Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Justys ja tez nie robilam bet..krechy ciemnialy i to mi wystarczylo
Dzieki dziewczyny za kciuki..jutro na obchodzie dowiem sie co i jak...czy beda trzymac leczyc...czy do domu..poki co po zwiekszonej dawce lekow cisnienie 135/80 juz dawno takiego nie mialam...
-
Jejku dziewczyny jak dobrze że jesteście, dobrze wiedzieć że ktoś dobrze myśli i życzy... ja to nawet w tym amoku mężowi nie powiedziałam hehe:)boje się że to tylko sen, ze zaraz się obudze zalana łzami. Plan działania, biorę garść wit w tym acard (odstawiłam bromergon) i do ginki jadę w środę ona mi o tych zastrzykach wspominała zobaczymy co teraz powie. W kościele na adoracji modliłam się za to nowe życie, mam nadzieje że Bóg wysłucha...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Basik jejku napewno będzie wszystko dobrze, już 28 tydzień leciPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justys musi byc wszystko u Was dobrze...
Juz 28 a dla poloznych tutaj dopiero 28 tc heheh wczesnA ciaza dla nich..no nic poki co pobrali rano przed 6...kilka probowek krwi do tego mocz...
Po obchodzie dowiem sie co dalej... -
Justya - kiedy zamierzasz zakomunikować tą wiadomość drugiej połówce? Masz jakiś sposób obmyślony specjalny może? Choć u nas w sumie to zawsze było ot tak, bez szczególnych ceremonii
Basik - jak ma się jakieś problemy, to zazwyczaj zawsze wyznacza się sobie jakieś małe etapy, kroczki, że najpierw serduszko, potem oby do połówkowych, granica przeżywalności, potem ten 28/30tc itd. Choć to skrajny wcześniak by był, ale jak było te 28tc skończone, jakoś mi się nieco lżej zrobiło, zwłaszcza, że już długo męczyły mnie skurcze. A po 30tc jakoś odetchnęłam, dzieciaczki po 30tc po początkowych problemach zazwyczaj nie mają większych problemów zdrowotnych później. Trzymam kciuki żeby ciśnienie nie szalało, za każdy kolejny dzień i tydzień Jasia w brzuszku u Ciebie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No to byc moze wyjde do konca tyg oprocz acardu dopegytu mam dostawac heparyne..jescze dzis usg..a potem kontrole w szpitalu co dwa trzy tygodnie
Oby na usg bylo wszystko ok..
Dzieki jacqu..
Na usg ok Jasiek wazy 1220G co odpowiadA 28tcWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 10:51
JaKa lubi tę wiadomość
-
Ale chłop już z tego Jasia:) napewno wszystko będzie dobrze!
A ja dzisiaj robiłam test
https://zapodaj.net/3b7bc6286dc13.jpg.html
ściemniał więc odrazu lżej na serduchu (choć to dopiero 11dpo), jutro lekarz ciekawe czy cokolwiek chociaż zobaczy, pewnie nie.Jak na złość młoda chora:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 13:38
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Basik wszystko bedzie najlepiej Kurcze, ale faktycznie ten czas szybko zlecial...
Justyna no krecha ciemnieje jak nic! Teraz prosze jak najmniej nerwow! Hmm jeszcze na usg moze byc troszke za wczesnie zeby cos zobaczyc (chociaz nigdy nic nie wiadomo... ), no ale moze dostaniesz jakis arsenal zabezpieczajacy... Czekam na relacje! -
Anusia miałam umówioną wizytę co do wyników badań akurat tak wyszło ale w sumie i dobrze bo może da jakieś zalecenia. A co u Ciebie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 14:35
Córeńka 5 latka (2013)
Anusia no leci..szybko..ale juz i tak bym chciala byc na koncowce..
Justys no krecha ciemnieje super..a co do lekarza ja tez mialam wizyte pierwsza jakos zaraz po terminie @ ale nie mialam usg przynajmniej pobral cytologie..dal skierowaniA na badania..moze twoj cos akurat zaleci moze jakies leki..albo dodatkowe badania.
Trzymam kciuki. -
Justyna gratulacje i kciuki!!
Basik współczuje pobytu w szpitalu ja to mam za niskie ciśnienie
Byłam dziś na połówkowym i tak mi sie słabo zrobiło, prawie zemdlałam, no i potem wyszły spadki tętna u jednej z dziewczyn mam nadzieje,że to tylko przeze mnie, ale dostaliśmy nakaz zrobienia echa.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Jeeejku Asiu! Oszczedzaj sie jak najwiecej! Na pewno wszystko bedzie dobrze i to tylko chwilowe
Justyna aaa u mnie to w sumie zalezy od dnia Nie no ogolnie mam straaasznie duzo latania po szpitalach, lekarzach, labolatoriach- masakra... W planach jak narazie jest immunolog, genetyk, urolog, gastroenterolog, stomatolog i histeroskopia, co dalej- sie okaze... Poza tym studiuje sobie powoli tak jak i Ty Jesli chodzi o psychike to bywa roznie... No ale jakos sie trzymam, wyjscia nie ma...
Ooj Basik nie dziwie Ci sie, dopiero jak juz dziecko bedzie w ramionach to sie odetchnie...
-
Justya pięknie ciemnieje!
Basik fajnie ze masz klocka i dobrze że za kilka dni wrócisz do swoich
Asiu najadlas się strachu ale w sumie dobrze ze się to stało podczas wizyty. Zrobią echo i będziesz spokojniejsza. -
Dziękuje kochane :*
Asiu Hope ma racje dobrze że się to stało podczas wizyty, napewno wszystko będzie dobrze!Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Paczcie jaki mam piękny nick
-
Hej sloneczka
Jestem szczesliwa bo dzis wracam do domu..
Mam sie tylko kloc clexane i zwiekszyc dawke dopegytu..
Asiu ja tez po polowkowym mialam echo robione..wszystko bedzie dobrze..
Hope a czemus debiutantka hehe usunelas konto? -
Nie zmieniłam nick i odlicza mi posty od nowa
-
Hope teraz lepiej kazdy Ci I tak skracal hehe:)
Basik83 lubi tę wiadomość
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka