Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Trzy nieudane ciąże, nie pomógł nawet Clexane
Odpowiedz

Trzy nieudane ciąże, nie pomógł nawet Clexane

Oceń ten wątek:
  • GosiaczekX1 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pp123 wrote:
    Joanien z genetyki mam stwierdzone mutacje V Leiden, PAI 1 I MTHFR. Z immunologi miałam robione antykoagulant tocznia, p/c antykardiolipinowe IgM i IgG, ATG i ATPO - wyszło ok. Nie robiłam komórek NK, KIR, kariotypów - teraz to wszystko chcę zrobić.

A Ty masz jakieś doświadczenia z encortonem?

Moge sie zapytac co pomoglo bo jestem w podobne sytuacji .Co sprawilo ze wkoncu udalo sie donosic ciaze bo u mnie 2 ciaze zatrzymane z brakiem akcji serca i 2 nieduane invitro i teraz pytanie co dalej.

KIR nieobecne: 2DL4 del, 2DL5 (grupa 1), 2DL5 (grupa 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4 (del-22bp), 2DS5, 3DS1, 3DP1 var.

Mutacja MTHFR w dwoch allejach
    Zespol antyfosolipidowy - wykluczony
    Celiakia- wykluczona
    Miesniaki na pokladzie

2 poronienia zatrzymane na wczesnym etapie ok 6tyg

06/25 Invitro z czego sa dwa zarodki zamrozone
    4ab i 3bb

Pierwsze invitro
    Fet 08/2025 niestety nie udane
    1 zarodem zamrozony zostal 3bb

W miedzyczasie naturlane starania
    fet 02/03/26 3bb
    transfer nieudany brak zarodkow

Powrot do staran naturalnych.
‹‹ 91 92 93 94 95
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ