Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dupka po ovu. Femibion. Skierowanie na usg dowcipne i cyckowe. Aaa i na bete żeby wiedzieć czy odstawić dupka czy nie. Mam też prawdopodobnie jakiś stan zapalny ale wynik cytologii za 4 tygodnie dopiero.
-
Ikarzyca wrote:No rzesz cholera... Nosz cholera. Mam już tak psychicznie dość tego roku ze chyba zacznę hibernacje bo inaczej nie dozyje do końca roku! Qwa.
-
Ikarzyca wrote:Nie lubię Hope (ale nie ma takiego przycisku)!
-
Normalnie zwariuje!!!
Niewiem co o tym myśleć
Pamiętacie mój monitoring:
12dc-12,2
16dc-19,1-19.6 zależy jak złapała
19 dc....pecherzyk w dziwnym kształcie, że niby jakieś "kłaczki" ale nie wyglądał na pękniety nie zmierzyla bo nie było sensu.
Lekarka podejrzewa że nie pękł i zaczął się wchłaniac???? Dużo pytań po wizycie
Dziś typowe objawy 2 fazy: ból piersi, śluz bardziej w krem, suchy
Za tydzień kontrola usg i progesteron
ale co będzie jeśli pecherzyk się wchłonie nie pękniety lub zluteinizuje?Myślicie że lekarz po 7 dniach odróżnieniu to?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Normalnie zwariuje!!!
Niewiem co o tym myśleć
Pamiętacie mój monitoring:
12dc-12,2
16dc-19,1-19.6 zależy jak złapała
19 dc....pecherzyk w dziwnym kształcie, że niby jakieś "kłaczki" ale nie wyglądał na pękniety nie zmierzyla bo nie było sensu.
Lekarka podejrzewa że nie pękł i zaczął się wchłaniac???? Dużo pytań po wizycie
Dziś typowe objawy 2 fazy: ból piersi, śluz bardziej w krem, suchy
Za tydzień kontrola usg i progesteron
ale co będzie jeśli pecherzyk się wchłonie nie pękniety lub zluteinizuje?Myślicie że lekarz po 7 dniach odróżnieniu to? -
Czyli musisz bzykac żeby sprawdzić
Pojebane to wszystko! -
Asia, Kaczuszka odezwijcie sie! Wiem ze jest chujowo ale kiedyś musi być lepiej! Nam wszystkim!
-
Hope no jest. Ja teraz się czuje gorzej niż jak dostane @. Wtedy przynajmniej wiem,że po prostu się nie udało i za ok 15 dni mam kolejną szanse. A jak ktoś mi odbiera tą szansę i wiem,że nic z tego nie będzie i teraz nie wiem kiedy znowu ją będe miała to naprawde nie mam siły jest mi źle. Psychicznie już nie mam siły. Coś we mnie pękło. Wiem,że każdej z nas jest ciężko więc nie mam co marudzić, dlatego chciałam się troche wyciszyć i wycofać.
A najbardziej mnie wkurza,że chce myśleć,że jednak owu była, temp mi podskoczyła, no po prostu idealny cykl. I wmawiam sobie,że może gin coś źle zobaczył, albo to był właśnie pękający pęcherzyk dlatego tak dziwnie wyglądał. Buhaha. No z moją głową jest już po prostu źleSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Hope no jest. Ja teraz się czuje gorzej niż jak dostane @. Wtedy przynajmniej wiem,że po prostu się nie udało i za ok 15 dni mam kolejną szanse. A jak ktoś mi odbiera tą szansę i wiem,że nic z tego nie będzie i teraz nie wiem kiedy znowu ją będe miała to naprawde nie mam siły jest mi źle. Psychicznie już nie mam siły. Coś we mnie pękło. Wiem,że każdej z nas jest ciężko więc nie mam co marudzić, dlatego chciałam się troche wyciszyć i wycofać.
A najbardziej mnie wkurza,że chce myśleć,że jednak owu była, temp mi podskoczyła, no po prostu idealny cykl. I wmawiam sobie,że może gin coś źle zobaczył, albo to był właśnie pękający pęcherzyk dlatego tak dziwnie wyglądał. Buhaha. No z moją głową jest już po prostu źle
Kurde idę zobaczyć Twój wykres. A wiesz ze to jest całkiem możliwe ze ovu byla. Sprzęt i lekarze nie są nieomylni.Asia87 lubi tę wiadomość
-
Asia juz niejedna ciąża na forum była z bezowulacyjnego albo z jakiś szemranych owulacji bez pozytywnych widoków. Także nie wszystko jeszcze stracone.
Ale rozumiem, ze masz juz w głowie dosc- ojojowuje Cie.Asia87 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Wchodzę na forum, by poszukać jakichś interesujących i dodatkowych informacji, a tu Hopeless bardzo chwytliwa i intrygująca nazwa wątku, od razu mnie zainteresowała Mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę i od czasu do czasu wtrącę swoje skromne słowo
Ooooo, I widzę znajome nicki
Gaduua ciężarówko ma! Tu też jesteś
Jacqueline co u Ciebie?
Noo i widzę, że jest więcej osób które pragną, żeby ten rok się już wreszcie SKOŃCZYŁ!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Wchodzę na forum, by poszukać jakichś interesujących i dodatkowych informacji, a tu Hopeless bardzo chwytliwa i intrygująca nazwa wątku, od razu mnie zainteresowała Mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę i od czasu do czasu wtrącę swoje skromne słowo
Ooooo, I widzę znajome nicki
Gaduua ciężarówko ma! Tu też jesteś
Jacqueline co u Ciebie?
Noo i widzę, że jest więcej osób które pragną, żeby ten rok się już wreszcie SKOŃCZYŁ!
Nazwa wątku w dechę czlonkinie tezCaro lubi tę wiadomość
-
Witaj Caro
Jakoś żyję, również mam ochotę, żeby ten rok wreszcie się skończył.
A Ty jak się trzymasz?
"Ochrzciliśmy" już 2 pomieszczenia w nowym domku, w tym jedno dzisiaj, więc całkiem prawdopodobne, że ten cykl jak i koniec roku może mieć całkiem fajne zakończenie, hmm... Bo tak to okres w sam raz na święta kiedy będziemy u teściów
Może uznacie to za szaleństwo co robię, co robimy, wóz albo przewóz, owu mam zazwyczaj 14/15dc, a dziś 11dc.
Jezu, ale ja mam ochotę na seks od dwóch dni, nie pamiętam kiedy tak było
Caro lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Witaj Caro
Jakoś żyję, również mam ochotę, żeby ten rok wreszcie się skończył.
A Ty jak się trzymasz?
"Ochrzciliśmy" już 2 pomieszczenia w nowym domku, w tym jedno dzisiaj, więc całkiem prawdopodobne, że ten cykl jak i koniec roku może mieć całkiem fajne zakończenie, hmm... Bo tak to okres w sam raz na święta kiedy będziemy u teściów
Może uznacie to za szaleństwo co robię, co robimy, wóz albo przewóz, owu mam zazwyczaj 14/15dc, a dziś 11dc.
Jezu, ale ja mam ochotę na seks od dwóch dni, nie pamiętam kiedy tak było
To ile jeszcze pomieszczeń do ochrzczenia zostało?
Ja też będę miała okres w same święta to będzie bardzo smutny okres -
Hopeless - ale to tak bankowo będzie u Ciebie?
No niech policzę, 2 pokoje, kotłownia, 2 łazienki, salon, kuchnia, 2 garderoby, garaż, wiatrołap i 2 korytarze jeśli korytarz uznać za pomieszczenie Także troche jest, ale to nie w tym roku wszystko, tyle nie dam rady12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016