Spadek beta hcg po łyżeczkowaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, jak długo u Was trwał spadek beta hcg po zabiegu łyżeczkowania? Ostatnia zarejestrowana przeze mnie wartość bety była ok 74tys ale było to 1.5tygodnia przed zabiegiem..w szpitalu niestety mi nie zrobili i nie wiem z jakiego pułapu startowałam.
-
Nie zaglądałam tu dłuższy czas.
Ja na razie robiłam sobie tylko test ciążowy no i bardzo szybko pokazuje się bladzioch... Generalnie kreska ciemnieje, nie jest mocno ciemna ale nadal jest. Nie robiłam jeszcze badania z krwi, bo już dość mam kłucia, myślałam, że jakoś testami to wychwycę. To trwa a ja jestem taka niecierpliwa.. Progesteron cały czas mam podwyższony, bo temperatura taka jak po owulacji.. -
Jeszcze nie miałam miesiączki. Dziś w końcu spadła mi temperatura, czyli podejrzewam spadek progesteronu. Wcześniej cały czas miałam temp jak w drugiej fazie cyklu a nawet wyższą, bo po terminie spodziewanej miesiączki miałam cały czas 37 i więcej.
Jutro będę dzwonić do szpitala, powinien być do odbioru. Dziś niestety się nie dodzwoniłam. -
Znowu jestem pełna niepokoju, czy nam się uda, czy będzie wszystko w porządku.
Nie dość, że świat cały czas stoi na głowie to jeszcze mierzenie się z moimi natrętnymi myślami jest wykańczające.
W piątek wracam do pracy, może jak wpadnę w to szaleństwo w firmie (bo u nas ciągle coś się dzieje) to przestanę trochę myśleć o tym wszystkim.
We wtorek mam wizytę kontrolną u mojej Gin. -
Mi spada powoli 11.02 miałam zabieg, a wynik mam obecnie 340.
No ale ja mam zaśniad częściowy...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Mi spada powoli 11.02 miałam zabieg, a wynik mam obecnie 340.
No ale ja mam zaśniad częściowy... -
Sylllwa wrote:Przed zabiegiem beta 16tyś, miesiąc po zabiegu beta 15. Zaśniad całkowity.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Do mnie zadzwonili sami po 2 tygodniach
Sama dzwonię. Mam nadzieję, że w poniedziałek już będą wyniki. -
Bebetka93 wrote:Mi powiedzieli, że mam przyjechać po odbiór. Nie mówili, że oni będą dzwonić.
Sama dzwonię. Mam nadzieję, że w poniedziałek już będą wyniki.
Skoro nie dzwonią, to dobry znak - nie znaleźli nic niepokojącego✊„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Bebetka, mi tez tak powiedzieli.
Skoro nie dzwonią, to dobry znak - nie znaleźli nic niepokojącego✊ -
Hekate42 wrote:Daj znać jak już się dowiesz.
Idę też zrobić betę do laboratorium. -
Cieszę się, że tego zaśniadu nie było, ale jestem ciekawa wyniku bety.
Test ciążowe cały czas pozytywne a temperatura raz 36. 6 a raz 36.8
Dobrze, że jutro mam wizytę i dowiem się jak to wszystko od środka wygląda.