Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie dzis poryczalam .Jak dowiedzialam sie ze w kwietniu jestem w ciazy zarejestrowalam sie na bebiklub zeby podgladac rozwoj dzieciatka.dzis listonosz przyniosl taka paczke marketingowa dla mnie tam teczuszka poradnik i maskotka sensoryczna dla dzidzioka.
-
Basik tule takie chwile są straszne. Te wszystkie rocznice strat, narodzin które nie doszły do skutku
-
Basik... Tule i rozumiem Twoje rozgoryczenie Jakby jeszcze tak los chcial do konca zadrwic... Ach, dokladnie... Tych rocznic to juz sie i u mnie nazbieralo...
W ogole mnie wczoraj wieczorem tez wzielo na placz, wyszlismy na spacer to przez cala droge wylam, zaczelam jakos drazyc to wszystko. Ale to (chyba?) normalne ze raz jest lepiej raz gorzej, czasem dobrze jakos poluzowac te emocje.
Milego wieczorku Bez smutkow! -
Ja się bardzo cieszę że nie zdążyłam zamówić zestawu z segregatorem od mamyginekolog. Bardzo mi się ten segregator podobał a teraz jego widok byłby nie do zniesienia
-
A ja się zapisałam na warsztaty bezpieczny maluch które są dzisiaj. No i tez niczym się skapłam jak zakończyć karte ciąży na różowej stronie przychodziły mi meile z rozwojem dziecka w danym tygodniu. Przykro.
Ale z pozytywnych wiadomości, moja kuzynka poroniła początkiem roku w 8tyg. I teraz znów jest w ciąży, także dała mi nadzieje
Dziewczyny czy lekarze Wam zlecają jakieś badania?bo wybieram się na kontrole za tydzień i zastanawiam się czy coś gnębić od gina?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Mi dopiero po 2 drugim poronieniu dał na tarczyce łącznie z pcialami, na antykoagulant toczniowy i pciala p/kardiolipinowe.
-
U mnie podobnie- po pierwszym nic (chociaz wtedy akurat bylo wiadome ze jest dosyc powazny problem z tarczyca ktorej nie dalismy rady w zaden sposob w ciazy zbic;/), teraz dopiero po drugim lekarz twierdzi ze robimy 'pelna diagnostyke'. Jutro sie dowiem co ma na mysli
-
Lipa straszna bo wyniki idą do gabinetu lekarza a na wizyte mam się zapisać dopiero jak będę miała usg zrobione w szpitalu. Termin na usg pod koniec sierpnia wiec wizyta pewnie we wrześniu czyli we wrześniu poznam wyniki badań z maja. Qrwa no.
A 9 dpo oczywiście biel vizira w czasie regulaminowym a po wyschnięciu głupoty. Ale ja zawsze mam głupoty po wyschnięciu -
Hope a koniecznie musi być szpitalne usg? No z tym odbiorem wyników to jest chore ale wiem że wciąż w niektórych miejscach praktykowane.
9 dpo to Wcześnie także maraton testowy masz przed sobą
Asia a ty kiedy testujesz?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Hope a koniecznie musi być szpitalne usg? No z tym odbiorem wyników to jest chore ale wiem że wciąż w niektórych miejscach praktykowane.
9 dpo to Wcześnie także maraton testowy masz przed sobą
Asia a ty kiedy testujesz?
Taaak jeszcze 3 dni testowego szaleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:56
-
Bardzo proszę o kciuki poranne. Właśnie wyszedł mi jakiś mikro cień.
Justya85 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Bardzo proszę o kciuki poranne. Właśnie wyszedł mi jakiś mikro cień.
Hope testowe szaleństwo czas zacząć ? )
Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki Kochana :** ❤ Czekam na fotki pozytywówAniołek 7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nadziejaaaaa wrote:Hope testowe szaleństwo czas zacząć ? )
Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki Kochana :** ❤ Czekam na fotki pozytywów -
Hehe a co to za głupoty Hope? ale z Wami jest wesoło.
Ja dziewczyny już ponad rok od poronienia i nic… to mnie najbardziej wkurza,że życie tak bardzo testuje moją cierpliwość. Ja już nawet nie mam złudzeń jak robie test. Ostatnio jak robiłam to z czystej formalności, no ja po prostu się tak przyzwyczaiłam do tego widoku,że 2 krechy będą dla mnie naprawde szokiem. A testuje dopiero 4.06, dziś dopiero 3dpo.
Hope masakra z tymi terminami ja mam zrobić hsg w przyszłym cyklu i mam farta,że w jednym ze szpitali umawiają z dnia na dzień, także ide w 1dc się zapisać.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Hope Kochana to już nie zwidy :***Aniołek 7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Dostane zawału razem z Tobą a ze Ty nie możesz bo musisz być spokojna to ja biorę nerwy na siebie Trzymam kciuki :*Aniołek 7.10.2016.
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍