Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pomocy! Czy to koniec:(?
Odpowiedz

Pomocy! Czy to koniec:(?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie i bardzo na to liczę ale to się okaże.. zastanawiam się nad tarczyca czy przypadkiem nie mam nadczynności ale na pewno porobię badania to się dowiem.

• smarzyca Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Nie wiem komu mam się poradzić, może od Wasz czegoś się dowiem. Ponad miesiąc wykryto u mnie niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przyjmuję Eutyrox 25. Miesiączka spóźnia mi się już 14 dzień, czyli jest tojuż 42 dzień cyku. Robiłam 2 badania z krwi na beta hcg- niestety negatywne. Byłam wczoraj u mojego ginekologa - endokrynologa, ku mojemu zdziwieniu powiedział, że widzi siną szyjke macicy, śluz ciązowy i powiększoną ciązową macicę. Ale nie zuważył nic na usg. zrobiłam beta Hcg 0,1. Czy jest to puste jajo płodowe? Przyjmuję od dzisiaj duphaston na wywołanie miesiączki. Co o tym myślicie?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ