Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pomocy! Czy to koniec:(?
Odpowiedz

Pomocy! Czy to koniec:(?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie i bardzo na to liczę ale to się okaże.. zastanawiam się nad tarczyca czy przypadkiem nie mam nadczynności ale na pewno porobię badania to się dowiem.

• smarzyca Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Nie wiem komu mam się poradzić, może od Wasz czegoś się dowiem. Ponad miesiąc wykryto u mnie niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przyjmuję Eutyrox 25. Miesiączka spóźnia mi się już 14 dzień, czyli jest tojuż 42 dzień cyku. Robiłam 2 badania z krwi na beta hcg- niestety negatywne. Byłam wczoraj u mojego ginekologa - endokrynologa, ku mojemu zdziwieniu powiedział, że widzi siną szyjke macicy, śluz ciązowy i powiększoną ciązową macicę. Ale nie zuważył nic na usg. zrobiłam beta Hcg 0,1. Czy jest to puste jajo płodowe? Przyjmuję od dzisiaj duphaston na wywołanie miesiączki. Co o tym myślicie?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ