Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:A ty prowadzisz wykres na ovu?
A tak w ogóle to ja się dopiero uczę tych temperatur, śluzów i objawów, bo nigdy tego nie robiłam. Nawet na kurcie przedmałżeńskim miałam ściągnięty z internetu wykres ;PAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja to normalnie jakaś głupia jestem. Po południu to ja nie wiem czy ktoś mi krew pobierze. Ech. Chyba będę musiała jutro rano pójśćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Gratuluję przyszłej mamusi. Ciesze się Twoim szczęściem. Jak juz to bete sprawdź czy dobrze przyrasta. Usg to tylko stres bo serduszka nie bd . Życzę spokojnych 9 miesięcy
Justine M, Majówka90, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Wiaterek wrote:A tak w ogóle to ja się dopiero uczę tych temperatur, śluzów i objawów, bo nigdy tego nie robiłam. Nawet na kurcie przedmałżeńskim miałam ściągnięty z internetu wykres ;P2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:No ta moja znajoma to bardzo zadowolona, trójkę dzieci tam urodziła u nas jak wszystko ok to 3 doby po porodzie wychodzisz, a ona tego samego dnia No i nie ma zamiaru tu wracać, początkowo budowali dom w Pl, a teraz go sprzedają w surowym stanie, bo zdecydowali zostać na stałe
mnie przyjeli o 14 nastepnego dnia kolo 16 juz wychodzilam. chcieli mnie trzmac i trzymac, ale chcialam wyjsć to wypuścili
widzialam info ze w PL ma być zewnątrzoponowe za darmo na standardzie, fiu fiu - ciesze się, wreszcie cywilizacja dociera
o ile jeszcze będzie w szpitalu anestezjolog i bedzie miał czas, zobaczymy w praktyce
ja z boku tak patrze na UK i na PL i widze takie wnioski w UK jedna skrajność za bardzo na nature liczą i unikają ingerencji o ile nie muszą za to w PL na siłę ingerują, faszerują z wejścia.
Dla mnie to nienormalne np jak laska poszła do gina że ciąża, nie zbadał jej nawet hormonów ale dał dupka sporą dawkę tak na zaś.
Z jednej skrajności w skrajność. w UK dupek został wycofany w 2008 roku. Jest inny lek cyclogest, progesteron.Tamten badali i badali i uznali że nie pomaga a dużo skutków ubocznych powoduje.
No więc jeśli w jednym kraju wycofali ze sprzedaży a w 2 dają z wejścia zdrowej babie to ja się zaczynam też zastanawiać.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez w miasteczku obok mnie, jest klinika,moj ginekolog tam wlasnie pracuje,wypelnia sie wczesniej karte i jak jedziesz rodzic to odrazu dostajesz znieczulenie...mialam tam zabieg teraz i naprawde opieka zajebista moja przyjaciolka tam rodzila i bardzo sobie chwalila,nie to co w moim miescie...porazka;)a jak sie wchodzi przy drzwiach jest wielki transparent ,,rodzic po ludzku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:27
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justine M wrote:mnie przyjeli o 14 nastepnego dnia kolo 16 juz wychodzilam. chcieli mnie trzmac i trzymac, ale chcialam wyjsć to wypuścili
widzialam info ze w PL ma być zewnątrzoponowe za darmo na standardzie, fiu fiu - ciesze się, wreszcie cywilizacja dociera
o ile jeszcze będzie w szpitalu anestezjolog i bedzie miał czas, zobaczymy w praktyce
ja z boku tak patrze na UK i na PL i widze takie wnioski w UK jedna skrajność za bardzo na nature liczą i unikają ingerencji o ile nie muszą za to w PL na siłę ingerują, faszerują z wejścia.
Dla mnie to nienormalne np jak laska poszła do gina że ciąża, nie zbadał jej nawet hormonów ale dał dupka sporą dawkę tak na zaś.
Z jednej skrajności w skrajność. w UK dupek został wycofany w 2008 roku. Jest inny lek cyclogest, progesteron.Tamten badali i badali i uznali że nie pomaga a dużo skutków ubocznych powoduje.
No więc jeśli w jednym kraju wycofali ze sprzedaży a w 2 dają z wejścia zdrowej babie to ja się zaczynam też zastanawiać.Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aha i to znieczulenie zewnetrzopownowe jest za darmo,a u nas w miescie niby mozna,ale jak przychodzi co do czego to nie bardzo...bo jeden anesteziolok i akurat zajety...tak,ze Agus dobrze mowi zalezy od szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:40
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Od przyszłego cyklu będzie gęsto
Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Ja obydwie ciążę rodziłam SN bez znieczulenia córkę 20 minut syna 15
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Kochana Ty to jakiś siłacz jesteś!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18