X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko
Odpowiedz

Poród martwego dziecka - tęczowa ciąża i tęczowe dziecko

Oceń ten wątek:
  • JoAnn Autorytet

Wysłany: 21 listopada, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super 😊 bardzo się cieszę z Twoje zdrowej ciąży!
    Bardzo mi przykro z powodu choroby i że będziesz mieć teraz taki trudny czas jednak wierzę że będzie dobrze ♥️ trzymam mocno kciuki!
    Detektora nie używałam więc nie pomogę w tej kwestii

Zaczęliśmy rehabilitacje w 2 miesiącu, i u nas trwała coś ok 2 miesięcy, teraz chodzę do fizjo na kontrolę raz na 2 miesiące kontrolujemy czy wszystko jest ok od czasu do czasu pokaże jakieś ćwiczenie na lepszy rozwój, teraz jesteśmy na etapie pełzania/ raczkowania :)
    A jak to będzie u Was?

01.2024 - aniołek synek 23tc 💙👼
    02.2025 - synek 39tc, nasz tęczowy cud 💙 🌈
  • Marysia996 Autorytet

Wysłany: 21 listopada, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glodia wrote:
    Dziękuję ♥️ moja ciąża zdrowa, dziś 17+5, córa rośnie, kręci fikołki, podczas USG często jest głową w dół. Niestety weszłam w ciężki okres, toczeń, na który choruje atakuje serce dziecka. Od 16-24tc ciązy muszę chodzić co tydzień na kontrolę fhr i czasu przewodzenia, a w domu 2x dziennie sprawdzac serce detektorem. Tylko, że ja do tego detektora nie mam cierpliwości i nie umiem nic znaleźć, tylko trzeszczy, a pomiar skacze jak szalony 🙁.
    A Twój maly jak długo chodził na rehabilitację?
    Gratulacje ❤️
    @Glodia a Ty znalazłaś przyczynę strat? Przepraszam, że pytam, ale długi czas nie odwiedzałam forum☺️

39tc.👼
    wrzesień '24 cb👼
    kwiecień '25 cb👼
    maj '25 - rezygnacja ze starań
    listopad '25 - diagnostyka poronień nawykowych

10.2024 nowy Naprotechnolog🧑‍⚕️🩺

🔸PCOS
    🔸trombofilia wrodzona
    🔸immunologia⏳
    Kir+HLA✅
    ASA❌

🔜Histero+biopsja?
    🔜dr Paśnik

Metformina+Euthyrox+Acard+Utrogestan+Encortolon💊
    Prenacaps Ovi+Probiotyki+B12+D3+Omega 3💊
    Acard+Heparyna🤰
‹‹ 66 67 68 69 70
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ