X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pomocy! Czy to koniec:(?
Odpowiedz

Pomocy! Czy to koniec:(?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie i bardzo na to liczę ale to się okaże.. zastanawiam się nad tarczyca czy przypadkiem nie mam nadczynności ale na pewno porobię badania to się dowiem.

• smarzyca Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Nie wiem komu mam się poradzić, może od Wasz czegoś się dowiem. Ponad miesiąc wykryto u mnie niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przyjmuję Eutyrox 25. Miesiączka spóźnia mi się już 14 dzień, czyli jest tojuż 42 dzień cyku. Robiłam 2 badania z krwi na beta hcg- niestety negatywne. Byłam wczoraj u mojego ginekologa - endokrynologa, ku mojemu zdziwieniu powiedział, że widzi siną szyjke macicy, śluz ciązowy i powiększoną ciązową macicę. Ale nie zuważył nic na usg. zrobiłam beta Hcg 0,1. Czy jest to puste jajo płodowe? Przyjmuję od dzisiaj duphaston na wywołanie miesiączki. Co o tym myślicie?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ