X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko
Odpowiedz

Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko

Oceń ten wątek:
  • sewi3 Ekspertka

Wysłany: 18 września, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glodia, super wieści, oby tak dalej ❤️

Fabregasowa, ja już widzę na Twoim pasku trzeci trymestr 😊 Jeszcze tylko chwila 👶

Kreska, jak Twoje maleństwo? Czy wasza codzienność już się ustabilizowała? Jak starsza niunia reaguje na malucha?

Krysia, co z transferem? Czy to już?🙏

Misiak, Twoje maleństwo naprawdę dużo umie
    Moja jest, póki co, bardziej statyczna, tu gdzie ją odłożę to leży, nie przemieszcza się zbyt chętnie 😄
    Gorsze dni też się zdarzają, wydaje mi się nieraz, że obecne szczęście jest wyszarpane, dzieje się kosztem mojego Aniołka...

JoAnn, cudownie czytać, że u was wszystko dobrze ❤️

Insane, podczytuję wątek o Wilczych Dzieciątkach (jak wiele tam się dzieje, zwłaszcza historia Kaliope wbila mnie w fotel, trzymam kciuki za jej maleństwo) i widzę, że u Ciebie wszystko dobrze i niebawem się widzicie. Kiedy to zleciało? Przesyłam Ci ogrom siły i wsparcia w tym wszystkim. Dla mnie do ostatniej minuty nic nie było pewne. Dopiero ten krzyk... Nie zapomnę do końca życia jak strasznie mnie ucieszył. Nawet teraz, jak o tym piszę, mam ciarki. Przytulam Cię z całego ❤️🫂

13.12.2013 synek O... 😍
    06.2018 poronienie w 6tc😪
    08.2018 poronienie zatrzymane w 8tc 😪
    01.2023 poronienie w 6tc 😪
    05.2023 poronienie w 7tc 😪
    31.01.2024 Aniołek A... z 33tc 😭👼💔
    "Jeśli czasem patrzysz w niebo, to znaczy, że jeszcze w coś wierzysz..."

05.10. - II 😍
    14.10. - mamy ❤️
    23.11. - I prenatalne - 6,4cm maleństwa 😘 USG w porządku
    22.01 - II prenatalne - 470 g Królewny ❤️👶
    26.03 - III prenatalne - 1550 g zdrowej 🌹👶

05.05.2025 - 🤱👶😍

age.png
‹‹ 62 63 64 65 66
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ