widze takie wnioski w UK jedna skrajność za bardzo na nature liczą i unikają ingerencji o ile nie muszą za to w PL na siłę ingerują, faszerują z wejścia.
Dla mnie to nienormalne np jak laska poszła do gina że ciąża, nie zbadał jej nawet hormonów ale dał dupka sporą dawkę tak na zaś.
Z jednej skrajności w skrajność. w UK dupek został wycofany w 2008 roku. Jest inny lek cyclogest, progesteron.Tamten badali i badali i uznali że nie pomaga a dużo skutków ubocznych powoduje.
No więc jeśli w jednym kraju wycofali ze sprzedaży a w 2 dają z wejścia zdrowej babie to ja się zaczynam też zastanawiać.
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aha i to znieczulenie zewnetrzopownowe jest za darmo,a u nas w miescie niby mozna,ale jak przychodzi co do czego to nie bardzo...bo jeden anesteziolok i akurat zajety...tak,ze Agus dobrze mowi zalezy od szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:40
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Bo tak patrzę czytam tam sam srodeczek tylko wypełniony ;PWiaterek wrote:Od przyszłego cyklu będzie gęsto

Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No ja core 20 godzin rodzilams1985 wrote:Ja obydwie ciążę rodziłam SN bez znieczulenia córkę 20 minut syna 15

bole krzyzowe...a idzcie...mowilam kiedys,ze nigdy wiecej,nic nie pomagalo,mialam porod rodzinny tyle dobrze,bo bym ich powybijala z bolu.Jak wyszlam ze szpitala powiedzialam,nigdy wiecej dzieci :)dlugo nie bylam gotowa...ale juz jestem,i tak sobie mysle po tym co mnie spotkalo,ze mogla bym 40 godzin sie meczyc teraz,zeby tylko dzieciatko zdrowe urodzic...warto
Ale jak nie trzeba ,to o znieczulenie jak najbardziej poprosze
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa mnie podziwia bo godzinę po porodzie siedziałam po turecku i karmilam piersiąMajówka90 wrote:Kochana Ty to jakiś siłacz jesteś!
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18