Puste jajo płodowe
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Azande witaj;) szkoda że spotykamy sie w takiej właśnie sytuacji. Takie ciąży biochemiczne zdarzają sie bardzo często wbrew pozorom. Myśle że jeśli jesteś na to gotowa psychicznie to możesz zacząć sie starać od razu w kolejnym cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak też miałam łyżeczkowanie bo u mnie lekarz stwierdził brak akcji serca po 16 tygodniach. Myslę że mąż ma racje i starajcie sie juz po pierwszej @ bo po co czekać? Jeśłi wszystko będzie ok na wizycie kontrolnej to bierzcie sie do pracy. A fakt iz już byłaś w zdrowej ciąży nie ma tu nic do rzeczy bo każda ciąża jest inna a Twoja druga widocznie się nie rozwinęła. Matka natura wie co robi.
-
nick nieaktualnyAzande ja mialam puste jajo plodowe, ale to byla moja pierwsza ciaza. Tez mialam zabieg, bo tabletki na mnie nie podzialaly, nawet plamienie sie nie pojawilo. w druga ciaze zaszlam od razu po 1 @. Decyzja nalezy do ciebie, duzo zalezy od psychiki no i od stanu twojej macicy po zabiegu. Zrob kontrolne usg i wtedy podejmij decyzje :* przytulam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande tak jak mowi kierzynka moja corka zmarla w moim brzuszku z powodu zespolu downa i wady serduszka. Ale nie zaluje ze od razu po poronieniu staralam sie o dziecko. Teraz tez staram sie juz 3 cykl, po porodzie odczekalam 2 cykle, lekarz nie widzial przeciwwskazan. Moja historia moze i nie konczy sie szczesliwie, ale nie sugeruj sie tym czytalam o tylu kobietach ktore szczesliwie donosily ciaze ze i tobie sie uda kazdej z nas sie uda predzej czy pozniej
i nic sie nie stalo moge normalnie rozmawiac o mojej corce i o jej smierciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:02
Kikaaa, kasiaa.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana o poronieniu wie do tej pory moze lacznie z 10 osob??? O Majce wiedzial kazdy, w koncu ciezko ukrywac sie przez 9 miesiecy mieszkam w malym miasteczku, kazdy w okolicy sie zna, wiec nawet zwykle zakupy byly dla mnie wyzwaniem. Mialam wrazenie ze kazdy sie gapi i gada za plecami. Przez kilka tygodni siedzialam w domu, nie liczac codziennych wizyt na cmentarzu. Teraz juz jest duzo lepiej, chociaz mam gorsze dni. A z ta praca to juz kilka dziewczyn mialo takie przejscia, ze glowa mala. Nie wiem dlaczego pracodawcy sa tak bezduszni, bez zadnej empatii czy wspolczucia. Jak masz mozliwosc to przedluz zwolnienie, odpocznij w domu i staraj sie o swoje szczescie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem dlaczego Maja miala zespol, zaden lekarz nie jest w stanie tego powiedziec. Nikt nigdy nie zasugerowal ze poronienie moglo miec na to wplyw. Poprostu w pewnym momencie komorki sie zle podzielily. Mielismy z mezem badania genetyczne, ani ja ani on nie jestesmy nosicielami, nasze geny sa takie, jakie byc powinny. Prawdopodobienstwo, ze nasze przyszle dziecko bedzie chore jest znikome, tak samo martwy porod. Dlatego sie nie poddaje, chce byc mama i nia zostane. Pozytywne myslenie przyciaga do nas pozytywne zdarzenia i tego sie trzymam
Mimbla, kasiaa.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny