Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też poproszę o skuteczne zrobienie dziecia!
U mnie dopiero 12 dc. Idę dziś na podgląd do doktorka ale na tym etapie marnie zawsze było z jajcami (owu około 20dc) mam nadzieję że ten inofem podgoni jajcory do pracy_Hope_ lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Gaduaaa wrote:bardzo się cieszę
ale jeszcze tli się we mnie nadzieja , że nie zdążę użyćGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kaczuszka86 wrote:Ja też poproszę o skuteczne zrobienie dziecia!
U mnie dopiero 12 dc. Idę dziś na podgląd do doktorka ale na tym etapie marnie zawsze było z jajcami (owu około 20dc) mam nadzieję że ten inofem podgoni jajcory do pracyFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:zaś ogień w łożu oby skutecznie
-
A ja dziś 6 dzień cyklu ale będę już pukac.. Bo co jak mi się owulacja przyspieszyla?Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Doktorek wcisną mnie na dyżur około 21.30 w nocy pewnie dopiero wrócę
Ojjjjj jak miło was wszystkie czytać znówGaduaaa lubi tę wiadomość
ruda9215 wrote:A ja dziś 6 dzień cyklu ale będę już pukac.. Bo co jak mi się owulacja przyspieszyla?
Ja też już zaczęłam na wszelki wypadek od 8 dc gniesc pościel na wyrku
ruda9215 wrote:A ja dziś 6 dzień cyklu ale będę już pukac.. Bo co jak mi się owulacja przyspieszyla?
no właśnie
mam taka znajomą - pierwsza ciąża wzorowa, zakończona porodem sn, druga - poronienie, z trzeciej - córka - żyła 1 dzień, zamartwica płodu, poród przez cc w terminie. Potem znowu zaszła w ciąże (3 miesiące od śmierci córki) i ma z tej ciązy córkę urodzoną cc. Potem kolejna ciąża - syn. I w 6 dc, jak już myślała, że na pewno nic nie będzie - kolejna ciąża. Syn urodziny przez cc miesiąc temu. Dacie wiarę? całe życie bała się, że będzie matką jedynaka
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:no właśnie
mam taka znajomą - pierwsza ciąża wzorowa, zakończona porodem sn, druga - poronienie, z trzeciej - córka - żyła 1 dzień, zamartwica płodu, poród przez cc w terminie. Potem znowu zaszła w ciąże (3 miesiące od śmierci córki) i ma z tej ciązy córkę urodzoną cc. Potem kolejna ciąża - syn. I w 6 dc, jak już myślała, że na pewno nic nie będzie - kolejna ciąża. Syn urodziny przez cc miesiąc temu. Dacie wiarę? całe życie bała się, że będzie matką jedynakaFabian Cyprian Tymuś -
Kaczuszka86 wrote:Doktorek wcisną mnie na dyżur około 21.30 w nocy pewnie dopiero wrócę
Ojjjjj jak miło was wszystkie czytać znów
my jesteśmy bardzo fajne
jeśli masz w sobie dostatecznie dużo sukowatości, to dobrze trafiłaś. Możesz się rozwinąć i doskonalić w tym zakresie
Czyli dzisiaj podglądasz jajcory?
Ja zaczynam za tydzień podglądaćGaduaaa lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Kaczuszka86 wrote:Doktorek wcisną mnie na dyżur około 21.30 w nocy pewnie dopiero wrócę
Ojjjjj jak miło was wszystkie czytać znów
Tez nam fajnie znowu w kupie -
Gaduaaa wrote:kaczuszka weź no jakiś fajny avatarek sobie wstać co by Nam było tutaj koloraśnie
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Padłam, co na tytuł wątku!
Pozwólcie, że będę was podglądać.
Plis!
-
Za 2 tygodnie wyniki badań.
I kurwa zadzwoniłam dziś do poradnii genetycznej drugi raz. I miałam czekać 3 tygodnie a będę czekała do 17 marca! Bo chce do tego profesora Limon.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥