Niski poziom Bhcg...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dwa dni temu delikatne kreski na testach..
Dziś beta z krwi i wynik, który po 2 poronieniach, znowu spędzi nam sen z powiek.. pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 25 lutego, a dziś 4 kwietnia a beta na poziomie 76.80... powinno być dużo więcej, już nie wiem co mam myśleć. Trzeci raz w ciągu pół roku, to dla nas za dużo.., dziewczyny błagam dajcie mi pokrzepienia, bo czym dłużej o tym czytam tym bardziej się załamuje.
-
A owulacja była potwierdzona monitoringiem? Jeśli nie, to nigdy nie wiesz ile dpo tak naprawdę jesteś. Pozostaje czekać Wiem jakie to trudne.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Masz przyrost ponad 100%. Przyrost jest powyżej normy. Jeśli miałaś później owulację, to wszystko jest w porządku, niestety z samej bety nie jesteśmy w stanie przewidzieć dalszych losów ciąży. Ale póki co wszystko jest w normach. Nie zadreczaj się, już nic nie zależy od ciebie.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
I jeśli Cię to pocieszy, to ja powinnam mieć owulkę jakoś jutro, również sądząc z wielkości pęcherzyka na usg a właśnie od poniedziałku jestem chora i nie ma tej owulki testy owu są nadal blade więc ewidentnie się przesunęła. Pisałaś, że też byłaś chora w okolicach owu, to mogło być tak samo. Na innym wątku jest dziewczyna, która była chora w okolicach owulki, miała przesunięcie i jest obecnie we wczesniej ciąży.
Jeśli to możliwe, to nie czytaj już w necie. Nic to nie pomoże a tylko napsujesz sobie zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 15:55
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
MartuSka wrote:Tu mam dylemat bo nie wiem czy mam odstawić duphaston czy czekać 😑
A robiłaś o tej samej godzinie w tym samym laboratorium?Diagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer: 06.11, badanie bety: 13.11
Czeka na nas ❄ -
Cześć Dziewczyny,
Poszłam na betę dokładnie 4+0 wynik wyszedł 150.09... Według wartości referencyjnych dla tego laboratorium wychodzi, że to 2-3 tydzień. Normy w internecie podaja, że to 4 tydzień... Już sama nie wiem, mam mysli, że znów się nie uda...
Mam pytanie, czy możliwe, że w laboratorium normy dla wieku ciążowego podawane są od dnia zapłodnienia a nie pierwszego dnia ostatniej miesiączki jak zwykle podaje się wiek ciąży? -
Jest dokladnie tak jak mówisz
W drugim tygodniu ciazy dopiero jajko spotyka sie z plemnikiem i beta zawsze wynosi zero
Bardzo ładna beta, powtórz za 48h.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska