Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinki super wynik!
Patisonek cieszę się, że u lekarza wszystko ok i jesteś porządnie zaopiekowana. Teraz już musi być dobrze! Uruchamiaj tryb księżniczki i odpoczywaj ile wlezie. 😉Patisonek 25, Pinkiii lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wiadomości! Kciuki cały czas trzymam 🤞🏻☺️
Ja miałam zwolnić brzuszek ale jeszcze nie czas, wiadomo teraz z godziny na godzinę może się coś zacząć ale nawet skurczu nie miałam na KTG ani jednego 🙈RudzielecMonia, Malinkaaa lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny super wiadomości! Kciuki cały czas trzymam 🤞🏻☺️
Ja miałam zwolnić brzuszek ale jeszcze nie czas, wiadomo teraz z godziny na godzinę może się coś zacząć ale nawet skurczu nie miałam na KTG ani jednego 🙈Blondyna.B, Ani0nka lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Jak zobaczyłam Twój nick to już byłam pewna szczęśliwej nowiny 😁 Nie przejmuj się, ja miałam płaskie ktg jeszcze wieczorem a w nocy zaczęłam rodzić. Nie zawsze są wcześniej skurcze.
-
Babulka wrote:Pięknie ❤ To teraz czekamy na wizytę i pierwsze zdjęcie kropka 😊
RudzielecMonia lubi tę wiadomość
-
Blondyna ja od rana zerkałam na marcowy czy są jakieś wieści od Ciebie 🙈 teraz to już czekanie jak na szpilkach, ale co zrobić, Noemi sama wybierze porę 😍 moja przetrzymała mnie o tydzień 🙊
Pinki wiadomo, że w naszym przypadku nie da się cieszyć tak na 100% i zawsze są jakieś czarne scenariusze z tyłu głowy. Ale pamiętaj każda ciąża jest inna, będziesz obstawiona lekami to będziesz pewna, że zrobiłaś wszystko by to maleństwo było z Tobą do końca. W końcu musi być dobrze, uwierz w to choć odrobinkę 💛Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 17:30
Blondyna.B, Pinkiii lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:Blondyna ja od rana zerkałam na marcowy czy są jakieś wieści od Ciebie 🙈 teraz to już czekanie jak na szpilkach, ale co zrobić, Noemi sama wybierze porę 😍 moja przetrzymała mnie o tydzień 🙊
Pinki wiadomo, że w naszym przypadku nie da się cieszyć tak na 100% i zawsze są jakieś czarne scenariusze z tyłu głowy. Ale pamiętaj każda ciąża jest inna, będziesz obstawiona lekami to będziesz pewna, że zrobiłaś wszystko by to maleństwo było z Tobą do końca. W końcu musi być dobrze, uwierz w to choć odrobinkę 💛
Dobra smęce trochę. Trzeba się wziąć w garść i zrobić wszystko żeby było dobrze. 😉 -
Ani0nka wrote:Blondyna dawaj dawaj ruszaj się umylas już okna ?
Malinkaaa lubi tę wiadomość
-
Pinki ciąża jest bardzo długa, więc pewnie będą takie i takie chwile.
Masz prawo do takich różnych emocji po swoich stratach, nie blokuj tego to przejdzie i pójdzie.
Najważniejsze, że masz dobre przeczucia, ich się trzymaj, jesteś otoczona opieką i to wszystko, co w ludzkiej mocy. Reszta roboty należy do kropkaPinkiii lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Spoko Blondyna jak bym czekała do szpitala, wywoływany poród jest zajebisty! Jest Twój lekarz, w Twoich żyłach płynie oksy, przebijają Ci pęcherz i za 2 godziny rodzisz ja miałam szybki i bezbolesny poród bez znieczulenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 18:23
-
Ani0nka wrote:Spoko Blondyna jak bym czekała do szpitala, wywoływany poród jest zajebisty! Jest Twój lekarz, w Twoich żyłach płynie oksy, przebijają Ci pęcherz i za 2 godziny rodzisz ja miałam szybki i bezbolesny poród bez znieczulenia2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka oczywiście Że nie ale oksy na mnie podziałało, wszystko się na siebie zebrało dzień wcześniej miałam balonik. No wiec można rodzic przyjemnie od razu mówię ze poród tylko wspominam tak dobrze, później jest o wiele gorzej 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 18:37
-
Blondyna, pełnia nadchodzi już dziś w nocy. Trzymam za Was kciuki i wyszłam ciepełko
💖 może coś się wydarzy tej nocy 🤫
Anionka, kilka moich znajomych ma zupełnie przeciwne doświadczenia z wywoływania porodu niż Ty 🙈
Pinki i Patisonek, gratuluje 🎉🎄życzę Wam tego spokoju jak najwiecej.
U mnie wyjątkowo spokojnie jak na rozpoczęta stymulację, jeszcze może mnie je*nąć, ale czuje taki spokój. Może dlatego, ze ten rok się kończy, a nie był dla mnie łaskawy. 😅
Czuje w kościach, ze idzie nowe, nowe i dobre. Takie ciepełko w serduszku u mnie zawsze zwiastuje dobre nowiny 💖🤞🏻
RudzielecMonia, cslza, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Czego nie robiłam... Wszystko co mogłam zrobiłam i robię a i tak jest jej tam za dobrze w brzuchu 🙈
Ja z młodą też tak miałam że się nie pchała w 40t plus bodajże 2 dni zaczęłam plamić w nocy ale tylko jednorazowo. Na następny dzień byłam u ginekologa i mówi że w porządku, I na u dzień skierowanie do szpitala na wywołanie. I koniec końców szykowałam się 8 dnia do szpitala a wychodząc odeszły mi wody 🤣 także nie wszystkie dzieci się pchają ☺️ -
Susanne nie stresuj Blondyny serio szpital bywa spoko i wywoływanie tez, bym pokazała Wam zdjęcia od razu po porodzie później już tylko ryk był 🫣
-
Pinkiii wrote:Dzwoniłam właśnie do lekarza i mam dzis wizytę koło 21. Musimy obrać plan działania, leki i chyba zastrzyki tak jak ostatnio. Złapałam jakiegoś dola teraz. Serce się cieszy a rozum każe podchodzić do tego z dystansem po 3 poronieniach....
Super ze wizytę masz jeszcze dziś. A myśli zawsze z nami pozostaną nie ma na nich uniwersalnego sposobu 😕Pinkiii lubi tę wiadomość
-
Babulka wrote:Pinki ciąża jest bardzo długa, więc pewnie będą takie i takie chwile.
Masz prawo do takich różnych emocji po swoich stratach, nie blokuj tego to przejdzie i pójdzie.
Najważniejsze, że masz dobre przeczucia, ich się trzymaj, jesteś otoczona opieką i to wszystko, co w ludzkiej mocy. Reszta roboty należy do kropkaBabulka lubi tę wiadomość