Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadi piękny wykres czekamy na piękny sik
Hellooo NiebieskaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
To kaczka magiczka
vertigo lubi tę wiadomość
-
Mam obawy gdyż zaobserwowałam wodnisty śluz a testy owu jeszcze nie przyszły. A to dopiero 8 dzień cyklu.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Mam obawy gdyż zaobserwowałam wodnisty śluz a testy owu jeszcze nie przyszły. A to dopiero 8 dzień cyklu.
-
Ikarzyca czesc zapraszamy im bardziej do niczego tym bardziej do nas pasujesz.
Ja witam w 4 dniu ciąży kończy mi się @. W tym miesiącu nic nie sikam tylko wtykam codziennie sondę, zacznę od piątkuArleta lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ikarzyca wrote:O szok teraz Was widzę! Mogę też dołączyć z moim dupoendodoniczego?
-
nick nieaktualnyOjej...byłam na Fantastycznych zwierzętach z córką i się zawiodłam. No niby wszystko było, efekty, intryga, fajne zwierzęta, ekologiczne przesłanie, ale klimat nie ten. Brakowało mi angielskiej atmosfery i wkurzało mnie robienie z Kowalskiego stereotypowego, pociesznego Polaczka. Ten jego flirt z czarownicą też był grubymi nićmi szyty, no chyba, że taka gorąca laska lubi pociesznych grubasków bez magicznych mocy.
Córka nie ogarnęła intrygi politycznej. Ta sprawa z drugimi Salemianami była za mało wyjaśniona. Ogólnie wielki niedosyt! Myślałam, że to będzie coś w rodzaju prequela HP, a wyszedł jakiś film ze służbami specjalnymi i magicznym terrorystą. -
Good morning
Nasza ulubiona bajka to Hotel Transylwania obie części
Wczoraj miałam awarię kompa... wirus jakiś wlazł, R. musiał mi formatować.. długo to wszystko trwało, potem nie mogłam odzyskać haseł.. dopiero dziś ogarnęłam sytuację
Poniedziałek.. jak ja nie lubię poniedziałku,
i jeszcze 7dpo.... ale ten czas się dłuży....
Jednak życzę wszystkim miłego dnia
Fabian Cyprian Tymuś -
Też słyszałam że zwierzęta średnie. Poczekam aż będą na jakim chomiku czy coś
Ja jeszcze dziś i jutro krwawie a potem juz tylko ciąża przede mną
Jakaś zima się zaczyna czy coś -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:No, u mnie (Kaszuby) biało.