Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dupka po ovu. Femibion. Skierowanie na usg dowcipne i cyckowe. Aaa i na bete żeby wiedzieć czy odstawić dupka czy nie. Mam też prawdopodobnie jakiś stan zapalny ale wynik cytologii za 4 tygodnie dopiero.
-
Ikarzyca wrote:No rzesz cholera... Nosz cholera. Mam już tak psychicznie dość tego roku ze chyba zacznę hibernacje bo inaczej nie dozyje do końca roku! Qwa.
-
Ikarzyca wrote:Nie lubię Hope (ale nie ma takiego przycisku)!
ale ale go usunęli
-
Normalnie zwariuje!!!
Niewiem co o tym myśleć
Pamiętacie mój monitoring:
12dc-12,2
16dc-19,1-19.6 zależy jak złapała
19 dc....pecherzyk w dziwnym kształcie, że niby jakieś "kłaczki" ale nie wyglądał na pęknietynie zmierzyla bo nie było sensu.
Lekarka podejrzewa że nie pękł i zaczął się wchłaniac???? Dużo pytań po wizycie
Dziś typowe objawy 2 fazy: ból piersi, śluz bardziej w krem, suchy
Za tydzień kontrola usg i progesteron
ale co będzie jeśli pecherzyk się wchłonie nie pękniety lub zluteinizuje?Myślicie że lekarz po 7 dniach odróżnieniu to?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Normalnie zwariuje!!!
Niewiem co o tym myśleć
Pamiętacie mój monitoring:
12dc-12,2
16dc-19,1-19.6 zależy jak złapała
19 dc....pecherzyk w dziwnym kształcie, że niby jakieś "kłaczki" ale nie wyglądał na pęknietynie zmierzyla bo nie było sensu.
Lekarka podejrzewa że nie pękł i zaczął się wchłaniac???? Dużo pytań po wizycie
Dziś typowe objawy 2 fazy: ból piersi, śluz bardziej w krem, suchy
Za tydzień kontrola usg i progesteron
ale co będzie jeśli pecherzyk się wchłonie nie pękniety lub zluteinizuje?Myślicie że lekarz po 7 dniach odróżnieniu to?nie miałam nigdy monitoringu
może dziewczyny pomogą
trza je zawołać
-
Czyli musisz bzykac żeby sprawdzić
Pojebane to wszystko! -
Asia, Kaczuszka odezwijcie sie! Wiem ze jest chujowo ale kiedyś musi być lepiej! Nam wszystkim!
-
Hope no jest. Ja teraz się czuje gorzej niż jak dostane @. Wtedy przynajmniej wiem,że po prostu się nie udało i za ok 15 dni mam kolejną szanse. A jak ktoś mi odbiera tą szansę i wiem,że nic z tego nie będzie i teraz nie wiem kiedy znowu ją będe miała to naprawde nie mam siły
jest mi źle. Psychicznie już nie mam siły. Coś we mnie pękło. Wiem,że każdej z nas jest ciężko więc nie mam co marudzić, dlatego chciałam się troche wyciszyć i wycofać.
A najbardziej mnie wkurza,że chce myśleć,że jednak owu była, temp mi podskoczyła, no po prostu idealny cykl. I wmawiam sobie,że może gin coś źle zobaczył, albo to był właśnie pękający pęcherzyk dlatego tak dziwnie wyglądał. Buhaha. No z moją głową jest już po prostu źleSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Hope no jest. Ja teraz się czuje gorzej niż jak dostane @. Wtedy przynajmniej wiem,że po prostu się nie udało i za ok 15 dni mam kolejną szanse. A jak ktoś mi odbiera tą szansę i wiem,że nic z tego nie będzie i teraz nie wiem kiedy znowu ją będe miała to naprawde nie mam siły
jest mi źle. Psychicznie już nie mam siły. Coś we mnie pękło. Wiem,że każdej z nas jest ciężko więc nie mam co marudzić, dlatego chciałam się troche wyciszyć i wycofać.
A najbardziej mnie wkurza,że chce myśleć,że jednak owu była, temp mi podskoczyła, no po prostu idealny cykl. I wmawiam sobie,że może gin coś źle zobaczył, albo to był właśnie pękający pęcherzyk dlatego tak dziwnie wyglądał. Buhaha. No z moją głową jest już po prostu źle
Kurde idę zobaczyć Twój wykres. A wiesz ze to jest całkiem możliwe ze ovu byla. Sprzęt i lekarze nie są nieomylni.Asia87 lubi tę wiadomość
-
Asia juz niejedna ciąża na forum była z bezowulacyjnego albo z jakiś szemranych owulacji bez pozytywnych widoków. Także nie wszystko jeszcze stracone.
Ale rozumiem, ze masz juz w głowie dosc- ojojowuje Cie.Asia87 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Wchodzę na forum, by poszukać jakichś interesujących i dodatkowych informacji, a tu Hopeless bardzo chwytliwa i intrygująca nazwa wątku, od razu mnie zainteresowałaMam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę i od czasu do czasu wtrącę swoje skromne słowo
Ooooo, I widzę znajome nicki
Gaduua ciężarówko ma! Tu też jesteś
Jacqueline co u Ciebie?
Noo i widzę, że jest więcej osób które pragną, żeby ten rok się już wreszcie SKOŃCZYŁ!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Wchodzę na forum, by poszukać jakichś interesujących i dodatkowych informacji, a tu Hopeless bardzo chwytliwa i intrygująca nazwa wątku, od razu mnie zainteresowałaMam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę i od czasu do czasu wtrącę swoje skromne słowo
Ooooo, I widzę znajome nicki
Gaduua ciężarówko ma! Tu też jesteś
Jacqueline co u Ciebie?
Noo i widzę, że jest więcej osób które pragną, żeby ten rok się już wreszcie SKOŃCZYŁ!widziałam na troskach co Cię spotkało. Przykro mi bardzo.
Nazwa wątku w dechęczlonkinie tez
Caro lubi tę wiadomość
-
Witaj Caro
Jakoś żyję, również mam ochotę, żeby ten rok wreszcie się skończył.
A Ty jak się trzymasz?
"Ochrzciliśmy" już 2 pomieszczenia w nowym domku, w tym jedno dzisiaj, więc całkiem prawdopodobne, że ten cykl jak i koniec roku może mieć całkiem fajne zakończenie, hmm... Bo tak to okres w sam raz na święta kiedy będziemy u teściów
Może uznacie to za szaleństwo co robię, co robimy, wóz albo przewóz, owu mam zazwyczaj 14/15dc, a dziś 11dc.
Jezu, ale ja mam ochotę na seks od dwóch dni, nie pamiętam kiedy tak było
Caro lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Witaj Caro
Jakoś żyję, również mam ochotę, żeby ten rok wreszcie się skończył.
A Ty jak się trzymasz?
"Ochrzciliśmy" już 2 pomieszczenia w nowym domku, w tym jedno dzisiaj, więc całkiem prawdopodobne, że ten cykl jak i koniec roku może mieć całkiem fajne zakończenie, hmm... Bo tak to okres w sam raz na święta kiedy będziemy u teściów
Może uznacie to za szaleństwo co robię, co robimy, wóz albo przewóz, owu mam zazwyczaj 14/15dc, a dziś 11dc.
Jezu, ale ja mam ochotę na seks od dwóch dni, nie pamiętam kiedy tak byłoto zupełnie inaczej niż jak człowiek na czas bzyka
To ile jeszcze pomieszczeń do ochrzczenia zostało?
Ja też będę miała okres w same świętato będzie bardzo smutny okres
-
Hopeless - ale to tak bankowo będzie u Ciebie?
No niech policzę, 2 pokoje, kotłownia, 2 łazienki, salon, kuchnia, 2 garderoby, garaż, wiatrołap i 2 korytarze jeśli korytarz uznać za pomieszczenieTakże troche jest, ale to nie w tym roku wszystko, tyle nie dam rady
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016