Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mój mąż oczywiście mówi, żebym poszła do gina, powiedziała mu jakie mam objawy, że podwyższona temperatura cały czas, ból w dole brzucha itp. A ja chce zrobić tą betę najpierw, a potem ewentualnie jak nie przejdzie to podejść do gina. Też nie chcę wychodzić na paranoiczkę co z każdą pierdołą lata do lekarza. Jeszcze się nalatam jak w ciąży będę
Justine M, Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
hiacynta99 - pokładamy nasze nadzieje w Tobie
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 wrote:Ok a teraz zobaczcie...nie wiedzialam,ze to osobno sie udostepnia,ale jaja.Ale ciemna masa jestem
Agnieszka0812, Justine M, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysiek dobrze zes napisala o tym wykresie,bo bym nie wiedziala,ze nie widac...ja tam widzialam i sie zastanawialam...malo jej tych moich serduszek hahah przeciesz co 2 dzien sa... cza chyba sie bzykac wiecej wiaterek mnie bolal brzuch cykl po poronieniu i cykl po 1 okresie,teraz dopiero nie boli wogole i czuje,ze zaczynam czuc sie jak przed ciaza,moze trzeba jednak odczekac,ja tez myslalam,ze jestem gotowa odrazu po...bo my bysmy chcialy jak najszybciej zeby wrocilo wszystko do normy,niestety nie zawsze nasze organizmy chca sie sluchac ;)ale teraz z perspektywy czasu wiem,ze sie mylilam...i ze wtedy nie bylo normalnie,napewno teraz jest duzo lepiej...ale czy do konca...nie jestem pewna
Justine M, Agnieszka0812, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja tez myślałam, ze jestem gotowa, ale wiem, że jakbym drugi raz straciła fasolę to bym się załamała. Więc czekam cierpliwie (choć ja bardzo niecierpliwa jestem). co ma być to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 13:58
ilonia1984, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A bedzie dobrze :* Ale leje u nas,mloda pojechala do dziadka na czeresnie i na noc,maz w pracy a ja mialam do przyjaciolki jechac na ploty,ale tak leje moze potem sie wybiore,albo i nie ;)cos tak czuje jak by jajnik mnie zaczely pokuwac delikatnie,ale sluzu plodnego brak jak narazie,ostatnio juz byl tak 11 dnia no zobaczymy co moj organizm odwali tym razem oby nic,oby nic niemilego
Agnieszka0812, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A bedzie dobrze :* Ale leje u nas,mloda pojechala do dziadka na czeresnie i na noc,maz w pracy a ja mialam do przyjaciolki jechac na ploty,ale tak leje moze potem sie wybiore,albo i nie ;)cos tak czuje jak by jajnik mnie zaczely pokuwac delikatnie,ale sluzu plodnego brak jak narazie,ostatnio juz byl tak 11 dnia no zobaczymy co moj organizm odwali tym razem oby nic,oby nic niemilego
no u mnie śluz odwrotnie... i to nie tylko w tym miesiącu - jak spojrzałam na ten szczęśliwy cykl to teoretycznie w 3 dni suchot mialam właśnie owu
także niby taka najlepsza metoda tego billingsa czy jakos tak obserwacji śluzu i nie u wszystkich się sprawdza
temperatura mi rośnie, teraz mam 37, także ovu wczoraj przedwczoraj - testowanko 25 lipca, bo lutealna faze mam 12 dni
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no u mnie śluz odwrotnie... i to nie tylko w tym miesiącu - jak spojrzałam na ten szczęśliwy cykl to teoretycznie w 3 dni suchot mialam właśnie owu
także niby taka najlepsza metoda tego billingsa czy jakos tak obserwacji śluzu i nie u wszystkich się sprawdza
temperatura mi rośnie, teraz mam 37, także ovu wczoraj przedwczoraj - testowanko 25 lipca, bo lutealna faze mam 12 dniJustine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Juz mnie tam pomału wpisujcie @ bo wczorajsza beta była 0,454 teraz tylko czekam na małpę
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnys1985 wrote:Nikt mi nie odpisał jak lutka stosować tego dopochwowego
od 16 dc 2x po jednej przynajmniej ja tak stosowałam przez 12dnii poźniej beta hcg jak ujemna to odstawiam a jak dodatnia to biore dalej, nie doczekałam się aby brać dalej
w czwartek powtórzę bete czy będzie 0,1 tak jak powinna być a nie jakiś wynik z kosmosu 0,454 -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:od 16 dc 2x po jednej przynajmniej ja tak stosowałam przez 12dnii poźniej beta hcg jak ujemna to odstawiam a jak dodatnia to biore dalej, nie doczekałam się aby brać dalej
w czwartek powtórzę bete czy będzie 0,1 tak jak powinna być a nie jakiś wynik z kosmosu 0,454 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:No u mnie to juz raczej nie ma wątpliwości. Dzisiaj 18 dzień wyższych temperatur ale i tak się zastanawiam co test pokaze!
Renia7910, Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Nikt mi nie odpisał jak lutka stosować tego dopochwowego
kochanie ja nie brałam nie wiem
Majówka ciesze się bardzo!
Hiacynta jak przyjdzie @ to wtedy ją wpiszemy. Tak wiem nadzieja matką głupich no ale jak to matka kocha swoje wszystkie dzieci
U mnie temp juz 37.6 !!!
ostro sie pnie
ciekawe co jutro rano pokażeilonia1984 lubi tę wiadomość